Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:splat: wybacz Kojocie :evil_lol:

aaaa o to chodzi - o gotowanie - taaaakkkk kucharka ze mnie iście wyśmienita :diabloti:

qrde dziś kocisko gania po mieszkaniu, Pepa za nim, Luna z kuchni tylko obserwuje i burczy, raz próbowała przypolować, Pepa mi zaraz zawału dostanie goopota jedna bo tak się ekscytuje, że sapie, pije hektolitry wody i nie ma czasu powiedzieć że chce jej się siku już więc co? zlała się znowu :mad: :angryy: nosz szlag mnie trafi! ona świetnie umie powiedzieć jak jej się chce siku! ale problem w tym, że np jak pada deszcz albo jak jest bardzo zajęta polowaniem na kota to nie ma czasu ani ochoty na wychodzenie i leje w domu! :angryy: ukatrupie ją w końcu! :-x

w dodatku chyba zaczał ją boleć modzel i muszę coś z tym zrobić :shake:

oddam tą całą gadzinę, kupię sobie elektroniczne akwarium ze sztucznymi rybkami i będę miała święty spokój :grins:

Posted

hahaha....Wasiu, u nas w sklepie jest do kupienia DVD z nagranym akwarium....cale dwie godziny plywajacych rybek. Masz dwa rodzaje do wyboru, slodko i slonowodne:evil_lol:. Takie zwierzatka to miod na dusze:loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
hahaha....Wasiu, u nas w sklepie jest do kupienia DVD z nagranym akwarium....cale dwie godziny plywajacych rybek. Masz dwa rodzaje do wyboru, slodko i slonowodne:evil_lol:. Takie zwierzatka to miod na dusze:loveu:

O!!! całe zycie marzę o kawarium morskim więc takie sobie zakupię... na DVD :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
O!!! całe zycie marzę o kawarium morskim więc takie sobie zakupię... na DVD :multi:

a chcialam tez dodac ze jak za zimno od wody ciagnie to mozna tez kupic DVD z kominkiem.... cale dwie godziny palacego sie drewna:diabloti:

Posted

Wasiu ja mam lepiej - Nuka od tygodnia jest ostrzyżona - więc zimno. Późno wieczorem nie chce wyjść na ogród. Zachciewa jej się o 4-5 w nocy. Robi w domu albo jak TZ jest czujny to się zrywa i leci ją wypuścic. Jest i koo i sioo. :angryy: I cała czwórka ładuje się pod kołdry - drapiąc w nocy nas po głowie.

Ja też oddam stado i będę wreszcie mieć czysto w domu. :diabloti:

Posted

Kup multimastit !! U Kano modzele się strasznie paprały , smarowałam tym i maścią propolisową - ślicznie się wszystko goiło ...
a bez tego jedna rana , ropa , bleeee

Posted

ooo Poświata :mdleje:

kurde ale kicha noooo :placz:wzięłam tego Pepowego modzela pod lupę no i masakra :placz: grzecznie kochanie moje leżało, powycinałam jej kudełki dookoła bo się przyklejały, oczysciłam to trochę, ale muszę z tym do weta jechać bo bardzo brzydko wygląda - jest takie rozpulchnione i miejscami normalnie odłazi kawałkami :placz: jakieś zakażenie się zrobiło ewidentnie, zdezynfekowałam i popsikałam neomycyną w aerozolu

a kocisko śmiga po domu, wkurza mi psy, cuduje przed lustrem :lol: :loveu: ale jak jest opcja Luna w kuchni na kanapie, kot gdziekolwiek byle nie w kuchni to jest super - tylko burczy, ale nie leci mordować :loveu: Pepa co jakiś czas zię zaczaja na kota, ale ten zawsze ją w konia zrobi wyłażąc z innej strony zza łóżka i bawiąc się dalej w najlepsze, a Pepa leży wpatrzona i zesztywniała :evil_lol:

Posted

pierwszego nie skomentuję :diabloti:

a co do modzeli - to te zgrubienia na łokciach, taka zrogowaciała gruba skóra się tworzy, robią się głównie dużym psom :roll: ale ponieważ u mnie nic nie może być normalnie to mała Pepa też ma - ich powstawanie to cecha osobnicza, ale leżenie na betonie, spora masa ciała pomagają w powstawaniu tego dziadostwa no i jak się to zakazi, rozwali to jest zabawa :placz:

Posted

Dzien dobry...czy wy cierpicie na bezsennosc?:roll:
U mnie zaczal sie sezon na sen zimowy..ok 22 padam juz na twarz:roll:chyba pora gawre naszykowac na zime:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo Poświata :mdleje:

Nie bądź taka zdziwiona :shake:, postanowiłam wpaść do tej galerii co to podobno nikt nie zagląda :cool3:.
Miłego dnia :-D, u mnie rano trawa była ścięta szronem i -2 na termometrze :lol:

Posted

[quote name='clockwork']waszeczko... poślij Pawciowi foteczke... lukniemy czy jaka popraweczka :razz::razz: i dołączymy do galerii zagojoną .....;)

ino proponuje wcześniej wygolić :evil_lol::evil_lol::loveu:

a ja poproszę przed i po goleniu :grins:

mnie nie powitała :roll:....a kij :evil_lol: