Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj rodzinka mi się powiększyła, podrzucona kociczka powiła 3 kociaki, Kicia jest ogromnie dumna z dzieci i ciągle domaga się pochwał głaskania. Cała kocia rodzinka mieszka w wielkim pudle koło biblioteczki a Zuza pilnuje by nikt jej nie zakłócał spokoju

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od dośc dawna mam Kicię, ma na imię Sara, nawet się nie zorientowałm, że była w ciązy, jak dotarło do mnie, że cuś nie takuś to juz było za późno na sterylkę i pani doktór powiedziała, żeby mała urodziła i to się ją wysterelizuje a miot uspi, ale nad moimi zwierzakami czuwa dobry duch, małe znalazły domy, tuz po urodzeniu. Ja mam koty i kotki, ale wszystkie posterelizowane.

Posted

Po pierwszych dniach,kiedy to sunieczka spała i jadła bez problemu, dzisiaj zaczęła wyć i chodzi po mieszkaniu i czegoś szuka. Uspokaja się jak się ją głaszcze, ale na krótko. Już nie wiem jak jej pomóc ..., maleńka cały zas cierpi :-(

Posted

[quote name='maugo']Po pierwszych dniach,kiedy to sunieczka spała i jadła bez problemu, dzisiaj zaczęła wyć i chodzi po mieszkaniu i czegoś szuka. Uspokaja się jak się ją głaszcze, ale na krótko. Już nie wiem jak jej pomóc ..., maleńka cały zas cierpi :-([/quote]

Myślisz że ją coś boli?

Posted

[quote name='maugo']Po pierwszych dniach,kiedy to sunieczka spała i jadła bez problemu, dzisiaj zaczęła wyć i chodzi po mieszkaniu i czegoś szuka. Uspokaja się jak się ją głaszcze, ale na krótko. Już nie wiem jak jej pomóc ..., maleńka cały zas cierpi :-([/quote]

biedna mała. co jej moze być? moze tęskni, sobie coś przypomina? biedulka

moze to oczko ją boli

Posted

serduszko ją boli bo ciągle nie może zapomnieć swego domu w którym tyle przeżyła a ten tak okrutnie się z nią obszedł ....:angryy:,

Posted

Charly napisał(a):
moze tęskni, sobie coś przypomina? biedulka

tęskni, dzisiaj przyszło do mnie kilka osób, ona to wyczuła i podchodziła z ogonkiem uniesionym do każdego i skrupulatnie obwąchiwała, a potem smutna odchodziła, że to nie ten na kogo czeka :lookarou:

Posted

maugo napisał(a):
tęskni, dzisiaj przyszło do mnie kilka osób, ona to wyczuła i podchodziła z ogonkiem uniesionym do każdego i skrupulatnie obwąchiwała, a potem smutna odchodziła, że to nie ten na kogo czeka :lookarou:

moja kochana malutka niunia:-(. Przyzwyczai się aniołek. Ma najlepszą opiekę:lol:

Posted

Koma jest bardzo spokojna i grzeczna. Nie jest w najlepszym stanie - jest chuda, ma guzka na plecach, ma chore oczka... To starowinka - myślę, że ma więcej, niż 10 lat.
Maugo nie była z nią jeszcze u weta, bo jest zaabsorbowana innymi swoimi zwierzakami, które chorują, a ich leczenie jest kosztowne. W najbliższych dniach będzie miała dwa psiaki na czas określony. Komę trzeba porządnie zdiagnozować nie tylko pod kątem okulistycznym. Powinna mieć zrobione badania krwi, EKG i inne badania w zależności od tego, co zaleci weterynarz. Do czego zmierzam? Maugo nie jest w stanie wszystkiego sfinansować sama. Trzeba jej pomóc. Koma nie może czekać.

Posted

hop- ależ mówiłam maugo ze malutka może miec więcej niz 10 lat. Maugo zresztą stwierdziła, ze moze miec takze mniej;)

w sprawie nr konta pisałam do Maugo pw wczoraj:)

Posted

cytat hop:Maugo wspomniała mi, że planujecie jej wpłacić 50 zł. Będzie potrzebna większa kwota. Na pewno zdajecie sobie z tego sprawę. koniec cytatu

hm ja tak hop- a Ty tez?

zanim maugo zdecydowala się zatrzymac malutką powiadomilam ze ma guzka, ze jest slepa raczej nie trzeba bylo.

inna sprawa: w sprawie tej suni porozmawiam osobiscie z maugo. nie z Toba hop. nie wiem czemu maugo nie ma na wątku i teraz Ty występujesz w jej imieniu. Czy Maugo o tym wie?

Posted

hop! napisał(a):
Maugo wspomniała mi, że planujecie jej wpłacić 50 zł. Będzie potrzebna większa kwota. Na pewno zdajecie sobie z tego sprawę.

Tak, chętnie wpłacę większa kwotę. Jeszcze raz prosze o numer konta

Hop!, nie rozumiem tonu, w którym piszesz...

Posted

hop! napisał(a):
Maugo wspomniała mi, że planujecie jej wpłacić 50 zł. Będzie potrzebna większa kwota. Na pewno zdajecie sobie z tego sprawę.

Ile wiec Ty planujesz wpłacić, skoro juz wyliczasz ludzi z konkretnych kwot?