Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie Alu zastanawiałam się czy nie przeziębiła się ale nie bardzo miała gdzie, podałam jej na wszelki rutinoscorbin i zobaczymy czy to sie powtórzy - bo mogło to być też zmęczenie bo spacer dziś był długi i dał jej w kość - nie wiem sama... może nie powinnam brać już Pepy na takie spacery :niewiem: :placz:

Żaba - Pepa też będzie podcięta, tylko muszę nabrać weny znowu bo to nie takie proste jak sznupa ogolić :lol:

Posted

http://img413.imageshack.us/img413/4166/dsc0004vz1.jpg prawie jak grzywacz

[quote name='malawaszka']no podwozia nie ruszałam jeszcze bo maszynka się zepsuła i była w serwisie - odesłali mi już i podobno nie była zepsuta tylko cos tam się w środku poluzowało :roll: zobaczymy jak teraz będzie, widać, że ma boki nierózno zrobione bo to już było ostatnimi tchnieniami maszynki robione :shake:

no a jaką masz maszynkę? W mojej sie ostrze stępiło, już nie tnie tak jak na początku i teraz nie wiem co zrobić, czy naostrzyć czy kupić nowe ostrze (ok 70zł). POdobno tych nie ostrzą (moser 1400) a w jakims zagranicznym serwisie ostrzą wszystko nawet te mosery, ale cena jak nowego ostrza:lol: Może znasz kogoś kto ostrzy w PL takie ostrza?

Posted

no właśnie Kojocie ja kupiłam ostrza nowe Oster i myślałam, że maszynka mi pójdzie z nimi (moser 1245) a tu zonk! więc wysłałam ją do serwisu - wysłałam tez stare ostrze mosera, ale nie ostrzą ich niestety więc nie wiem kto może ostrzyć - może zapytaj się w Germapolu

Posted

Moniczko musialam jeszcze do Was zajrzec bo bym usnąc nie mogła a tu śliczne nowe zdjecia. Piękne. Jak ja sie stęskniłam za widokiem szczęsliwego sznupka z patykiem w pysiu. Ach Luniasta jestes wspaniała. A Pepulcia może sie przeziebiła taka czasem moze byc reakcja na kłopoty z pęcherzem ale wyglada Pepa ślicznie.

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhh jak się cieszę, że Wam się podobają :loveu:

Pepka chyba OK! tylko w moim śnie się zsikała znowu :oops: to raczej ja muszę iść do lekarza - nie ona:lol:

schizy masz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

cze Wasiu :loveu: :loveu: :loveu: w słitaśnym blogasku :loveu: :loveu: :loveu:

:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

jakbym miała szybszy obiektyw to byłaby fajna fotka :placz:

Mam ten sam problem, obiektyw nie nadąża za psami ;) Ale Twoje fotki i tak są świetne :)