Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
wiedziałam, że się któraś czepi :evil_lol: ale ona tak fajnie zaglądała na tv, że nie miałam juz czasu sprzątać do zdjęcia :lol:

sporawa ta miseczka:cool3:

Posted

kupiłam kaganiec - jeden bo na dwa szkoda mi było kasy :lol: więc wczoraj sesję zaprzyjaźniającą miała Pepa - Oliwia mi nie pomaga bo panikuje :shock: :shake: ale było już całkiem ok - Pepa olała kotka i poszła spać - mało tego -PRZEGAPIłA PORę KOLACJI Z TEGO WSZYSTKIEGO a u niej to nie lada wyczyn :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
PRZEGAPIłA PORę KOLACJI Z TEGO WSZYSTKIEGO a u niej to nie lada wyczyn :evil_lol:

Ty zobacz czy ten kotek dalej jest.. :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
kupiłam kaganiec - jeden bo na dwa szkoda mi było kasy :lol: więc wczoraj sesję zaprzyjaźniającą miała Pepa - Oliwia mi nie pomaga bo panikuje :shock: :shake: ale było już całkiem ok - Pepa olała kotka i poszła spać - mało tego -PRZEGAPIłA PORę KOLACJI Z TEGO WSZYSTKIEGO a u niej to nie lada wyczyn :evil_lol:

Chyba przyniosę kota do domu, ciekawe, czy by moje zapomniały przy nim o kolacji ;)