Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: no - byłoby z tym białkiem wywalonym z miłości :mad:

mała kota już w domku - u mnie znaczy się, okazało się, że łapka nie jest połamana, tylko uszkodzony nerw i nie ma czucia w stopie i trochę wyżej - kości całe, a nerw - odbuduje się albo nie :roll: mała tą łapkę olewa - jakby jej nie było, zaczepia nią o wszystko, nie umie się wspinać przez to, czasem staje dobrze i wygląda jak pies z tzw miękką łapą, a czasem ją podwija i tak staje na podwiniętej... jest kochana - mruczasta, przytulasta - no cud miód kocinka :loveu: Luna ją ogulgotała i się obraziła, a Pepa :crazyeye: Pepa wpadła w :hmmmm: dziwny stan - próbowała siłą woli wyciągnąć kocinę z kontenerka - znieruchomiała i tak się gapiła :-o co jakiś czas przypuszczając szturm na kontenerek nosem :mad:

konkurs na imię

Posted

[FONT=Arial]widzialam ....Leśnego Ludka i kijankę :p i inne piesy i KOTA i Pepę wpatrującą ...aaaa i cudny bukowy chyba las :loveu:
Co robić żeby łapka zadziałała????
[/FONT]

Posted

Tosia :loveu: :multi: pasuje bo ona jest słodka, a nie krzywo jej patrzy :mad: nawet nie wie że na psy trzeba fuknąć :-o i musi siedzieć w łazience bo one jej krzywdę zrobią :placz:

Alu na łapkę trzeba czasu i missieek mi powiedziała właśnie że nivalin może pomóc, a wetk mówiła o masażach i gimnastyce :loveu:

Posted

z łapką będzie dobrze :kciuki: to młody zwierzak :loveu: to sobie poradzi :loveu:
tylko domek troskliwy potrzebny ;)

PS mafia też by ją spacyfikowała :razz:

Posted

kocina dla własnego bezpieczeństwa ma areszt w łazience, może powoli się przyzwyczają do zapachu to będą spokojniejsze chociaż wątpię :lol: bo nie wąchają jakoś specjalnie i z nimi to jest tak, że czego oczy nie widzą tego zęby nie chcą, a jak tylko ją zobaczą to się pobudzają :mad: ja im się pobudzę :mad:

aha no i nie nazywa się Tosia tylko Fifi - nie chce mi się oglądać fochów Oliwii, a ona rano wymyśliła Fifi zanim jej powiedziałam, że Tosia - no i dziecko przezyło by wielki zawód:roll::lol:

Posted

Oliwka próbuje terroryzować, ale akurat ja jej na to nie pozwalam - moja mama owszem :shake: a imię kota - nie jest aż tak ważne, żeby dziecku mówić, że wymyśliła nieładne, tym bardziej że na początku chciała ją nazawć "łapka" :roll: no na to sienie mogłam zgodzić :lol:

zdjęć nie mam bo w łazience się nie da zrobić a kota biega po domu tylko jak ja jestem z psami na dworze :placz:

Posted

Fifi zrobiła qpe na kołdrę mojej mamy :mdleje: :evil_lol: a to ona ją wypuściła z łazienki zamykając psy mi w pokoju - "bo kotek musi biegać i ćwiczyć łapkę, żeby szybko mógł iść do swojego nowego domku" :roflt:

i ostatnie jesienne - dzisiajsza wichura zdmuchnie resztę liści z drzew i zaraz będzie szaro-buro i ponuro :placz:

Posted

Fajnie tyle liści ;) Ale już nie są tak zróżnicowane kolorystycznie, jak jeszcze tydzień temu... Widać, że jesień się kończy.....