Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa - Oliwia ma 3,5 :p

Alu - ja kocham, ubóstwiam buczyny :loveu:

AnkaG - wcale nie gołe bo ma różową podkoszulkę i tak to wygląda - wiem bo jak zrobiłam fotkę i zobaczyłam na podglądzie to też myślałam, że gołe i sprawdzałam :lol:

aha! Pepa chyba jest psem myśliwskim - wystawiała dziś Fifi w kontenerku :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
Alu - ja kocham, ubóstwiam buczyny :loveu:

[FONT=Arial]a orzeszki jadłaś :razz: pyszotka są :multi:[/FONT]

aha! Pepa chyba jest psem myśliwskim - wystawiała dziś Fifi w kontenerku :evil_lol:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to teraz na polowanie ;)[/FONT]

Posted

[quote name='AnkaG']
Pepa jest przeurocza. :lol: Mały myśliwski afganek. :loveu::evil_lol:

chyba chciałaś napisać mały świński ogonek :evil_lol:

ale mówię Wam tak wystawiała fachowo - łapka w górze, ogon zadarty i lekko drżący :mdleje: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
chyba chciałaś napisać mały świński ogonek :evil_lol:

ale mówię Wam tak wystawiała fachowo - łapka w górze, ogon zadarty i lekko drżący :mdleje: :lol:

widzisz , bo w Pepie dzemał instynkt łowiecki :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha oprócz bąków w Pepie dżemie wilk :roflt:

hahahahaha , bo w każdym dżemie wilk :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

jbk napisał(a):
A ja myślałam, że dżemy to owocowe są, a nie mięsne z wilkami ;)

Bi za krótko na dogo jesteś :evil_lol: tu się czerpie wiedzę wszelką :loveu:
Już nie ma tego wątku - w każdym psie dżemie wilk :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

został skasowany :-( ale boki zrywać , był ;)

Posted

Vectra napisał(a):
Bi za krótko na dogo jesteś :evil_lol: tu się czerpie wiedzę wszelką :loveu:
Już nie ma tego wątku - w każdym psie dżemie wilk :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

został skasowany :-( ale boki zrywać , był ;)

No właśnie, czemu ja też nie znalazłam się tu wcześniej...

Posted

wesoło to mam jak kombinuję żeby nie siedziała zamknięta cały czas i żeby jej psy nie pożarły - Fifi nie ma instynktu samozach. i nie boi sie psów :shock: no i to że nie jest w pełni sprawna sprawia, że nie potrafi pacnac łapą tak, zeby pies dał sobie spokój :mad: wczoraj zlała się na Lunkowe legowisko :roll: musiałam prać bo Luna wycofała się od niego rakiem jak wyniuchała co tam za prezencik ma :lol: chyba jutro kupię suczom po kagańcu jakimś miękkim i będzie łatwiej je przyzwyczaić może - bo bez kagańca to jest niefajnie :shake: Pepa - hipnotyzuje, ślini się, z nosa jej kapie :lol: zbliża się prawie niezauwazalnie - tak wolno - i nagle cap! za ucho :mad: Luna jak to Luna - ma mniejsza wytrzymałość na stres i atakuje od razu i przy tym robi dużo hałasu :roll:

Posted

jbk napisał(a):
Słodka ta mała :) Masz zabawę pilnując tego towarzystwa ;)

noo mam zabawę mam - w ogóle to Pepa za bardzo się podnieca tym kotem i jeszcze mi zawału dostane - od razu zaczyna sapać, dyszeć, no i jak ona sie tak podjara to zaraz musi dać upust emocjom - a u niej emocje = sikanie!!! i trzy razy odkąd jest kot zlała sie w domu :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo mam zabawę mam - w ogóle to Pepa za bardzo się podnieca tym kotem i jeszcze mi zawału dostane - od razu zaczyna sapać, dyszeć, no i jak ona sie tak podjara to zaraz musi dać upust emocjom - a u niej emocje = sikanie!!! i trzy razy odkąd jest kot zlała sie w domu :mad:

No ale przyzwyczai się przecież chyba?

Posted

jbk napisał(a):
No ale przyzwyczai się przecież chyba?

chyba tak :lol: ale nie wiem - bo nie znam mozliwości Pepowych jeśli chodzi o koty, widzę tu, że jest dość zawzięta w próbach ucapienia kocinkowej główki :mad: a znowu na wsi gdzie są koty mojej siostry to pogoni, ale nie jakoś zawzięcie - ale one się potrafią obronić, a ta malizna nie próbuje nawet - mam nadzieję, że nauczy się jak nalezy z psem postępować