Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję kochane moje :loveu::loveu::loveu:

a ja dziś kilka minetek po północy zostałam zaobrączkowana :laugh2_2::eek2::B-fly::sweetCyb:

Stawiam :drinking:

a wieczorem mamy w naszej wsi DOŻYNKI :roflt: festyn jak tralala sie szykuje oby tylko pogoda dopisała :evil_lol: będziem się dożynać :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
musze se najpierw manikur zrobić bo coś ten pierdzionek nie pasuje na te spracowane dłonie i paznokcie wiejskie :errrr:

ale ja nie chcę oglądać Twoich zjedzonych paznokci , tylko piździonek :cooldevi: wytnij to co wiejskie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']musze se najpierw manikur zrobić bo coś ten pierdzionek nie pasuje na te spracowane dłonie i paznokcie wiejskie :errrr:poka sam pirścionek albo obrób w szopie foto :roll:

Posted

[quote name='Doginka']Wow GRATULKI, poka cacuszko:crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeczytałam cycuszka i se myśle co tej Dogince odbiło :diabloti::evil_lol:

Posted

Jesooo.. myślałam, że to tylko Lunkowe urodziny były, a tu chyba jeszcze Twoje się nawinęły - 18 rzecz jasna :loveu:

A do tego jeszcze zaobrączkowanie się prztrafiło :mdleje:

Wielkie wielkie WIELKIE gratulacje !

Obyś zawsze była tak szczęśliwa jak jesteś teraz. Życzę z całego serca :loveu:

Posted

jako ze dogo wpuscic mnie wczesniej nie chciało teraz dopiero ale bardzo szczerze Moniczko zycze Ci wszystkiego naj...co sobie wymarzysz aby stało sie rzeczywistoscia. Gratulacje z okazji zaręczyn.

Posted

:beerchug: Naj-Jeep-szego. :Rose:

A dopiero co Pyś/Blondynka robiła reklamę wśród jeepniętych, żeś młoda, ładna, wolna i do wzięcia :evil_lol: Już niektórzy z północy chcieli żelazo pucować i się na rekonesans wybierać, a tu takie kwiatki wyszły :evilbat:
:lol!::lol!::lol!:

Posted

madziamn napisał(a):
jako ze dogo wpuscic mnie wczesniej nie chciało teraz dopiero ale bardzo szczerze Moniczko zycze Ci wszystkiego naj...co sobie wymarzysz aby stało sie rzeczywistoscia. Gratulacje z okazji zaręczyn.

dzięki :loveu:

weszka napisał(a):
No a błyskotki nadal nie pokazała :(

kiedyś pokazę :oops::lol:

zerduszko napisał(a):
Tyle okazji przegapiłam - najlepszego :p

dzięki :loveu:

Erhan napisał(a):
:beerchug: Naj-Jeep-szego. :Rose:

A dopiero co Pyś/Blondynka robiła reklamę wśród jeepniętych, żeś młoda, ładna, wolna i do wzięcia :evil_lol: Już niektórzy z północy chcieli żelazo pucować i się na rekonesans wybierać, a tu takie kwiatki wyszły :evilbat:
:lol!::lol!::lol!:

hhyhyhy sama mówiłam Pysi kiedyś, że jak tam na północy same bogate chłopaki poJeepane to pakuję się do mej omałocozabytkowej Jetty i jadę :diabloti:

tangerine74 napisał(a):
:loveu: Gratulacje :loveu:
i niech, kurka wodna, wszystko co najlepsze Wam się dzieje!!!

To własnie ten rodzaj wiadomosci, którego mi trzeba do życia ;)

chciałabym częsciej Ci takie zapodawać,ale chyba się nie da :lol: :loveu: