Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
Życzymy szczęsliwej podrózy, i czekamy na wieści z domku.:lol:

:loveu::loveu:Zycze tego samego Bonuskowi i badz zdrowy piesku w tym Hamburgu..szczekaj po niemiecku tak jak pusia:lol::lol:

Gdzie jest watek Szamanka???:shake:

• Replies 800
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hallo Natalia,Bonus hat sich schon sehr gut eingelebt.Kora ist jetzt seine Freundin.Auf seinen Namen hört er allerdings noch nicht so gut.Wurde er noch anders gerufen?Seine Wunde hat mein Tierarzt nochmal versorgt,sie ist jetzt sehr gut abgeheilt.Er hat Power wie ein 2jähriger Hund und liebt anscheinend alle Hunde,die er trifft,besonders sehr helle Hunde.Hatte er mit weißen oder hellen Hunden gelebt?Futter jeglicher Art findet er großartig und es gibt auch keinen Stress beim Fressen mit den anderen Hunden.Werde demnächst mal Bilder schicken.Herzliche Grüße von Angelika,Bonus und Freunden

bONUS ZYJE SOBIE BARDZO DOBRZE, JEGO PRZYJACIÓŁKA JEST KORA, NADAL NIE REAGUJE NA IMIE, CZY INACZEJ NA NIEGO WOŁALIŚCIE? JEGO RANY OGLADAŁ WET, TERAZ WSZYSTKO JEST JUZ WYLECZONE,BONUS MA ENERGIE JAK 2 LETNI PIES, LUBI WSZYTSKIE PSY (?) KTÓE NAPOTYKA, SZCZZGOLNIE TE O JASNYM UMASZCZENIU, CZY ON PRZEBYWAŁ Z JASNOWŁOSYM ALBO BIAŁYM PSEM? POTEM NIE POTRAFIĘ PRZETLUMACZYĆ.... NIE MA PROBLEMU Z KARMIENIEM I JEDZENIEM PRZY INNYCH PSACH. NASTEPNYM RAZEM WYSLE FOTKI, POZDRAWIAMY ....

:multi::multi::multi::multi:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

osoba zktóra ja sie kontaktowałam w tej sprawie chyba wypadła z obiegu ale juz poprosiłam o namiar do innej, któa gdy sie ja poprosi zawsze przesyła fotki i relacje takze troszeńke cierpliwości :)

• 2 weeks later...
Posted

oto tresc mejla, którego otrzymałam dzisiaj
"Witam,przesyłam wiadomości od Bonusa:-)Piesek czuje się świetnie, jest zdrowy jak ryba, tryska energią i po
prostu cieszy się życiem. Uwielbia zabawe piłeczką, ale jego wielką pasją jest chowanie zabawek
albo kości. Szuka najpierw odpowiedniego miejsca, zanosi tam kość a potem
wyciąga gazety, skarpety albo coś innego, co nadaje się do przykrycia
ulubionej zabawki:-) Bonus zachowuje się wspaniale w stosunku do wszystkich innych psów,
obojetnie czy duże, czy małe, sunie czy psy do wszystkich jest miły, wszystkie
zachęca do zabawy, ale jego najlepszą przyjaciółką jest Kora, sunia
pochodzi też ze schroniska w Polsce, obydwoje potrafią godzinami bawić się i
wygłupiać. Bonus jest wulkanem energii, jest bardzo inteligentny i wniósł w życie
swojej nowej pani bardzo dużo radości.Jego pani kocha go bardzo i jest z nim bardzo szczęśliwa, prosi aby
pozdrowić w jej imieniu wszystkich łódzkich wolontariuszy i wirtualnych
opiekunów Bonusa. Zdjęcia pokazują Bonusa w styczniu, po pierwszym śniegu- przy zabawie"
piłeczką."

Posted

[quote name='szajbus']Takie wieści to miód na serce!
Bonus , jestem szcześliwa, ze masz super domek. Niech ci się dalej tak wiedzie piesku.[/QUOTE]

Dziekujemy za wiesci, fotki...Bonusek widac ze zdjec, ze szczesliwy..takie zagraniczne adopcje to lubie...Bonusek zyj dlugo i szczesliwie...

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='szajbus']Porządkuje zakładane przeze mnie watki i proszę po raz kolejny o rozliczenie watku Bonusa.
Na jego koncie jest nadal 1440 zł.[/QUOTE]

Ja robie to samo....porzadkuje watki ...to porosimy o to rozliczenie Bonuska...

• 4 months later...