gugu Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Basenji jesteście WIELCY......brawo!!!z przyjemnością się oglada....brak słów jacy wy zdolniachy..... :roll: Quote
Weron_ciau Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Nie no chlopaki wybrali najlepszego aktora nadajacego sie do tej roli! Po prostu tu spojrzenie a ta gadatliwość! Nie no jestem pełna podziwu dla BASENji I baSKO! P.S w jakim programie robicie odcinki? Quote
gugu Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Weron_ciau napisał(a): P.S w jakim programie robicie odcinki? No właśnie,mnie też to ciekawi..... Quote
bellatriks Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Dopiero teraz weszłem do kompka i zobaczyłam ten odcinek! Superrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! Weron ciau, gugu: na kamerze jest napisane "DogoTV" Quote
baskomaniak Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Weron_ciau napisał(a):... Nie no jestem pełna podziwu dla BASENji I baSKO! P.S w jakim programie robicie odcinki? gugu napisał(a):... No właśnie,mnie też to ciekawi..... 8) 8) 8) W studiu, w którym nadal toczy się casting, czekają na Was również ciekawostki z "planu filmowego", może nawet zdradzimy co nieco tajemnic warsztatu i... ...i może będą inne niespodzianki... :wink: Pozdrawiam :D Quote
Lotos Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 baskomaniak napisał(a): 8) 8) 8) W studiu, w którym nadal toczy się casting, czekają na Was również ciekawostki z "planu filmowego", może nawet zdradzimy co nieco tajemnic warsztatu i... ...i może będą inne niespodzianki... :wink: Pozdrawiam :D Już się nie mogę doczekać! :lol: A odcinek super! Brawo Koma! Quote
M10M Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 baskomaniak napisał(a): Nie pytasz o Żabkę, Pinkiego, Kotecką, Hamleta? :roll: Pozdrawiam :D Pewnie, że bym zapytała ale nie chcę ekipy rozpraszać ani narzucać się z moimi pupilami. Wierzę, że jak dobrze wypadli na castingu to i serialu ich zobaczę. Sami przecież przyznacie, że Hamlet to wielka (to dobre słowo) osobowość. Żabce i Kotecce też nic nie brakuje a Pinki startował na dublera Mruczysława. Pewnie w ostatniej scenie go ujrzę i straci tam swe piękne futerko ale od czegoś karierę aktorką trzeba zacząć. Umierać za Mruczysława to żaden dyshonor a potem może propozycje innych ról się posypią lawiną..... No więc cierpliwie czekamy :hand: :chlup: :cool1: A dotychczasowe odcinki - cudo... :ylsuper: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Guest bernulka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 supcio odcinek 8) Komka jest świetna:buzi: paździoszki:lol: Quote
Koma Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 :cunao: Świetne! Ale się uśmialiśmy!! :D A jaka rozgadana! Nie no brawo!!! A ta nasza paskuda nic nam nie chce zdradzić co będzie dalej... :hmmmm: Quote
gugu Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Chłopaki,no to kiedy ciąg dalszy...??? :lol:ja nie pospieszam,tylko pytam.... :wink: Quote
baskomaniak Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 animator: Słuchaj, mamy teraz dwie papużki nierozłączki reżyser: ? animator: Ile razy przechodzę korytarzem, to ciągle stoją razem i nawijają... reżyser: No to niech wchodzą. *** reżyser: Imię ? Figa... a moja koleżanka Luna może wejść i popatrzeć z boku? animator: Spokojnie, spokojnie na razie mamy Figę Oj, figę? To nie dostanę żadnej roli? reżyser: zaprezentuj się przed kamerą... animator: dziękujemy, skontaktujemy się... ... a mogę od razu poprosić moją koleżankę Lunę? reżyser: niech wchodzi... *** Dzień dobry, jestem Luna mam podobne zainteresowania jak moja koleżanka Figa i bardzo byśmy chciały zagrać razem na planie... reżyser: to się dopiero zobaczy, najpierw prezentacja przed kamerą animator: Dziękujemy *** reżyser: Papużki nierozłączki powiadasz... animator: I do tego obie jednakowo wygadane... reżyser: Skoro tak, to musimy to obgadać... Quote
gugu Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 No chłopaki,odwaliliście kawał dobrej roboty....brawa...Figa i Luna,papużki nierozłączki,może juz czas się rozłączyć i nie pytlować tyle.... :wink: ,trza działać dalej..... :lol: super wyszłyście.... :P Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 hahaha papuzki to na takie kopniete wariatki wygladaja coby tylko sie rechotaly i mialy zwariowane pomysly hahaha ciekawe czy na takie wariaty jest miejsce w serialu ;) Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 hihihih :angel: z psa mi papugę zrobili :klacz: to dopiero cuda w serialu :angel: :lol: :wink: a odcineczki świetne :klacz: ale będzie się działo - rozterki miłosne, afery - fiufiu :D Quote
Basenji Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery ...I oto , kochani widzowie, dzięki mojemu osobistemu urokowi udało nam się przekonać, tych, no...., w każdym bądź razie możemy zerknąć przez dziurkę od klucza do sali obrad komisji........ .......zapewne zobaczymy krzątającą się ekipę techniczną, a może już wszystko jest przygotowane........... ... no posuń się, też chcę zobaczyć!.... ....I oto mamy już na monitorze podgląd z naszej kame.....O qurcze!.. cdn 02 zdrówko Quote
M10M Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Sala jak się patrzy! Cóż za wystrój, co za zaopatrzenie...... :eek2: Brawa, brawa, wielkie brawa dla realizatorów :klacz: :klacz: :klacz: Quote
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 hahaha a jeszcze zbliżenie na flaszeczki??? :lol: :drinking: Quote
gugu Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 No chłopaki,uchylcie rąbka tajemnicy,czy te flaszeczki są z zawartością procentów czy zwykła woda..... :wink: ,tyle skrzyneczek.....hmmmm... :roll: Quote
Lotos Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 No co? Komisja też musi coś pić :drinking: Odcinek super! Jak zwykle zresztą :wink: Quote
maga18 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 duzo tych flaszeczek ;) wnoskuje ze bedzie bogata obsada :D Quote
Evelina Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 maga18 napisał(a):duzo tych flaszeczek ;) wnoskuje ze bedzie bogata obsada :DPo sprzecie widac raczej duza obsade sprzatajacych :lol: Quote
Recommended Posts