kordonia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 maugo napisał(a):ja za transport suni nic nie chcę, pieniądze przenaczone na trasport uzyjcie na inne cele :lol: Dziękujemy :) :) :) Jesteś kochana Na razie zbieramy wiec na transport tylko z Elblaga do Warszawy. I suma od MOnikiH i Ragazzy na to już wystarczy :) Quote
maugo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 kordonia napisał(a):Dziękujemy :) :) :) Jesteś kochana Na razie zbieramy wiec na transport tylo z Elblaga do Warszawy. I suma od MOnikiH i Ragazzy na to już wystarczy :) możemy domówic sie telefonicznie bo ja we czwartek jade do Drobina, to jakies 100 km w kierunku na Bydgoszcz, więc by wam oszczędzić drogi możemy się spotkać gdzieś po drodze, moge podjechać w jakieś ustalone miejsce Quote
Charly Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 maugo napisał(a):możemy domówic sie telefonicznie bo ja we czwartek jade do Drobina, to jakies 100 km w kierunku na Bydgoszcz, więc by wam oszczędzić drogi możemy się spotkać gdzieś po drodze, moge podjechać w jakieś ustalone miejsce o to cudownie. ide z psem, ale napisze potem pw i się zgadamy. Sunia jedzie. Dzis bylysmy ją z Ewą zaszczepić i zaczipować. Jest sliczna, cacy i bardzo się skarzyła:loveu: jejku jeeeedzie do domu:multi::placz::multi: Quote
Charly Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 jesli się spotkamy gdzies blizej to nadwyzke finansową przekazemy wedlug decyzji MagdyH i Ragazzy:) Quote
kordonia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Juz mam na koncie pieniądze od Ragazzy :loveu: Dziękujemy :) Quote
Charly Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 strasznie byłam szczęsliwa na tym zdjęciu hihih. dzięki:) Quote
Charly Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 jedziemy jednak do Warszawy(nie Bydgoszczy)- w czwartek raniutko wyjeżdżamy i ok. 9 Komitka kochana będzie już u Maugo. nie dziękuję za duzo przed, nadrobię juz po;) Quote
Charly Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 ej jakie " juz w nowym domu"- ona dopiero jutro zostanie odebrana:lol: chociaz pozytywne myslenie...wybieganie w przyszłość...wizualizacja...coś w tym jest:lol: Quote
kordonia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ju za chwileczkę, już za momencik Koma opuści schronisko :) Quote
mru Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 kordonia napisał(a):Ju za chwileczkę, już za momencik hihi Koma z Charl-kracym? :P Quote
malagos Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Wspaniale wieści! Kochana suczynka, doczekała sie wlasnego kącika :loveu: Quote
kordonia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 mru napisał(a):hihi Koma z Charl-kracym? :P dokładnie :lol: JUż wyjeżdżamy :) Quote
MagdaH Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 mru napisał(a):hihi Koma z Charl-kracym? :P :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
kordonia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Koma zapoznała sie z moimi kotami (7 sztuk) i psem. Na koty dosłownie nie zwraca uwagi. W kontakcie z moją Sabcią (która notabene już jej nie lubi, z zazdrości), macha od razu ognkiem. Wysżłyśmy już z obydwiema na spacerek. Kupę zrobiła, siku nie, na smyczce świetnie sopbie radzi, także na schodach. Quote
Madallena Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ja tez mam takie niewidome starsze maleństwo w domu. Gorąco polecam szelki. Świetnie się psiaka kieruje: Quote
kordonia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Komcia w tej chwili: Na razie nie zorbiła ( przynajmniej w domu). Jka sie wyśi, to znówu pójdziemy łazikować na plac zabaw ;) Quote
kordonia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Charly przed chwila odjechała z Koma do Warszawy. Powodzenia, Koma :) Quote
Recommended Posts