LeCoyotte Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='malawaszka']e tam narobić - siedzą w osobnym pokoju a ja tylko dosypuję tony zarcia, sprzątam kuwety i siedzę i oglądam jak szaleją :loveu: sama przyjemność i relaks :loveu: aa no chyba że się na osobny pokój, bo coś mi się nie widzi jak taka zgraja rozlezie się po całym domu:evil_lol: http://img21.imageshack.us/img21/9766/dsc0324r.jpg :klacz: jest z czego pękać:razz: Quote
Doginka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Artyzm:crazyeye::loveu: http://img21.imageshack.us/img21/9766/dsc0324r.jpg Quote
asiunia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 i słusznie że pękasz z dumy bo fotka pierwsza klasa:loveu: Quote
anetta Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 :loveu: Super gra światła i cenia, czy jak to się tam zwie :evil_lol: :loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Piękna fota. To jeszcze napisz kto na niej jest :cool3: Quote
malawaszka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='AnkaG']Piękna fota. To jeszcze napisz kto na niej jest :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/malutka-mamusia-dwie-kruszynki-jamniczkowata-trojka-szuka-domkow-142923/ u missieek są Quote
tangerine74 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Niezłe zdjęcie :loveu: Nostalgicznie: cała prawda o zyciu i przemijaniu :cool3: Spóźnione mizianki i tarmoszanki dla Lunki :loveu: Ciesze się, że kocia mama zdrowieje :p Dzielna z niej dziewuszka :p W pracy mam sajgon :shake: Siedze po godzinach albo biore robotę do domu. Nie ma szans nawet na poczytanie ulubionych dogowątków :placz: Do tego mama w sanatorium, czyli doglądanie taty i ich mieszkania, czyli bieganie wieczorne. Gimli wykończony ciagłymi podróżami - chociaz jeden plus z tego zabiegania - śpi grzecznie na każdej kanapie i nie domaga sie więcej wrażeń :razz: Zdjęć z Lądka nie udało mi sie jeszcze od taty wyciągnąć. Za to w ubiegły weekend byłam na spotkaniu Gimlasiowej rodzinki: mama, 3 siostry i Gimli. Cudownie jest mieć tyle sznupków :loveu: Najtrudniej było uchwycić to towarzystwo razem :cool3: Tu jest Gimli, z mamą (żółta obróżka) i dwiema siostrami. A tu załapał sie mój cień ;) Mina Gimlasa bezcenna :lol: Miłego dzionka:p Czas na kawę :razz: Quote
agbar Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ty nie pekaj tylko dalej takie rob,zeby nam szczeny opadaly:evil_lol: CUDO:loveu: Quote
Alicja Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='agbar']Ty nie pekaj tylko dalej takie rob,zeby nam szczeny opadaly:evil_lol: CUDO:loveu: :diabloti: ja tam wole foty ogladać niż szczenke z zola zbierać :diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Alicja']:diabloti: ja tam wole foty ogladać niż szczenke z zola zbierać :diabloti::evil_lol: Powiedzialam opadaly nie: wypadaly:diabloti:Ty se protefix kup jak ci szczenka wylata:evil_lol: A ja robie jagodzianki:eviltong:znaczy teraz to czekam az ciasto wyrosnie...asasasa:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='agbar']Powiedzialam opadaly nie: wypadaly:diabloti:Ty se protefix kup jak ci szczenka wylata:evil_lol: ale jak opadną i pierdykną o podłoge to sie obtłuką :diabloti: A ja robie jagodzianki:eviltong:znaczy teraz to czekam az ciasto wyrosnie...asasasa:evil_lol: a wyrośnie :razz::razz: Quote
agbar Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='Alicja']a wyrośnie :razz::razz: A wyroooooslo:p Quote
Doginka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Dziołszki podzielcie się jagodzianką:diabloti: Quote
Vectra Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 hohoho , to już wiem czemu Luna taka charakterna :diabloti: 100 lat dla niej :buzi: spóźnione mocno , ale szczere .... :) a kocaki słiiitiiiii :D Quote
asiunia Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 ile bródek:loveu:http://img34.imageshack.us/img34/7125/gimlikonikreciaimika.jpg Quote
Doginka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='AnkaG']Proszę Doginka :lol: DZIĘKI:multi: Wow, ale zjadłabym w realu takie pyszności:crazyeye::loveu: Quote
weszka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Kocia sesja cudowna - to małe burasiątko mnie całkowicie rozwala - ale nie pakuj ;) No i jeszcze ode mnie sto suczych lat dla Lunetki!!! Quote
Justa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 klik Jeżukolczasty.. wzięłabym na zawsze i dała wszystko co najlepsze :loveu: :placz: Dla Lunki spóźnione życzenia. Zdrówka zdrówka zdrówka i trochę wyrozumiałości dla znerwicowanej pańci :cool1: Miałam nadzieję, że na jednych z ostatnih stron znajdę Oliwkowe zdjęcia, ale chyba muszę nieco się cofnąć.. Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 sto lat sto lat :multi: niech żyje żyje nam:multi: niech jej gwiazdka :loveu: a kto z nami nie wypije :mad: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :loveu: :loveu::loveu: Quote
Vectra Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Alicja']sto lat sto lat :multi: niech żyje żyje nam:multi: niech jej gwiazdka :loveu: a kto z nami nie wypije :mad: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :loveu::loveu::loveu: spełnienia marzeń wszelkich !!!! Quote
weszka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Wszystkiego najlepszego, żebyś była zawsze zdrowa, piękna i bogata i nie żałowała ani jednego dnia swojego życia :loveu: Buźka! Quote
Recommended Posts