MagdaH Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 no...:p Hopamy, domki zgłaszać się....Ogłaszamy casting na domek dla Komci!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
MagdaH Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Domki, gdzie wy jesteście??? :shake: Najlepiej ustawiać się w szeregu, żeby malizna mogła wybrać...:p Quote
Charly Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Koma zamieszka u p. Aliny z Opola:loveu::loveu::multi:(fundacja azyl nadziei w Opolu) Kochana Ewcia-kordonia znalazła ten dom:buzi: Komcia bedzie mieszkala z kilkoma innymi pieskami. I oczywiscie z kotami- bo domek jest z miau:) Będzie miala ogród. Będzie szczęsliwa i kochana:loveu: teraz transport. ona moze jechac nawet w transporterku kocim. Quote
MagdaH Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dobra, ja na początek deklaruję 50zł na transport, jeśli znajdę jakąś wolną kasę (w tym tygodniu mam szczepienia Czesia i Fidka, więc nie poszaleję finansowo:shake:) to jeszcze dam znać. W każdym razie 50zł gwarantowane... Quote
Charly Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Szukamy transportu z Elblaga, Gdanska, Marlborka do Warszawy na piątek (lub elblag itd do Opola obojętnie kiedy) Quote
Charly Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 zobaczymy jak to się wszystko rozwinie. najlepszy plan jest taki: wiozę małą pociągiem do Warszawy. W Warszawie przejmuje ją Maugo i wiezie w sobotę do Opola. Pociąg tam i z powrotem to koszt ok. 130. Jesli mamy 50 od Magdy:loveu:zostaje 80. w tym momencie nie zaplace tego sama. Więc jesli ktoś chce pomoc w tej kwestii będzę bardzo wdzięczna inna opcja to sprawa szczepień suni. Postaram się załatwic te szczepienia jeszcze w tym tygodniu. ale dowiedzialam się dzis, ze suka ma byc szczepiona dopiero w poniedzialek, bo wtedy bedzie weterynarz. Jutro się dowiem, czy nie da się tego załatwic wczesniej. Jesli tak, to mala będzie mogla jechac jeszcze w tym tygodniu. jesli nie, to nie wiem kiedy znow nadarzy się taka okazja, ze ktos ja zawiezie z W-wy bezposrednio do Opola....... Quote
Charly Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 no ale jak nic nie wyjdzie z tym transportem i ze szczepieniami to mala bedzie siedziec w schronie i siedziec. Quote
kordonia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Bardzo prosimy o pomoc w transporcie- moze ktoś ma mozliośc ofiarowania nam choćby 10zł Dzięki temu sunia być moze bedzie mogła pojechac już w piatek do nowego domu. Quote
mru Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 nie mogę pomóc finansowo, ale możemy wszyscy sobie wrzucic banerki i liczyć na cud :roll: Quote
leni356 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='kordonia']Bardzo prosimy o pomoc w transporcie- moze ktoś ma mozliośc ofiarowania nam choćby 10zł Dzięki temu sunia być moze bedzie mogła pojechac już w piatek do nowego domu. Jeśli Tofik pojedzie do niepłatnego dt to ja dołożę to co miałabym za niego zapłacić w płatnym minus szczepienia. Ile potrzeba? tu wątek Tofika: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tofik-mlody-terier-mix-cudem-uratowany-przed-smiercia-pilnie-szuka-dt-ds-pomocy-140324/ Quote
maugo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 jeśli Koma dotrze do Wawy w czwartek/piątek to mogę w sobotę zabrać ją do Opola Quote
Ragazza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Komu mam przelać pieniądze na transport Komy? Potrzebujecie nadal 80zł? Quote
Charly Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Ragazza napisał(a):Komu mam przelać pieniądze na transport Komy? Potrzebujecie nadal 80zł? Ragazza i MagdaH wielkie wielkie dzięki dziewczyny:lol::multi: Zdecydowałyśmy z Kordonią, ze zawieziemy małą autem do Warszawy. Tak będzie dla niej wygodniej i bezpieczniej. 130 zl mamy od Was:loveu:. Resztę zapłacimy same. Ewcia/Kordonia poda nr. konta na pw jeszcze raz wielkie dzięki. Quote
kordonia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ragazza :loveu::loveu::loveu: Bardzo dizekujemy Pisze na pw :) :) :) Sunka pojedzie najprawdopodobniej w czwartek z samego rana. T0 80zł od Ciebie, i 50zł od MagdyH ratuje maleńkiej zycie po prostu Ona siedzi w izolatce od miesiąca, bardzo cierpi, w izolatce chodzi w kółko, ozywia sie tylko, kiedy Charly wychodzi z nią na spacery. Quote
maugo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 ja za transport suni nic nie chcę, pieniądze przenaczone na trasport uzyjcie na inne cele :lol: Quote
Recommended Posts