Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelina napisał(a):
dbsst napisał(a):
wspanialy odcinek i ten amant jak wam sie udalo zatrudnic najlepszego amanta w Dogowood :lol:

wspaniala gra Asotora i cudowna rola

a Ruda jakia niebianska siersc miala widac ze serial zarazbia bo stylisci sa naprawde wysokiej klasy :D

i ta nutka nipokiju pojdzie za tym wysokim gosciem czy nie wspaniale

no i Inspektor jakie opanowanie kamienna twarz łoł robi postepy bo kiedys targaly nim emocje a traz

:klacz:
Recenzja dorownuje odcinkowi :lol: :lol: :lol:

:oops: o jej dziekuje :lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majka&Gizmo napisał(a):
Nie no ekipa przechodzi samych siebie... Wspaniały odcinek-taki dynamiczny i trzymający w napięciu...
A recenzja debest'owa :thumbs:

Zgadzam się :D Aktorzy grają świetnie! Odcinek pełen napięcia! Już nie mogę doczekać się następnego. Co się stanie z tajemniczym wysokim amantem? 8)

Posted

M10M napisał(a):
...
Ja tylko nieśmiało chciałam przypomnieć, że inspektor Piesiak nie zostałby gwiazdą, gdyby nie miał godnego przeciwnika w postaci Mruczysława - właściwie to on właśnie był powodem, dla którego Piesiaka zaproszono na monitory naszych komputerów..... :kociak:
:D

Gdyby Piesiak nie był gwiazdą, to zapewne o Mruczysławie by się nie mówiło...
Nie martw się, nikt nie zapomniał, ani o Mruczysławie,
ani o jego Rudej przyjaciółce, ani o... :wink:
Nie pytasz o Żabkę, Pinkiego, Kotecką, Hamleta? :roll:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Lotos'][quote name='Majka&Gizmo']Nie no ekipa przechodzi samych siebie... Wspaniały odcinek-taki dynamiczny i trzymający w napięciu...
A recenzja debest'owa :thumbs:

Zgadzam się :D Aktorzy grają świetnie! Odcinek pełen napięcia! Już nie mogę doczekać się następnego. Co się stanie z tajemniczym wysokim amantem? 8)
Mogę Wam powiedzieć, że scenariusz jest SUPER,
aż się chce robić odcinki...
...a to dla autora scenariusza :klacz: :klacz: :klacz:
Natomiast tajemniczy wysoki amant, to... 8)
Pozdrawiam

Posted

Reżyser: Brakuje nam jakiegoś gadatliwego i bystrego zwierzaka...
Animator: ....żeby poprowadził TE sprawy.....
Reżyser: To weźmy tego tam zwierza i popatrzmy .......
Animator: No, chyba będzie nam do roli pasowała, nawet nie chyba....
Głos z telefonu: nadaje się nadaje, widać, że umie ujadać.....

cdn.

zdrówko

Posted

nie bylo mnie troche, ale za to mila niespodzianka mnie spotkala - NOWY ODCINEK!!! :smilecol:

nie moge sie doczeka, kiedy moja aktorzyna sie pojawi na wielkim ekranie ;) :megagrin:

Posted

dbsst napisał(a):
a ja mam nadzieje ze przystojny amant zamiesza w zwiazku Inspektora i jego pieknej lubej :D

Szczerze mówiąc... ja też :lol:

Guest bernulka
Posted

czekamy na odcinek!! A komka śliczna!!

paździoszki :lol:

Posted

Komisja Śledcza d/s Afery
.....Już jestem na wizji????..........
Witam szanownych widzów przed salą, w której w najbliższym czasie rozpocznie działalnośc KOMISJA d/s AFERY. Udało nam się ustalić, że w skład komisji mającej osądzić Mruczysława i Rudą, schwytanych przez Inspektora Piesiaka i jego psy na koty wejdą przedstawiciele różnorodnych ugrupowań dogomaniackich. Już teraz z wypowiedzi niektórych jej członków wiemy, że oskarżeni byli tylko narzędziami w pyskach grupy zagryzającej władzę. Spróbujemy wejść do sali....

.....cholera, to jest niestety sala jest zamknięta, ale poprosimy drogiego animatora o pomoc w zerknięciu do wnętrza..........

cdn
01
zdrówko

Posted

och nie afara sie szykuje :D a raczej rozwiazuje hahaha

i komisja mama nadzieje ze poradzi sobie w osadzie lepiej niz te ktore mamy mozliwosc podziwiac w TV ludzkiej ;)

ale mama rowniez nadzieje ze bedzie tak zabawna jak ta nasza z reala ;)