coronaaj Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 bela51 napisał(a):Życzymy szczęsliwej podrózy, i czekamy na wieści z domku.:lol: :loveu::loveu:Zycze tego samego Bonuskowi i badz zdrowy piesku w tym Hamburgu..szczekaj po niemiecku tak jak pusia:lol::lol: Gdzie jest watek Szamanka???:shake: Quote
rita60 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Mowisz,masz:p http://www.dogomania.pl/forum/f1159/lodz-12-letni-don-szaman-mial-wyrok-juz-w-dt-nadal-potrzebne-deklaracje-wplaty-142845/?highlight=szaman Quote
Panca Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 na jakiego psa pojda pieniadze pozostale po Bonusie? Quote
jola_li Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='Panca']na jakiego psa pojda pieniadze pozostale po Bonusie? Pewnie zostaną rozdzielone... A czy można by ewentualnie pomóc też tym psiakom: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tylko-dla-ludzi-o-mocnych-nerwach-145575/ Quote
ewatonieja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Hallo Natalia,Bonus hat sich schon sehr gut eingelebt.Kora ist jetzt seine Freundin.Auf seinen Namen hört er allerdings noch nicht so gut.Wurde er noch anders gerufen?Seine Wunde hat mein Tierarzt nochmal versorgt,sie ist jetzt sehr gut abgeheilt.Er hat Power wie ein 2jähriger Hund und liebt anscheinend alle Hunde,die er trifft,besonders sehr helle Hunde.Hatte er mit weißen oder hellen Hunden gelebt?Futter jeglicher Art findet er großartig und es gibt auch keinen Stress beim Fressen mit den anderen Hunden.Werde demnächst mal Bilder schicken.Herzliche Grüße von Angelika,Bonus und Freunden bONUS ZYJE SOBIE BARDZO DOBRZE, JEGO PRZYJACIÓŁKA JEST KORA, NADAL NIE REAGUJE NA IMIE, CZY INACZEJ NA NIEGO WOŁALIŚCIE? JEGO RANY OGLADAŁ WET, TERAZ WSZYSTKO JEST JUZ WYLECZONE,BONUS MA ENERGIE JAK 2 LETNI PIES, LUBI WSZYTSKIE PSY (?) KTÓE NAPOTYKA, SZCZZGOLNIE TE O JASNYM UMASZCZENIU, CZY ON PRZEBYWAŁ Z JASNOWŁOSYM ALBO BIAŁYM PSEM? POTEM NIE POTRAFIĘ PRZETLUMACZYĆ.... NIE MA PROBLEMU Z KARMIENIEM I JEDZENIEM PRZY INNYCH PSACH. NASTEPNYM RAZEM WYSLE FOTKI, POZDRAWIAMY .... :multi::multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Super wiadomości.:multi::multi: Teraz jeszcze czekamy na fotki.:lol: Quote
Panca Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 cudne,wzruszajace , ehh...lza sie kreci... Quote
szajbus Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 To mu się powodzi! Same kobitki wokół niego :evil_lol: Nieźle się facet urządził :diabloti: Quote
bela51 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ślicznie nasz Bonusik wygląda. Chyba zadowolony? :razz::evil_lol: Quote
ewatonieja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 http://img132.imageshack.us/img132/4540/sl373705.jpg pozdrowienia od Bonusa ,który na wszystkich robi wielkie wrażenie, pozytywne oczywiście :multi: Quote
coronaaj Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 agata51 napisał(a):Bonus, ty szelmo, ale ci się trafiło! Fanie wyglada, cieszymy sie :loveu::loveu: Quote
coronaaj Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 agata51 napisał(a):Bonus, ty szelmo, ale ci się trafiło! A moze jaies wiesci o Bonusku, jak mu sie zyje na zachodzie??? Quote
emilak Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 przepraszam za off'a, ale bez waszej pomocy nie damy rady...brakuje nam 170 zł deklaracji...nie chcemy żeby wrócili na ulicę...http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-cegA-ami-BA-agamy-o-deklaracje-i-DS-brakuje-170-zA-deklaracji Quote
coronaaj Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='coronaaj']A moze jaies wiesci o Bonusku, jak mu sie zyje na zachodzie??? Cos nie ma zadnych wiesci o Bonusku......jak mu sie wiedzie...moze ktos ma wiadomosci???? Tutaj trzeba pomocy, reklamy http://www.dogomania.pl/threads/175400-NASZE-MALUCHY-w-opaA-ach-pomA-A-cie-nam-je-ogA-aszaAE-PLIZZZZ#post13910382 Quote
ewatonieja Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 osoba zktóra ja sie kontaktowałam w tej sprawie chyba wypadła z obiegu ale juz poprosiłam o namiar do innej, któa gdy sie ja poprosi zawsze przesyła fotki i relacje takze troszeńke cierpliwości :) Quote
ewatonieja Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 oto tresc mejla, którego otrzymałam dzisiaj "Witam,przesyłam wiadomości od Bonusa:-)Piesek czuje się świetnie, jest zdrowy jak ryba, tryska energią i po prostu cieszy się życiem. Uwielbia zabawe piłeczką, ale jego wielką pasją jest chowanie zabawek albo kości. Szuka najpierw odpowiedniego miejsca, zanosi tam kość a potem wyciąga gazety, skarpety albo coś innego, co nadaje się do przykrycia ulubionej zabawki:-) Bonus zachowuje się wspaniale w stosunku do wszystkich innych psów, obojetnie czy duże, czy małe, sunie czy psy do wszystkich jest miły, wszystkie zachęca do zabawy, ale jego najlepszą przyjaciółką jest Kora, sunia pochodzi też ze schroniska w Polsce, obydwoje potrafią godzinami bawić się i wygłupiać. Bonus jest wulkanem energii, jest bardzo inteligentny i wniósł w życie swojej nowej pani bardzo dużo radości.Jego pani kocha go bardzo i jest z nim bardzo szczęśliwa, prosi aby pozdrowić w jej imieniu wszystkich łódzkich wolontariuszy i wirtualnych opiekunów Bonusa. Zdjęcia pokazują Bonusa w styczniu, po pierwszym śniegu- przy zabawie" piłeczką." Quote
szajbus Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Takie wieści to miód na serce! Bonus , jestem szcześliwa, ze masz super domek. Niech ci się dalej tak wiedzie piesku. Quote
coronaaj Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='szajbus']Takie wieści to miód na serce! Bonus , jestem szcześliwa, ze masz super domek. Niech ci się dalej tak wiedzie piesku.[/QUOTE] Dziekujemy za wiesci, fotki...Bonusek widac ze zdjec, ze szczesliwy..takie zagraniczne adopcje to lubie...Bonusek zyj dlugo i szczesliwie... Quote
Onaa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Super, że Bonusik szczęśliwy i dobrze się miewa :). Quote
szajbus Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Porządkuje zakładane przeze mnie watki i proszę po raz kolejny o rozliczenie watku Bonusa. Na jego koncie jest nadal 1440 zł. Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='szajbus']Porządkuje zakładane przeze mnie watki i proszę po raz kolejny o rozliczenie watku Bonusa. Na jego koncie jest nadal 1440 zł.[/QUOTE] Ja robie to samo....porzadkuje watki ...to porosimy o to rozliczenie Bonuska... Quote
coronaaj Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 coronaaj napisał(a):Ja robie to samo....porzadkuje watki ...to porosimy o to rozliczenie Bonuska... No cos nie ma rozliczenai Bonuska.... Quote
ewatonieja Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Uploaded with ImageShack.us zdjecia pochodzą z :http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?id=100002031557093&aid=7868 Quote
Recommended Posts