Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']

ariss , się zwał Hannibal Lecter

nie o tego mi chodzi:eviltong:myślisz,że tylko on jeden miał takie fantazje:eviltong::diabloti::p

Posted

malawaszka humoru nie ma
pewnie dlatego, że pogoda się zmienia
ona lubi w liściach szeleścić
dużo stworzeń umie tam zmieścić

teraz liście trochę nadgniłe
spacery pewnie już nie tak miłe

ale niezależnie od aury urody
bardzo prosimy o nowe przygody

malawaszka sio robić trzodzie fotki a całą resztę żeby się nie nudziła czekając zapraszamy na bazarek :p
http://www.dogomania.pl/forum/f99/bony-do-sklepu-zabawkowego-zbliza-sie-mikolaj-na-tymczasy-u-missieek-124371/index5.html#post11239210

Posted

Vectra napisał(a):

PS może stworzymy topik - psy w kagańcach - fotki :evil_lol: :evil_lol:
albo konkyrs na najbardziej kretyńsko wyglądającego psa w kagańcu :diabloti:

Dobra myśl :evil_lol::cool1: Ja już mam co najmniej jedną fotę do pokazania :razz:

Posted

Luna właśnie śpi w kagańcu na swoim legowisku, Pepa próbbowała się wcisnąć do pojemnika na pościel gdzie śpi Fifi, ale tłuste dupsko się nie zmieściło, zmachała się tylko i poszła spać, Fifi chora śpi w łóżku, J śpi - nuudaaaaa :lol:

a pamiętacie tego gościa? :loveu:

dzisiejszą nockę już spędzi w własnym nowym domku :loveu::loveu::loveu: :multi: troszkę mi smutno, że to nei u mnie, ale wiem, że będzie szczęsliwy - fajne babki mu się trafiły :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']urozmaicenie jak u niezrównoważonych psychicznie :lol:

:evil_lol::evil_lol: no ...dokładnie :evil_lol:....widać dobrze nas postrzegają inni :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol: no ...dokładnie :evil_lol:....widać dobrze nas postrzegają inni :roll::evil_lol:

Witam w klubie:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol: no ...dokładnie :evil_lol:....widać dobrze nas postrzegają inni :roll::evil_lol:

Inni są bardziej niezrównoważeni ;)

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: myślisz że są bardziejsiejsi :evil_lol::evil_lol:

Powiem tak: bardziejsi sa w grupie bardziej niezrownowazeni:diabloti:nie mow ze nie poznalas takich??:evil_lol::evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
Powiem tak: bardziejsi sa w grupie bardziej niezrownowazeni:diabloti:nie mow ze nie poznalas takich??:evil_lol::evil_lol:

Niezrównoważniejsi są ci bardziejsi ;)

Posted

[quote name='agbar']Powiem tak: bardziejsi sa w grupie bardziej niezrownowazeni:diabloti:nie mow ze nie poznalas takich??:evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: nie zaprzeczę