malawaszka Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Oliwia w międzyczasie się schowała:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 http://img395.imageshack.us/img395/6931/dsc0202zk5.jpg to sie nadaje do portretu psychologicznego:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 :lol: no - byłoby z tym białkiem wywalonym z miłości :mad: mała kota już w domku - u mnie znaczy się, okazało się, że łapka nie jest połamana, tylko uszkodzony nerw i nie ma czucia w stopie i trochę wyżej - kości całe, a nerw - odbuduje się albo nie :roll: mała tą łapkę olewa - jakby jej nie było, zaczepia nią o wszystko, nie umie się wspinać przez to, czasem staje dobrze i wygląda jak pies z tzw miękką łapą, a czasem ją podwija i tak staje na podwiniętej... jest kochana - mruczasta, przytulasta - no cud miód kocinka :loveu: Luna ją ogulgotała i się obraziła, a Pepa :crazyeye: Pepa wpadła w :hmmmm: dziwny stan - próbowała siłą woli wyciągnąć kocinę z kontenerka - znieruchomiała i tak się gapiła :-o co jakiś czas przypuszczając szturm na kontenerek nosem :mad: konkurs na imię Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [FONT=Arial]widzialam ....Leśnego Ludka i kijankę :p i inne piesy i KOTA i Pepę wpatrującą ...aaaa i cudny bukowy chyba las :loveu: Co robić żeby łapka zadziałała????[/FONT] Quote
Vectra Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Antonina :grins::grins::grins: tak samo krzywo jej z oczu patrzy jak mojemu Ivankowi :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Tosia :loveu: :multi: pasuje bo ona jest słodka, a nie krzywo jej patrzy :mad: nawet nie wie że na psy trzeba fuknąć :-o i musi siedzieć w łazience bo one jej krzywdę zrobią :placz: Alu na łapkę trzeba czasu i missieek mi powiedziała właśnie że nivalin może pomóc, a wetk mówiła o masażach i gimnastyce :loveu: Quote
Vectra Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 z łapką będzie dobrze :kciuki: to młody zwierzak :loveu: to sobie poradzi :loveu: tylko domek troskliwy potrzebny ;) PS mafia też by ją spacyfikowała :razz: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Słodka Tosia :) Oby szybko domek znalazła, bo po co Twoje psiaki mają w stresie żyć :) Quote
Doginka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Tosia - super do kociaczki pasuje:loveu: I jak, Pepa chce zjeść kotecka?:diabloti::razz: Quote
malawaszka Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 kocina dla własnego bezpieczeństwa ma areszt w łazience, może powoli się przyzwyczają do zapachu to będą spokojniejsze chociaż wątpię :lol: bo nie wąchają jakoś specjalnie i z nimi to jest tak, że czego oczy nie widzą tego zęby nie chcą, a jak tylko ją zobaczą to się pobudzają :mad: ja im się pobudzę :mad: aha no i nie nazywa się Tosia tylko Fifi - nie chce mi się oglądać fochów Oliwii, a ona rano wymyśliła Fifi zanim jej powiedziałam, że Tosia - no i dziecko przezyło by wielki zawód:roll::lol: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No tak, nie możesz dziecku robić przykrości :) Fifi też ładnie, tak mięciutko :) Quote
Alicja Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Arial]coś czuję , że Oliwia wszystkich pacyfikuje :roflt:[/FONT] Quote
Vectra Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]coś czuję , że Oliwia wszystkich pacyfikuje :roflt:[/FONT] mały terrorysta :diabloti: Quote
AnkaG Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Obejrzałam wszystko - Pepę, Lunę, Jota, kota ... Quote
Alicja Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Vectra']mały terrorysta :diabloti: [FONT=Arial]alkaida z DG :diabloti::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Doginka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No to pokaż nam teraz Fifi i Oliv:razz::diabloti: Quote
malawaszka Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Oliwka próbuje terroryzować, ale akurat ja jej na to nie pozwalam - moja mama owszem :shake: a imię kota - nie jest aż tak ważne, żeby dziecku mówić, że wymyśliła nieładne, tym bardziej że na początku chciała ją nazawć "łapka" :roll: no na to sienie mogłam zgodzić :lol: zdjęć nie mam bo w łazience się nie da zrobić a kota biega po domu tylko jak ja jestem z psami na dworze :placz: Quote
ariss Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 http://img444.imageshack.us/img444/3307/dsc0220us2.jpg jaki aniołek:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Fifi zrobiła qpe na kołdrę mojej mamy :mdleje: :evil_lol: a to ona ją wypuściła z łazienki zamykając psy mi w pokoju - "bo kotek musi biegać i ćwiczyć łapkę, żeby szybko mógł iść do swojego nowego domku" :roflt: i ostatnie jesienne - dzisiajsza wichura zdmuchnie resztę liści z drzew i zaraz będzie szaro-buro i ponuro :placz: Quote
jbk Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Fajnie tyle liści ;) Ale już nie są tak zróżnicowane kolorystycznie, jak jeszcze tydzień temu... Widać, że jesień się kończy..... Quote
Justa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 http://img247.imageshack.us/img247/7548/dsc0213ai1.jpg Jaka ona rozkoszna :loveu::loveu::loveu: Ile Oliwka już wiosenek ma? Gratuluję nowego domownika:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:super http://img444.imageshack.us/img444/5941/dsc0215rn5.jpg ten las ma swój urok:loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts