AnkaG Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ciotka - dziecko ma goły brzuch i plecki ...:mad: No ale fotki wesolutkie. :lol: Quote
malawaszka Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Justa - Oliwia ma 3,5 :p Alu - ja kocham, ubóstwiam buczyny :loveu: AnkaG - wcale nie gołe bo ma różową podkoszulkę i tak to wygląda - wiem bo jak zrobiłam fotkę i zobaczyłam na podglądzie to też myślałam, że gołe i sprawdzałam :lol: aha! Pepa chyba jest psem myśliwskim - wystawiała dziś Fifi w kontenerku :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='malawaszka'] Alu - ja kocham, ubóstwiam buczyny :loveu: [FONT=Arial]a orzeszki jadłaś :razz: pyszotka są :multi:[/FONT] aha! Pepa chyba jest psem myśliwskim - wystawiała dziś Fifi w kontenerku :evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to teraz na polowanie ;)[/FONT] Quote
AnkaG Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Aha a już myślałam, że ciotka zaniedbuje ...:evil_lol: Pepa jest przeurocza. :lol: Mały myśliwski afganek. :loveu::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='AnkaG'] Pepa jest przeurocza. :lol: Mały myśliwski afganek. :loveu::evil_lol: chyba chciałaś napisać mały świński ogonek :evil_lol: ale mówię Wam tak wystawiała fachowo - łapka w górze, ogon zadarty i lekko drżący :mdleje: :lol: Quote
Vectra Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 malawaszka napisał(a):chyba chciałaś napisać mały świński ogonek :evil_lol: ale mówię Wam tak wystawiała fachowo - łapka w górze, ogon zadarty i lekko drżący :mdleje: :lol: widzisz , bo w Pepie dzemał instynkt łowiecki :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Vectra napisał(a):widzisz , bo w Pepie dzemał instynkt łowiecki :diabloti: hahaha oprócz bąków w Pepie dżemie wilk :roflt: Quote
Vectra Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha oprócz bąków w Pepie dżemie wilk :roflt: hahahahaha , bo w każdym dżemie wilk :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A ja myślałam, że dżemy to owocowe są, a nie mięsne z wilkami ;) Quote
Vectra Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 jbk napisał(a):A ja myślałam, że dżemy to owocowe są, a nie mięsne z wilkami ;) Bi za krótko na dogo jesteś :evil_lol: tu się czerpie wiedzę wszelką :loveu: Już nie ma tego wątku - w każdym psie dżemie wilk :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: został skasowany :-( ale boki zrywać , był ;) Quote
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Vectra napisał(a):Bi za krótko na dogo jesteś :evil_lol: tu się czerpie wiedzę wszelką :loveu: Już nie ma tego wątku - w każdym psie dżemie wilk :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: został skasowany :-( ale boki zrywać , był ;) No właśnie, czemu ja też nie znalazłam się tu wcześniej... Quote
lolka75 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Pepa jest gosc!!!:loveu: Czesc Wasiu:loveu: Quote
jbk Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :) Quote
weszka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 To wesoło musisz mieć jak kocia lokatorka zajęła łazienkę... Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 wesoło to mam jak kombinuję żeby nie siedziała zamknięta cały czas i żeby jej psy nie pożarły - Fifi nie ma instynktu samozach. i nie boi sie psów :shock: no i to że nie jest w pełni sprawna sprawia, że nie potrafi pacnac łapą tak, zeby pies dał sobie spokój :mad: wczoraj zlała się na Lunkowe legowisko :roll: musiałam prać bo Luna wycofała się od niego rakiem jak wyniuchała co tam za prezencik ma :lol: chyba jutro kupię suczom po kagańcu jakimś miękkim i będzie łatwiej je przyzwyczaić może - bo bez kagańca to jest niefajnie :shake: Pepa - hipnotyzuje, ślini się, z nosa jej kapie :lol: zbliża się prawie niezauwazalnie - tak wolno - i nagle cap! za ucho :mad: Luna jak to Luna - ma mniejsza wytrzymałość na stres i atakuje od razu i przy tym robi dużo hałasu :roll: Quote
jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Słodka ta mała :) Masz zabawę pilnując tego towarzystwa ;) Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 jbk napisał(a):Słodka ta mała :) Masz zabawę pilnując tego towarzystwa ;) noo mam zabawę mam - w ogóle to Pepa za bardzo się podnieca tym kotem i jeszcze mi zawału dostane - od razu zaczyna sapać, dyszeć, no i jak ona sie tak podjara to zaraz musi dać upust emocjom - a u niej emocje = sikanie!!! i trzy razy odkąd jest kot zlała sie w domu :mad: Quote
jbk Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 malawaszka napisał(a):noo mam zabawę mam - w ogóle to Pepa za bardzo się podnieca tym kotem i jeszcze mi zawału dostane - od razu zaczyna sapać, dyszeć, no i jak ona sie tak podjara to zaraz musi dać upust emocjom - a u niej emocje = sikanie!!! i trzy razy odkąd jest kot zlała sie w domu :mad: No ale przyzwyczai się przecież chyba? Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 jbk napisał(a):No ale przyzwyczai się przecież chyba? chyba tak :lol: ale nie wiem - bo nie znam mozliwości Pepowych jeśli chodzi o koty, widzę tu, że jest dość zawzięta w próbach ucapienia kocinkowej główki :mad: a znowu na wsi gdzie są koty mojej siostry to pogoni, ale nie jakoś zawzięcie - ale one się potrafią obronić, a ta malizna nie próbuje nawet - mam nadzieję, że nauczy się jak nalezy z psem postępować Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]kocinka szybko się naumi a i myśle że psiaki też powinne na nią inaczej reagować aniżeli na dużą Mafię :razz::razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts