Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='ulvhedinn']Ojjjj...... :-( Mam pytanie- czy ona wykazuje jakiekolwiek checi zachowania czystosci, czy np. siusia tam, gdzie stoi... Bo gdyby ją miało spotkać coś złego, to .... Ulv,chyba sie zakochałaś na maxa:cool3: Jańcio znalazł domek,to brakuje Ci takiej kruszynki:loveu: Quote
REJA Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Biedulka:-(.Jaka ona jest śliczna i kochana.Tak bardzo potrzebuje domku. Quote
leni356 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ja też się melduję. Coś pomyślę. Ładny sierściuszek :-) Quote
ulvhedinn Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Renata5 napisał(a):Ulv,chyba sie zakochałaś na maxa:cool3: Jańcio znalazł domek,to brakuje Ci takiej kruszynki:loveu: Noooo.... mam wogóle słabość do staruszków-maluszków, a już wogóle do ślepaczków.... :loveu: Quote
MagdaH Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ulvhedinn napisał(a):Noooo.... mam wogóle słabość do staruszków-maluszków, a już wogóle do ślepaczków.... :loveu: O matko, Charly, zaczęłam Ci na ślimatym wątku w banerkach grzebać a teraz siedzę przed kompem i ryczę jak głupia:-( Taka mała malizna (w ogóle jak ona jest mała, ile waży tak +/-, w sumie mam trzy terrierkowate, a każdy inny i róznej wielkosci) i wywalona jak zużyta ścierka:placz: Ulvhedinn, jeśli masz słabosć do małych, starych ślepaczków to moze COŚ wymyślisz...co? Bo jakbyś COS wymyśliła, to ja bym chętnie dołozyła conieco do transportu:modla::modla::modla: Np. do Wrocka... Quote
Charly Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 NIEWIDOMA MALEŃKA KOMA PILNIE SZUKA DOMU (668109674) - Aukcje internetowe Allegro Przyznam, że ta sunia bardzo mnie zaskoczyła. Wyobrazałam sobie, że będzie się tulić, będzie nieśmiala i biedna- ale tak nie jest. Sunieczka cierpi- cierpi w izolatce. Nie można patrzeć na kółka, które kręci w samotności. Jednak wyprowadzona na zewnątrz nie boi się, nie tuli. Chce sobie pochodzić, powęszyć, chce kontatku z innymi psami. Czasem lubi być noszona, czasem piszczy i się wyrywa- taka Zosia samosia. W jej mniemaniu wcale nie jest bezradna i biedna. Cudowne z niej stworzenie. Quote
Charly Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='MagdaH']O matko, Charly, zaczęłam Ci na ślimatym wątku w banerkach grzebać a teraz siedzę przed kompem i ryczę jak głupia:-( Taka mała malizna (w ogóle jak ona jest mała, ile waży tak +/-, w sumie mam trzy terrierkowate, a każdy inny i róznej wielkosci) i wywalona jak zużyta ścierka:placz: ona jest troszkę wychudzona. nie widać tego, bo ma sporo włosków. ale chudzinka z niej na razie. to piórko jest takie. może 4 kg. Quote
Charly Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 :buzi:termin tekstu do allegro. Ale Majqa już wczoraj w nocy napisała tekst dla Komy:) Quote
MagdaH Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 majqa napisał(a):Zaznaczam kruszynkę. Pn. to termin ostateczny. O rany...co to znaczy, że pn to termin ostateczny???:crazyeye:Termin czego???:shake: Quote
Charly Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 nie znam się na yoreczkach, ale ona wygląda jak taki przerośnięty york- yoork właśnie Quote
MagdaH Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Charly napisał(a):ona jest troszkę wychudzona. nie widać tego, bo ma sporo włosków. ale chudzinka z niej na razie. to piórko jest takie. może 4 kg. ...czyli w typie "urośniętego" yoorka? Quote
MagdaH Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Charly napisał(a)::buzi:termin tekstu do allegro. Ale Majqa już wczoraj w nocy napisała tekst dla Komy:) ...no bo o jesusmaria, ja już prawie w stanie "zatrzyminutyzawałserca". Wątek se zaznaczyłam, jakby się któraś ciotka zdecydowała dać malusiej maliźnie DT/DS to dajcie tu na wątku znać, dołożę "garstkę" do transportu Quote
Charly Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 dzięki. i dzięki za wzięcie jej w banerek:) jak mi nic nie wyskoczy to siąde sobie z nią wponiedzialek, dam z rana suchutki kocyk i posiedzę do poludnia, wieczorka (zalezy o ktorej zajde) i zobaczę czy sunia siura pod siebie. Tzn. dzis bylo zmieniane posłanko, które widac na zdjęciu. lezala na kocyku i jakim sweterku. sweterek byl wilgotny. nie wiem czy siku, czy woda od mycia izolatek. Ale sprawdzę i będziemy wiedziec:) Quote
Charly Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 no tak jest. psy w izolatce i nie tylko mają na bierząco wymieniane posłanka, bo i okno otwarte i izolatki myte są codziennie. jest wilgotno. widzialam jak siusia poza poslankiem. ale sprawdzę to:) posty jak zwykle skoczne Quote
MagdaH Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 posłanie od mojego Miśkopta też dziś było wilgotne, on nie siusia pod siebie, tylko cały dzień okna miałam otwarte, a na przemian u nas pada i leje, więc wszystkie tapicerki i dywany mi wodą leciutko nasiąkły...normalnie w mieszkaniu :shake: :crazyeye: . Wilgotny sweterek może być od wody, albo od wilgoci w powietrzu...Malucha powinna na podusi leżeć, nie w schronie:shake: Quote
majqa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 MagdaH napisał(a):O rany...co to znaczy, że pn to termin ostateczny???:crazyeye:Termin czego???:shake: Allegro bomba! :multi: Jejku, dopiero teraz zobaczyłam ten wpis i przepraszam, że mój zabrzmiał jak zabrzmiał. Nie pomyślałam, że mógł zmrozić. :oops: Quote
MagdaH Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 I co tu z Tobą robić malizno?:-( Łap Ciotki za serducha, na bilecik do DT nazbieramy...;) Quote
Charly Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 byłysmy dziś z Kordonią u malenkiej. Mamy kilka fotek:multi: Malutka zachowuje czystość. Wczoraj po poludniu dostala nowe posłanko i bylo dziś o 13 suchutkie. Jest z każdym dniem coraz bardziej komunikatywna. Sprawdzilysmy ją na koty, zero reakcji. nie interesuje sie. A dalysmy nawet tylek do obwąchania:) Quote
kordonia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ruchliwa jest taka, ze uciekała z kadru, albo na każdym prawie zdjeciu jest odwrócona :lol: Wg mnie z kotami dogada sie znakomicie. A wpuszczona do szczeniaków- faktycznie- pełna radośc :) :) :) Fajna jest. W moim typie :) Quote
MagdaH Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 W sumie chyba jest troszkę większa niż myślałam:p Quote
Recommended Posts