Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kordonia napisał(a):
Nadzieje, nadzieje :D :D :D

My pewnosć miałyśmy,ze jak ją zobaczysz, to nie zdołasz już oddać :)

Gratuluję dopsienia :D :D :D

przyszła ze swojego posłanka do pokoju w którym pracuję, śpi i tak śmiesznie przez sen sapie

Posted

Charly napisał(a):
...w łóżku?

a skąd wiesz?
Koncert urządziła i nie było rady. Jest z siebie bardzo zadowolona.
Teraz zwiększa zakres poruszania się. Chyba coś widzi, nie wpada na sprzęty domowe.

Posted

jak cudownie Maugo cudownie:lol::lol::lol:

wczoraj wieczorem przed zaśnięciem przypomniałam sobie jak ją od razu przytulilaś do serca, a ona taka obsrakana była i drętwiałam na myśl, że mogła być jeszcze w schronisku. Samiutka, opuszczona.

z tym widzeniem to ja sama nie wiem. Bo u Kordoni w domu (przynajmniej z tego, co ja widzialam) nie wpadała na sprzęty. Prawe na 100% nic nie widzi. Ono jest też trochę wybałuszone. Moża ma tam nadciśnienie. Jeśli tak jest, to jest to bolesne. Jakby co polecam Waszego swietnego okuliste p. Jacka Garncarza (ale pewnie znasz go).

Lewe jest jakby bardziej "przytomne". Kto wie, może ona cuś tam widzi.

Posted

[quote name='Charly']no już się bałam, że zostaniemy na dworcu- dwie bidy bezdomne:placz::roll::oops:
Nie martw się Charly, przecież założyłybyśmy Ci wątek i szybciutko byś kochający domek znalazła :lol:

Posted

co to jest tm? dostałam zapytanie o Komę z ogloszenia "tm"? hm..a moze fm? forum miau:) Tak czy siak pewien pan bardzo chciał Komcię. Piszę z nim- jeśli zechce polecę mu inne slepaczki. ale fajowo. Koma bohaterka:multi::loveu::multi:

Posted

Przy bytności z kotem u p. Anety, powiedziałam jej o Komie i jutro idziemy do niej z wizytą. A Koma, chyba ma dobrze. Chodzi na spacerki 3 x dziennie, drepcze dzielnie, uwielbia nurkowac w trawie, ale ma coś z tylnymi łapkami bo chwilami się chwieje zadek. Apetyt jej dopisuje. Zjada dwie miseczki dziennie gotowanego jedzonka, sraczuchna już ją nie gnębi. Grzeczna jest bardzo. Lubi być przy mnie. Moje dziewczynki się do niej przyzwyczajają, a koty jak to koty, obwąchały i zaakceptowały a co poniektóre to i po pyszczku polizały, prawie idylla:loveu:

Czymże sobie na fanclub zasłuzyłam? Aczkolwiek przyznaję, że miłe to bardzo:loveu::loveu:

Posted

[quote name='maugo'] Moje dziewczynki się do niej przyzwyczajają, a koty jak to koty, obwąchały i zaakceptowały a co poniektóre to i po pyszczku polizały, prawie idylla:loveu:
[/quote]
...moje dziewczynki, czyli Mrówcia i kto?