Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiunia napisał(a):
Ja się zaONkowałam,a Wasia się zakociła:evil_lol:

bhhahahaha no coś w tym jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu właśnie J pojechał na poszukiwania BROSa :loveu::lol:

Posted

asiunia napisał(a):
ciekawe jakie jeszcze anomalia się wydarzą:eviltong:

no wielką anomalią u mnie jest to, że w tej chwili mam wiecej kotów niż psów :lol:

a Jogusia moja biedna strasznie kochana moja Kocia Mama :placz:
dopiero wróciłam od weta - pojechałam w południe :mdleje: biedna moja kochana miała jednego ropnia co się sam otwarł w nocy i dwa które musieli jej oczyścić - wszystko na cycusiu :placz::placz::placz: nie wiem czemu tak siestało bo od tygodnia dostaje antybiotyk i tak jakby on działał bo do wczoraj było coraz lepiej a wczoraj jakiś nawrót czy nie wiem jak to nazwać :shake: biedna słabiutenka jest, robili jej to na głupim jasiu tylko bo bali się, że się nie wybudzi z narkozy :placz: teraz mieszka w łazience... założyłam jej kubraczek i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej :kciuki: nie może być innej opcji bo to moja kochana Kocia Mama jest

Posted

Wasiu a moze to od uklucia pazurkiem mlodego jej sie porobilo... moze trzeba poobcinac kociakom pazurki. Strasznie mi szkoda kociej mamusi bo ona ma takie madre oczyska:loveu:
Pozdrowki:loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ucałuj kicie ode mnie w nosek ;)

całuję co chwile

lolka75 napisał(a):
Wasiu a moze to od uklucia pazurkiem mlodego jej sie porobilo... moze trzeba poobcinac kociakom pazurki. Strasznie mi szkoda kociej mamusi bo ona ma takie madre oczyska:loveu:
Pozdrowki:loveu:

ona jest mądra - nie wiem co przeszła w życiu, ale ma anielską cierpliwość i spokój w sobie, jak porównam to co trzeba nawyczyniać, żeby zabrać do weta koty mojej siostry - żeby je w ogóle włożyć do kontenerka, i co potem się wyczynia w lecznicy z nimi to... no nie ma porównania bo Joga - po prostu ZEN - imię oddaje całą jej naturę

Posted

[quote name='Alicja']u was zawsze jakieś pechowe sytuacje :shake:

a dzis w rybnickim dodatku do dziennika był sznaucer w schronisku w Rybniku ...czarnulek

no własnie Alu ja się już zastanawiam - CZEMU? poświęcam tej gadzinie wszystko co mam, większość pieniędzy jakie zarabiam idzie na zwierzaki, kocham, dbam i ciągle coś.... może za bardzo? może lepiej zostawić same sobie kurde i wtedy one nie chorują? dzisiejszy dzień dobił mnie totalnie...

Alu duży ten sznup? średni? mały?

Posted

Alicja napisał(a):
kurcze nie wiem , fotka była w gazecie ... dla mnie na tej focie to taki bardziej średni

a masz tą gazetę? jakby tak zrobić fotkę fotki? :oops:

a ja dziś objeździłam dąbrowę z poszukiwaniu antykomarzych chemii :roll: w którymś z kolei dopiero sklepie były komplety a nie np same wkłady :shock: czy już wszyscy mają te urządzonka, że w sklepach tylko wkłady są? :crazyeye: kupiłam raid do kontaktu, bros do kontaktu i spray żebym mogła na dworze pobyć wieczorem też, bo ostatnie dni spędziłam w domu :roll: ześwirować można...

Posted

[quote name='malawaszka']a masz tą gazetę? jakby tak zrobić fotkę fotki? :oops:

gazeta jest u mamy :roll:znaczy była ...moge rano zadzwonić żeby nie wyrzucała

a ja dziś objeździłam dąbrowę z poszukiwaniu antykomarzych chemii :roll: w którymś z kolei dopiero sklepie były komplety a nie np same wkłady :shock: czy już wszyscy mają te urządzonka, że w sklepach tylko wkłady są? :crazyeye: kupiłam raid do kontaktu, bros do kontaktu i spray żebym mogła na dworze pobyć wieczorem też, bo ostatnie dni spędziłam w domu :roll: ześwirować można...

ja wkladam wkłady BROSa do guziczka Raida :roll:

Posted

[quote name='Alicja']
ja wkladam wkłady BROSa do guziczka Raida :roll:

ja musiałam kupić dwa bo póki mieszkamy jak mieszkamy w niewykończonym to wszystko jest właściwie na jednej powierzchni - nie mamy sypialni zamykanej - śpimy w "salonie" i zaraz jest kuchnia i tej powierzchni sie trochę tu robi, a taki raid jest na 20 m kw a bros pewnie też choć brak informacji, jak już zrobimy podłogę w małym pokoju i tam będziemy spać to tam starczy jeden (o ile nam starczy na drzwi :evil_lol:)

a mamy nie kłopocz - poproszę kogoś ze schronu o info i fotki

Posted

[quote name='malawaszka']ja musiałam kupić dwa bo póki mieszkamy jak mieszkamy w niewykończonym to wszystko jest właściwie na jednej powierzchni - nie mamy sypialni zamykanej - śpimy w "salonie" i zaraz jest kuchnia i tej powierzchni sie trochę tu robi, a taki raid jest na 20 m kw a bros pewnie też choć brak informacji, jak już zrobimy podłogę w małym pokoju i tam będziemy spać to tam starczy jeden (o ile nam starczy na drzwi :evil_lol:)

to jak masz duże powierzchnie kup też sobie płytkę GLOBAL , naprawde dobra rzecz

Posted

malawaszka napisał(a):
ja musiałam kupić dwa bo póki mieszkamy jak mieszkamy w niewykończonym to wszystko jest właściwie na jednej powierzchni - nie mamy sypialni zamykanej - śpimy w "salonie" i zaraz jest kuchnia i tej powierzchni sie trochę tu robi, a taki raid jest na 20 m kw a bros pewnie też choć brak informacji, jak już zrobimy podłogę w małym pokoju i tam będziemy spać to tam starczy jeden (o ile nam starczy na drzwi :evil_lol:)

Dżordż przywiózł sobie z wczasów w ubiegłym roku paletki pod prądem na komary :evil_lol: Wygląda jak rakietka do tenisa, tylko mniejsza i kopie prądem pod lekkim napięciem zabijając robactwo. I my wieczorami tłuczemy te małe, brzęczące stworzonka :mad: :diabloti: U nas też nadal na piętrze jeden pokój i łazienka nie są wykończone :roll:

Posted

beria napisał(a):
Dżordż przywiózł sobie z wczasów w ubiegłym roku paletki pod prądem na komary :evil_lol: Wygląda jak rakietka do tenisa, tylko mniejsza i kopie prądem pod lekkim napięciem zabijając robactwo. I my wieczorami tłuczemy te małe, brzęczące stworzonka :mad: :diabloti: U nas też nadal na piętrze jeden pokój i łazienka nie są wykończone :roll:

no te rakietki Vectra tu reklamowała już i muszę zakupić też, ale kurna wszystko muszę zakupić, kupić, kupić, kupićć :shock: póki co ściany niepomalowane to tłukę zwykłą :lol: u Was na piętrze nie wykończone - ja na górze mam rupieć na rupieciu (nie wiem skąd tego tyle w nowym domu :shock: ) i koci pokój zamykany pudłem po lodówce :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
no te rakietki Vectra tu reklamowała już i muszę zakupić też, ale kurna wszystko muszę zakupić, kupić, kupić, kupićć :shock: póki co ściany niepomalowane to tłukę zwykłą :lol: u Was na piętrze nie wykończone - ja na górze mam rupieć na rupieciu (nie wiem skąd tego tyle w nowym domu :shock: ) i koci pokój zamykany pudłem po lodówce :diabloti:

Ja kuźwa nigdy tego nie wykończę, bo 2 tygodnie temu Dżordż sobie samochód wreszcie odebrał i kolejne raty do spłacania, dobrze że chociaż frank spadł i oprocentowanie niewielkie, to inny kredyt łatwiej spłacać :roll:

Posted

U mnie płytka Globala nie działa olewaja ja totalnie te małe brzeczace stwory. Kupiłam na necie takie elektryczne "cóś" ale jeszcze nie mam bo poczta była wczoraj zamknieta z okazji dzisiejszego świeta. Ciekawe czy poskutkuje.
Moniczko kociaki słodkie:loveu::loveu::loveu:.
Wiesz co Duska leży u mnie na kolanach, wchodze do Ciebie a Olka podeszła wzięła Dusie i palcem jej pokazała "zobacz Dusia to Luna" tak zdalnie Olka zapoznała nasze sunie.:evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Ja kuźwa nigdy tego nie wykończę, bo 2 tygodnie temu Dżordż sobie samochód wreszcie odebrał i kolejne raty do spłacania, dobrze że chociaż frank spadł i oprocentowanie niewielkie, to inny kredyt łatwiej spłacać :roll:

nie mów mi nawet o samochodzie bo mój się niedługo rozpadnie pode mną :lol:

madziamn napisał(a):
U mnie płytka Globala nie działa olewaja ja totalnie te małe brzeczace stwory. Kupiłam na necie takie elektryczne "cóś" ale jeszcze nie mam bo poczta była wczoraj zamknieta z okazji dzisiejszego świeta. Ciekawe czy poskutkuje.
Moniczko kociaki słodkie:loveu::loveu::loveu:.
Wiesz co Duska leży u mnie na kolanach, wchodze do Ciebie a Olka podeszła wzięła Dusie i palcem jej pokazała "zobacz Dusia to Luna" tak zdalnie Olka zapoznała nasze sunie.:evil_lol:

czekam na relacje czy działa - każde doświadczenie na wagę złota :cool1:
Kochana Olcia - proszę ucałować od ciotki waszki :loveu: ciekawe czy na żywo to zapoznanie dziewczyn byłoby takie spokojne :lol:

a kontaktowe elektrofurminatory :shock: działają :multi::multi::multi: ani jednego bzyka dziś nie było, ale za to miałam mega porąbany sen i zastanawiam się czy to nie od tego środka owadobójczego :tard:

z Jogą byłam na zastrzykach i już jest lepiej uffff :multi: ale jutro też musimy jechać... oby się ładnie oczyszczało wszystko i nie zasklepiło za wczesnie - wygląda ten jej brzusio nieciekawie z trzema dziurami :shake: