Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koma zamieszka u p. Aliny z Opola:loveu::loveu::multi:(fundacja azyl nadziei w Opolu)

Kochana Ewcia-kordonia znalazła ten dom:buzi:

Komcia bedzie mieszkala z kilkoma innymi pieskami. I oczywiscie z kotami- bo domek jest z miau:) Będzie miala ogród. Będzie szczęsliwa i kochana:loveu:

teraz transport. ona moze jechac nawet w transporterku kocim.

Posted

Dobra, ja na początek deklaruję 50zł na transport, jeśli znajdę jakąś wolną kasę (w tym tygodniu mam szczepienia Czesia i Fidka, więc nie poszaleję finansowo:shake:) to jeszcze dam znać. W każdym razie 50zł gwarantowane...

Posted

zobaczymy jak to się wszystko rozwinie. najlepszy plan jest taki: wiozę małą pociągiem do Warszawy. W Warszawie przejmuje ją Maugo i wiezie w sobotę do Opola.

Pociąg tam i z powrotem to koszt ok. 130. Jesli mamy 50 od Magdy:loveu:zostaje 80. w tym momencie nie zaplace tego sama. Więc jesli ktoś chce pomoc w tej kwestii będzę bardzo wdzięczna

inna opcja to sprawa szczepień suni. Postaram się załatwic te szczepienia jeszcze w tym tygodniu. ale dowiedzialam się dzis, ze suka ma byc szczepiona dopiero w poniedzialek, bo wtedy bedzie weterynarz. Jutro się dowiem, czy nie da się tego załatwic wczesniej. Jesli tak, to mala będzie mogla jechac jeszcze w tym tygodniu. jesli nie, to nie wiem kiedy znow nadarzy się taka okazja, ze ktos ja zawiezie z W-wy bezposrednio do Opola.......

Posted

Bardzo prosimy o pomoc w transporcie- moze ktoś ma mozliośc ofiarowania nam choćby 10zł
Dzięki temu sunia być moze bedzie mogła pojechac już w piatek do nowego domu.

Posted

[quote name='kordonia']Bardzo prosimy o pomoc w transporcie- moze ktoś ma mozliośc ofiarowania nam choćby 10zł
Dzięki temu sunia być moze bedzie mogła pojechac już w piatek do nowego domu.

Jeśli Tofik pojedzie do niepłatnego dt to ja dołożę to co miałabym za niego zapłacić w płatnym minus szczepienia. Ile potrzeba?

tu wątek Tofika:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/tofik-mlody-terier-mix-cudem-uratowany-przed-smiercia-pilnie-szuka-dt-ds-pomocy-140324/

Posted

Ragazza napisał(a):
Komu mam przelać pieniądze na transport Komy? Potrzebujecie nadal 80zł?

Ragazza i MagdaH wielkie wielkie dzięki dziewczyny:lol::multi:

Zdecydowałyśmy z Kordonią, ze zawieziemy małą autem do Warszawy. Tak będzie dla niej wygodniej i bezpieczniej. 130 zl mamy od Was:loveu:. Resztę zapłacimy same.

Ewcia/Kordonia poda nr. konta na pw

jeszcze raz wielkie dzięki.

Posted

Ragazza :loveu::loveu::loveu: Bardzo dizekujemy

Pisze na pw :) :) :)

Sunka pojedzie najprawdopodobniej w czwartek z samego rana.

T0 80zł od Ciebie, i 50zł od MagdyH ratuje maleńkiej zycie po prostu
Ona siedzi w izolatce od miesiąca, bardzo cierpi, w izolatce chodzi w kółko, ozywia sie tylko, kiedy Charly wychodzi z nią na spacery.