Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ulvhedinn']Ojjjj...... :-(

Mam pytanie- czy ona wykazuje jakiekolwiek checi zachowania czystosci, czy np. siusia tam, gdzie stoi...

Bo gdyby ją miało spotkać coś złego, to ....
Ulv,chyba sie zakochałaś na maxa:cool3:
Jańcio znalazł domek,to brakuje Ci takiej kruszynki:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ulv,chyba sie zakochałaś na maxa:cool3:
Jańcio znalazł domek,to brakuje Ci takiej kruszynki:loveu:

Noooo.... mam wogóle słabość do staruszków-maluszków, a już wogóle do ślepaczków.... :loveu:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Noooo.... mam wogóle słabość do staruszków-maluszków, a już wogóle do ślepaczków.... :loveu:

O matko, Charly, zaczęłam Ci na ślimatym wątku w banerkach grzebać a teraz siedzę przed kompem i ryczę jak głupia:-( Taka mała malizna (w ogóle jak ona jest mała, ile waży tak +/-, w sumie mam trzy terrierkowate, a każdy inny i róznej wielkosci) i wywalona jak zużyta ścierka:placz: Ulvhedinn, jeśli masz słabosć do małych, starych ślepaczków to moze COŚ wymyślisz...co? Bo jakbyś COS wymyśliła, to ja bym chętnie dołozyła conieco do transportu:modla::modla::modla: Np. do Wrocka...

Posted

NIEWIDOMA MALEŃKA KOMA PILNIE SZUKA DOMU (668109674) - Aukcje internetowe Allegro

Przyznam, że ta sunia bardzo mnie zaskoczyła. Wyobrazałam sobie, że będzie się tulić, będzie nieśmiala i biedna- ale tak nie jest. Sunieczka cierpi- cierpi w izolatce. Nie można patrzeć na kółka, które kręci w samotności. Jednak wyprowadzona na zewnątrz nie boi się, nie tuli. Chce sobie pochodzić, powęszyć, chce kontatku z innymi psami. Czasem lubi być noszona, czasem piszczy i się wyrywa- taka Zosia samosia. W jej mniemaniu wcale nie jest bezradna i biedna. Cudowne z niej stworzenie.

Posted

[quote name='MagdaH']O matko, Charly, zaczęłam Ci na ślimatym wątku w banerkach grzebać a teraz siedzę przed kompem i ryczę jak głupia:-( Taka mała malizna (w ogóle jak ona jest mała, ile waży tak +/-, w sumie mam trzy terrierkowate, a każdy inny i róznej wielkosci) i wywalona jak zużyta ścierka:placz:

ona jest troszkę wychudzona. nie widać tego, bo ma sporo włosków. ale chudzinka z niej na razie. to piórko jest takie. może 4 kg.

Posted

Charly napisał(a):
ona jest troszkę wychudzona. nie widać tego, bo ma sporo włosków. ale chudzinka z niej na razie. to piórko jest takie. może 4 kg.

...czyli w typie "urośniętego" yoorka?

Posted

Charly napisał(a):
:buzi:termin tekstu do allegro. Ale Majqa już wczoraj w nocy napisała tekst dla Komy:)

...no bo o jesusmaria, ja już prawie w stanie "zatrzyminutyzawałserca". Wątek se zaznaczyłam, jakby się któraś ciotka zdecydowała dać malusiej maliźnie DT/DS to dajcie tu na wątku znać, dołożę "garstkę" do transportu

Posted

dzięki. i dzięki za wzięcie jej w banerek:)

jak mi nic nie wyskoczy to siąde sobie z nią wponiedzialek, dam z rana suchutki kocyk i posiedzę do poludnia, wieczorka (zalezy o ktorej zajde) i zobaczę czy sunia siura pod siebie. Tzn. dzis bylo zmieniane posłanko, które widac na zdjęciu. lezala na kocyku i jakim sweterku. sweterek byl wilgotny. nie wiem czy siku, czy woda od mycia izolatek. Ale sprawdzę i będziemy wiedziec:)

Posted

no tak jest. psy w izolatce i nie tylko mają na bierząco wymieniane posłanka, bo i okno otwarte i izolatki myte są codziennie. jest wilgotno.

widzialam jak siusia poza poslankiem. ale sprawdzę to:)

posty jak zwykle skoczne

Posted

posłanie od mojego Miśkopta też dziś było wilgotne, on nie siusia pod siebie, tylko cały dzień okna miałam otwarte, a na przemian u nas pada i leje, więc wszystkie tapicerki i dywany mi wodą leciutko nasiąkły...normalnie w mieszkaniu :shake: :crazyeye: . Wilgotny sweterek może być od wody, albo od wilgoci w powietrzu...Malucha powinna na podusi leżeć, nie w schronie:shake:

Posted

MagdaH napisał(a):
O rany...co to znaczy, że pn to termin ostateczny???:crazyeye:Termin czego???:shake:

Allegro bomba! :multi: Jejku, dopiero teraz zobaczyłam ten wpis i przepraszam, że mój zabrzmiał jak zabrzmiał. Nie pomyślałam, że mógł zmrozić. :oops:

Posted

byłysmy dziś z Kordonią u malenkiej. Mamy kilka fotek:multi:
Malutka zachowuje czystość. Wczoraj po poludniu dostala nowe posłanko i bylo dziś o 13 suchutkie. Jest z każdym dniem coraz bardziej komunikatywna. Sprawdzilysmy ją na koty, zero reakcji. nie interesuje sie. A dalysmy nawet tylek do obwąchania:)

Posted

Ruchliwa jest taka, ze uciekała z kadru, albo na każdym prawie zdjeciu jest odwrócona :lol:
Wg mnie z kotami dogada sie znakomicie.
A wpuszczona do szczeniaków- faktycznie- pełna radośc :) :) :)
Fajna jest.
W moim typie :)