Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajula napisał(a):
Maugo jak się macie?

Żyjemy, jakoś. Ja fatalnie znosze te wściekłe upały. Na spacery wychodzimy wcześnie rano i wieczorem. Starsza Pani cieszy się dobrym zdrowiem, już jej nic nie dolega. Kociaki urosły i rozrabiają po kociemu, wszędzie ich pełno. Lubią się zakraść na Babusiową poduchę i przykleić się jej do pleców i tak spać. A ona chyba to lubi bo im nie zwraca uwagi na niestosowność zachowania.
serdecznie pozdrawiamy Cioteczki i ich czeredki i życzymy samych uśmiechów

Posted

maugo napisał(a):
. Ja fatalnie znosze te wściekłe upały.

ja tez nie cierpię upałów, nigdy nie lubiłam
ja lubię pogodę kurteczkową i polarkową :lol:

• 1 month later...
Posted

Ulka18 napisał(a):
Maugo, co u Was slychac? Jak zwierzaki? Napisz prosze :modla:

Ulka dzięki za troskę :-). Ja miałam kilka dni wyjętych z życiorysu z powodu moich sobistych kłopotów zdrowotnych. Zwierzaki, jak zwierzaki trochę rozrabiają, szczególnie małe kociaki. Są już po szczepieniach i odrobaczeniu i idą do nowych domków. Małej Mróweczce zrobił sie ropień na zębie i staramy się rozbić go antybiotykami, dostaje Synergal 2x dziennie po 1/3 tabletki, jeśli się nie uda trzeba będzie go usunąć. Za tydzień kontrola u weta. Komcia dzielna dziewczynka, chodzi na spacery i dzielnie sobie radzi. Chodzi sobie po mieszkaniu, ale tez dużo śpi, ma sspry apetyt i wcina miseczke jedzonka jak odkurzacz. Zuza i Kira tak się zaprzyjażniły, że podjęłam decyzję o ich nie rodzielaniu. Dziewczynki razem śpią na jednej kanapie, a na dworzu wspaniale się bawią, jest to psi żywioł i rozśmieszają wszystkich swoim entuzjazmem i wszyscy je lubią bo są bardzo przyjacielskie. czasem się na nie wkurzam jak mi wpadną w moje kwiaty .....:diabloti:
Buziaki

Posted

Ulka, poprawię sie i będę częściej pisać :lol:.
Ale też przyznam szczerze, że bywa iż czasu mi brakuje. Obrobić moje stadko to trochę czasu pochłania, sama wiesz jak to jest kiedy się jest dopsionym i dokocionym. Dzisiaj Kira i Zuza zrobiły mi w sypialni taki kipisz, że nie wiem od czego zacząć, i są bardzo z siebie kontente, ja niestety nie, mój nastrój wyraża ta emotka :angryy: o pogryzionych rzeczach już nie wspomnę. Są jak dzieci, kiedy jest cicho to znaczy, że broją a ja myślałam iż śpią i sobie spokojnie pracowałam w pokoju obok.

Posted

Dzisiaj miało miejsce wielkie wydarzenie KOMA ZASZCZEKAŁA.
Moje trzy gady kieszonkowe darły japy ile wlezie Komie nad głową i mała się zdenerwowała i postanowiła im powiedzieć co myśli o takim zachowaniu. Z tego wynika, że jednak coś słyszy, niewiele ale na jakieś dźwięki reaguje, a ja nareszcie usłyszałam jej głos.

Posted

maugo napisał(a):
Dzisiaj miało miejsce wielkie wydarzenie KOMA ZASZCZEKAŁA.
Moje trzy gady kieszonkowe darły japy ile wlezie Komie nad głową i mała się zdenerwowała i postanowiła im powiedzieć co myśli o takim zachowaniu. Z tego wynika, że jednak coś słyszy, niewiele ale na jakieś dźwięki reaguje, a ja nareszcie usłyszałam jej głos.

:multi::multi::loveu:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

patrzę i oczom nie wierzę - ostatni wpis na tym wątku był 1,5 roku temu :crazyeye:
tyle się przez ten czas wydarzyło.......
Maugo zaglądasz jeszcze na dogomanię?