Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wesoło wesoło :lol:

a dziś się źle czuję, chyba sie przeziębiłam albo to alergia kurna :placz: Luna wczoraj i dzisiaj rano rzygała żółcią i nie wiem czy z głodu czy też przeziębiona :placz: i mało zjadła :placz:

Posted

ona tak ma czasami, że jak wieczorem nie poje to rano rzyga żółcią - oczyszcza żołądek z żółci - niektóre psy tak mają, ale wczoraj i przedwczoraj jadła wieczorem i i tak wymiotowała rano :placz:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzy też tak czasem hafci ... znaczy tak raz na 3 mieszki

[url]http://img139.imageshack.us/img139/1319/dsc0557wp8.jpg[/url]
perfumy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[url]http://img205.imageshack.us/img205/3949/dsc0005tx8.jpg[/url] hahaha! więcej nie powiem bo mi słów zabrakło:roflt:

[quote name='malawaszka']Luna wczoraj i dzisiaj rano rzygała żółcią i nie wiem czy z głodu czy też przeziębiona :placz: i mało zjadła :placz:[/quote]
Sambie tez sie to czasem zdaża (raz żółcią, raz śliną) raz na ruski rok, ale zawsze wszystko zjada z michy. Podobno to normlane:roll:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]nie no masakra[/B][/COLOR]
[url]http://img80.imageshack.us/img80/9578/dsc0439gf4.jpg[/url]

[COLOR=DarkRed][B]a Luna nie lepiej wygląda wcale[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]d[/B][B]awnom nie wchodziła i nie wiedziałam że masz koteczka na tymczasie

moja lea ma kotki od 3 lat czyli od jej przybycia do nas
i nadal na nie poluje
wprawdzie jak ja jestem w pobliżu udaje że ją to wogóle nie obchodzi
młody też poluje
ale on to tylko szczeka
Zmorka ta młodsza cwańsza ostatnio przeszła mu pod brzuchem i on prawie tego nie zauważył:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

poobserwuj Luniasta a propo w tym kagańcu wyglada niczym Pepula a jej wizerunek w uprzęży zostawiam bez komentarza:razz:;).
Sobie spróbuj kupic coś na alergie i zobaczysz czy przejdzie.

Posted

ale mnie wqr**a ten brak multicytatu - jak tu rozmawiać :angryy:

anetta - grzybek owszem może przewędrować na psy i na nas :lol: ale chyba to nie grzybek jednak bo już zaczęła zarastać :kciuki: ale żeby było ciekawiej to dostała kataru i ropieje jej oczko :placz: ale już się leczymy i mam nadzieję, ze to już będzie koniec przygód złych :roll:

BeaC no rzeczywiście dawnoś nie była :lol: no ale Twoje nie mają morderczych zapędów - moje tak :angryy:

u Luny takie rzyganie śliną jest normalne jak nie dostanie jeść wieczorem, ale ponieważ tego pilnuję i dostaje to nie powinna rano rzygać i jak rzyga znaczy, że jest przeziębiona albo chora - dostawała teraz rutinoscorbin i jej przeszło

pozdrowionka dla Was :loveu:

Asher - chcesz kotka?:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']ale mnie wqr**a ten brak multicytatu - jak tu rozmawiać :angryy:
[/quote]

Normalnie, odpowiadaj na posty każdy z osobna, albo kopiuj i wklejaj, domowym sposobem osiągniesz multicytat ;)

Posted

oki.... wstępnie widzę wszyscy na miejscu. ;)
Oliwia jest (przyszła żona mojego Misia ;) ), Luna jest, Pepa jest......... i widze kota :crazyeye: ;)
Tak zajrzałam.... bo mi tęskno. A czasu ciągle brak :roll:

Posted

[quote name='jbk']Normalnie, odpowiadaj na posty każdy z osobna, albo kopiuj i wklejaj, domowym sposobem osiągniesz multicytat ;)

za dużo roboty za mało czasu :shake: ale teraz sie pobawię :roll:

[quote name='Katerinas'] oki.... wstępnie widzę wszyscy na miejscu. ;-)
Oliwia jest (przyszła żona mojego Misia ;-) ), Luna jest, Pepa jest......... i widze kota :crazyeye: ;-)
Tak zajrzałam.... bo mi tęskno. A czasu ciągle brak :roll:

no własnie - czas czas czas - ciągle przed nami ucieka :angryy: najbardziej przeze mnie nienawidzony zwrot to: "nie mam czasu" a ciągle muszę go powtarzać :shake:
Oliwia to po raz pierwszy w tym roku przedszkolnym przechodziła zdrowa cały tydzień, bo poprzednie to było góra do środy i gorączka :-o

[quote name='jbk'] Witamy czwartkowo :smile: Coś tu tak opustoszało.....

no własnie - fot nie mam, czasu nie mam, humoru nie mam - wszystko gdzieś wyszło...

[quote name='weszka'] Kto jak kto ale sznaucer w takim skórzanym kagańcu chodzić nie powinien :-D

metalowym by mi kota zabiły :lol:

[quote name='Agnes'] przyszlam zobaczylam i...gdzie nowe fotki:mad::diabloti: co tam slychac?:multi::eviltong:

no własnie nie ma nowych fotek - co słychać? kocina coś choruje - kk się wykluł, Luna co rano rzyga żółcią a dostaje jeść wieczorem, więc to jakaś cholerna infekcja - czy koci katar może przejść na psa? :placz: narazie nie idę do weta - kot dostaje zastrzyki z antybiotyku, Luna dostaje rutinoscorbin i engystol

[quote name='Alicja']no cho no Waszka .....:razz::razz:poka Ważkę :p

no widzisz ciągle zapominam o tym :oops:

[quote name='Agila czy tam jakiś inny opel']Wasia się styda , bo waszka jej zarosła futrem na zime :evil_lol:

Wasia srasia :diabloti:
a waszka nie zarosła futrem ino tłuszczem :shock:

musiałyśmy z missieek uspić naszą podopieczną Inkę :-( i stąd mój podły nastrój, Tutek dziś jedzie do nowego domu i stąd też mój podły nastrój bo pokochałam tego drania, a Bangity nikt nie chce i to dobija mnie jeszcze bardziej :roll:

a jak ktoś ma dzieci to zapraszam na zabawkowo-szkolny bazarek:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/bony-do-sklepu-zabawkowego-zbliza-sie-mikolaj-na-tymczasy-u-missieek-124371/

Posted

dawno mnie nie było:oops:

te kagańce mi się kojarzą z jakimś filmem i psychopatycznym mordercą,co gwałcił,znęcał się i mordował swoje ofiary(miał takie coś na twarzy):crazyeye::scared:
ale Twoim sierściuchom w nim ładnie:roflt:

Posted

[quote name='Wasia Srasia']

musiałyśmy z missieek uspić naszą podopieczną Inkę :-( i stąd mój podły nastrój, Tutek dziś jedzie do nowego domu i stąd też mój podły nastrój bo pokochałam tego drania, a Bangity nikt nie chce i to dobija mnie jeszcze bardziej :roll:

:glaszcze: jutro będzie lepiej ;) :Rose:

ariss , się zwał Hannibal Lecter

PS może stworzymy topik - psy w kagańcach - fotki :evil_lol: :evil_lol:
albo konkyrs na najbardziej kretyńsko wyglądającego psa w kagańcu :diabloti: