Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']http://img266.imageshack.us/img266/7661/dsc0038hj6.jpg - długo ona tak może?

jakoś super długo to nie, ale jak wisi to jeszcze szarpie i się miota na tym kiju :loveu: :evil_lol:

Doginka - pewnie, że ma całe zęby - jakby nie miała to nie mogła by się trzymać :lol:

ariss - u nas takie liście są tylka w jednym miejscu - przepiękna buczyna na wzgórzach Trzebiesławickich :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
jakoś super długo to nie, ale jak wisi to jeszcze szarpie i się miota na tym kiju :loveu: :evil_lol:

Doginka - pewnie, że ma całe zęby - jakby nie miała to nie mogła by się trzymać :lol:

ariss - u nas takie liście są tylka w jednym miejscu - przepiękna buczyna na wzgórzach Trzebiesławickich :loveu:

skąd ja to znam -jeszcze się wije na tym patyku:evil_lol: a
a jesień rzeczywiście piekna:loveu:

Posted

no - Luneta zdobyła wzgórze :lol::loveu:

a ja mam kota :mdleje:

wczoraj wracamy z J do domu On od Taty ze szpitala, ja z kastracji Tutka, oboje padnięci, nagle patrzę a na skrzyżowaniu przy wjeździe do marketu więc ruch koszmarny, maleńka kota :mdleje: ciągnie łapkę, nosek zakrwawiony i taka oszołomiona się miota po tej ulicy:-(, oczywiście żaden się nie zatrzymał :angryy: stanęłam autem w poprzek wyleciałam na ulicę, a kota przerażona fuknęła i uciekła na tych trzech łapinach na chodnik za barierkę, więc ja do auta, zjechałam szybko na bok złapaliśmy z J po kocyku i polowanie, mała była tak skołowana, że zaraz się przewróciła w liscie i nie mogłam jej znaleźć, ale się udało - jacyś przechodzący starsi ludzie patrzeli na nas jak na debili mówiąc, że "eeee to jakiś chory kot...." :angryy: złapałam ją w kocyk i biegiem do weta - oczka takie rozbiegane miała, ta krew z noska - no coś okropnego :shake: kicia została w lecznicy na obserwacji, jutro będzie miała rtg bo łapka na 100% złamana jest, na szczęscie szok minał i wraca do świata - zaczęła pić sama, reaguje na bodźce :multi: :loveu: ale do teraz jak sobie przypomnę takie maleństwo na środku ulicy i te przejeżdżające samochody to mi się wyć chce :oops: straszny widok... takie zagubione, ranne kocie dziecko :-(