baskomaniak Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Patka napisał(a):rzadko bywam ostatnio na DOGO, ale nadrobiłam wszystkie zaległości i usmiałam sie przednio!!!!! Po prostu ukłony i pokłony dla ekipy :) Praca z Lilith na planie filmowym to sama przyjemność. Jak widać, zdolna bestyjka... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Evelina napisał(a):...Czy Ty przypadkiem nie zamierzasz prawie calej Dogomanii zaangazowac ? :roll: To by dopiero była obsada, co? ... a ile roboty... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='gugu']... baskomaniak ja jeszcze nie przesłałam bo zbieram materiał,dziś Kika ma salon pieknosći,musi wyglądać seksi,więc myśle że na dniach foty znajdą się u ciebie...... :lol: ,kurcze,chyba przejdzie ten casting!!! :roll: A kurcze, a może się uda... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Weron_ciau napisał(a):...A jak balbina przyjeli ja na castingu? Pasavera napisał(a):niestety nie :roll: Ale nie można mieć wszystkiego :wink: A kto powiedział, że Balbina nie dostała się do serialu? 8) Pozdrawiam. :D Quote
Evelina Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Evelina']...Czy Ty przypadkiem nie zamierzasz prawie calej Dogomanii zaangazowac ? :roll: To by dopiero była obsada, co? ... a ile roboty... :wink: Pozdrawiam. :DNormalnie straszy i w dodatku po nocy :o [quote name='baskomaniak'][quote name='Weron_ciau']...A jak balbina przyjeli ja na castingu? [quote name='Pasavera']niestety nie :roll: Ale nie można mieć wszystkiego :wink: A kto powiedział, że Balbina nie dostała się do serialu? 8) Pozdrawiam. :DAch te plotki :shake: Quote
Basenji Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 .... i oto Proszę Państwa mamy rzut kamerą , to jest kamery na całą komisję. Za chwilę zapewne usłyszymy kolejnych członków komisji i inne zwierzaki prezentujące się..... cdn 04-01 zdrówko Quote
gugu Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Basenji rewelacja,psiaki razem z kociakami,no naprawde super widoczek,komisja cool..... :P Quote
malawaszka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :klacz: buuahahah i Luna z Figą tak spokojnie dwa kociambry między siebie wzięły :lol: :lol: :lol: :klacz: BOMBOWA KOMISJA!!! Quote
gugu Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 baskomaniak wysłałaam ci psiaka na casting,daj znać czy coś z tego wyjdzie..... :lol: pozdro Quote
Evelina Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='gugu']baskomaniak wysłałaam ci psiaka na casting,daj znać czy coś z tego wyjdzie..... :lol: pozdroJak trafi do castingu, to wyjdzie :wink: Quote
gugu Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Evelina no tak...... :cry:bede cirpliwie z Kiką czekać..... :P Quote
Evelina Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 malawaszka napisał(a)::klacz: buuahahah i Luna z Figą tak spokojnie dwa kociambry między siebie wzięły :lol: :lol: :lol: :klacz: BOMBOWA KOMISJA!!!Dwie papugi jak by nie bylo :wink: Quote
Pasavera Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Hi Hi świetne :angel: :angel: :angel: Figa&Luna spółka z.o.o :lol: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Lotos Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Extra komisja :klacz: Jedyne pytanie teraz to... co się stanie z Mruczysławem? :o Quote
Koma Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Świetna komisja :cunao: Lotos napisał(a):Jedyne pytanie teraz to... co się stanie z Mruczysławem? :o No właśnie?? Jestem bardzo ciekawa jak się potoczą jego losy :evilbat: Quote
Basenji Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 Lotos napisał(a):Extra komisja :klacz: Jedyne pytanie teraz to... co się stanie z Mruczysławem? :o To co, mam zdradzić zakończenie?? :cry: Zdrówko Quote
Koma Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Basenji napisał(a):To co, mam zdradzić zakończenie?? :cry: Zdrówko Oj nie! Broń boże! :o Wtedy to już nie byłoby prawdziwe oglądanie serialu! To byłoby tak jak robi moja babcia- kupi sobie "Świat seriali", przeczyta od początku do końca, i potem oglądając odcinek dyktuje co będzie dalej :P Quote
Lotos Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Basenji napisał(a):Lotos napisał(a):Extra komisja :klacz: Jedyne pytanie teraz to... co się stanie z Mruczysławem? :o To co, mam zdradzić zakończenie?? :cry: Zdrówko Nie! Pokaż następny odcinek to sami się dowiemy :evilbat: W każdym razie w pewnym stopniu... uwielbiam to napięcie :lol: Quote
baskomaniak Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Koma napisał(a):Basenji napisał(a):To co, mam zdradzić zakończenie?? :cry: Zdrówko Oj nie! Broń boże! :o Wtedy to już nie byłoby prawdziwe oglądanie serialu! To byłoby tak jak robi moja babcia- kupi sobie "Świat seriali", przeczyta od początku do końca, i potem oglądając odcinek dyktuje co będzie dalej :P A o naszym serialu tam jeszcze nie piszą? :roll: :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Basenji Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 To skandal, ze najlepszy serial dogomanii jeszcze nie jest opisywany w żadnej prasie! Zdrówko :lol: :lol: :lol: Quote
gugu Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Basenji ja mam duzo wspólnego z dukarnia,moge zgłosić serialik do jakiegoś brukowca..... :lol: ,oj nagłośnienie bedzie.... :P :wink: Quote
ajka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 na mnie ta komisja zrobiła dość groźne wrażenie. Naprawdę wyglądają zaskakująco poważnie. Coś czuję,że nie będzie lekko :lol: Quote
Koma Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 baskomaniak napisał(a):A o naszym serialu tam jeszcze nie piszą? :roll: :wink: Jak narazie babcia mi się nie pochwaliła, że jest nowy HIT!! :P A napewno by to zrobiła ;) Basenji napisał(a):To skandal, ze najlepszy serial dogomanii jeszcze nie jest opisywany w żadnej prasie! No to na co czekacie?? Zgłaszać do jakiejs gazetki, promować! Niech ujawnią się światu nowe gwiazdy!! Brukowce będą miały o kim plotki pisać :lol: Quote
Recommended Posts