dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Evelina napisał(a):dbsst napisał(a):wspanialy odcinek i ten amant jak wam sie udalo zatrudnic najlepszego amanta w Dogowood :lol: wspaniala gra Asotora i cudowna rola a Ruda jakia niebianska siersc miala widac ze serial zarazbia bo stylisci sa naprawde wysokiej klasy :D i ta nutka nipokiju pojdzie za tym wysokim gosciem czy nie wspaniale no i Inspektor jakie opanowanie kamienna twarz łoł robi postepy bo kiedys targaly nim emocje a traz :klacz:Recenzja dorownuje odcinkowi :lol: :lol: :lol: :oops: o jej dziekuje :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Nie no ekipa przechodzi samych siebie... Wspaniały odcinek-taki dynamiczny i trzymający w napięciu... A recenzja debest'owa :thumbs: Quote
Lotos Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Nie no ekipa przechodzi samych siebie... Wspaniały odcinek-taki dynamiczny i trzymający w napięciu... A recenzja debest'owa :thumbs: Zgadzam się :D Aktorzy grają świetnie! Odcinek pełen napięcia! Już nie mogę doczekać się następnego. Co się stanie z tajemniczym wysokim amantem? 8) Quote
baskomaniak Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 M10M napisał(a):... Ja tylko nieśmiało chciałam przypomnieć, że inspektor Piesiak nie zostałby gwiazdą, gdyby nie miał godnego przeciwnika w postaci Mruczysława - właściwie to on właśnie był powodem, dla którego Piesiaka zaproszono na monitory naszych komputerów..... :kociak: :D Gdyby Piesiak nie był gwiazdą, to zapewne o Mruczysławie by się nie mówiło... Nie martw się, nikt nie zapomniał, ani o Mruczysławie, ani o jego Rudej przyjaciółce, ani o... :wink: Nie pytasz o Żabkę, Pinkiego, Kotecką, Hamleta? :roll: Pozdrawiam :D Quote
baskomaniak Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Lotos'][quote name='Majka&Gizmo']Nie no ekipa przechodzi samych siebie... Wspaniały odcinek-taki dynamiczny i trzymający w napięciu... A recenzja debest'owa :thumbs: Zgadzam się :D Aktorzy grają świetnie! Odcinek pełen napięcia! Już nie mogę doczekać się następnego. Co się stanie z tajemniczym wysokim amantem? 8) Mogę Wam powiedzieć, że scenariusz jest SUPER, aż się chce robić odcinki... ...a to dla autora scenariusza :klacz: :klacz: :klacz: Natomiast tajemniczy wysoki amant, to... 8) Pozdrawiam :D Quote
Lotos Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 baskomaniak napisał(a): ...a to dla autora scenariusza :klacz: :klacz: :klacz: Dołączam się :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Basenji Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Reżyser: Brakuje nam jakiegoś gadatliwego i bystrego zwierzaka... Animator: ....żeby poprowadził TE sprawy..... Reżyser: To weźmy tego tam zwierza i popatrzmy ....... Animator: No, chyba będzie nam do roli pasowała, nawet nie chyba.... Głos z telefonu: nadaje się nadaje, widać, że umie ujadać..... cdn. zdrówko Quote
maga18 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 nie bylo mnie troche, ale za to mila niespodzianka mnie spotkala - NOWY ODCINEK!!! :smilecol: nie moge sie doczeka, kiedy moja aktorzyna sie pojawi na wielkim ekranie ;) :megagrin: Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 a ja mam nadzieje ze przystojny amant zamiesza w zwiazku Inspektora i jego pieknej lubej :D Quote
Lotos Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 dbsst napisał(a):a ja mam nadzieje ze przystojny amant zamiesza w zwiazku Inspektora i jego pieknej lubej :D Szczerze mówiąc... ja też :lol: Quote
dbsst Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 hihiihihi prosze fani sa steskinieni pikanterii ;) moze teleaudio hiihiiii Quote
maga18 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 jestem za!!! jakies szczeniaki piesiaki by sie przydaly :baby: :wink: Quote
bellatriks Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Ale super!!!!!! I Komka ślicznie wyszła... :fadein: Quote
Weron_ciau Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Koma pierwsza klasa! A odcinek no cóż piękne pozy robi przechodzien i sie nei dziwie bo bohaterów to też mamy przepieknych! Cierpliwie czekam na nastepny odcinek ;) Quote
bellatriks Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Super! Jak nazwiemy nasz klub? "Związek Zniecierpliwionych Kynologów"???? Quote
Koma Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Ale świetny odcinek! :) Aj i moja Komka do gwiazd już dołącza... ach aż sie rozmarzyłam... Quote
Guest bernulka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 czekamy na odcinek!! A komka śliczna!! paździoszki :lol: Quote
Basenji Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery .....Już jestem na wizji????.......... Witam szanownych widzów przed salą, w której w najbliższym czasie rozpocznie działalnośc KOMISJA d/s AFERY. Udało nam się ustalić, że w skład komisji mającej osądzić Mruczysława i Rudą, schwytanych przez Inspektora Piesiaka i jego psy na koty wejdą przedstawiciele różnorodnych ugrupowań dogomaniackich. Już teraz z wypowiedzi niektórych jej członków wiemy, że oskarżeni byli tylko narzędziami w pyskach grupy zagryzającej władzę. Spróbujemy wejść do sali.... .....cholera, to jest niestety sala jest zamknięta, ale poprosimy drogiego animatora o pomoc w zerknięciu do wnętrza.......... cdn 01 zdrówko Quote
sheltomaniak Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Przejżałam te wszystkie 69 stron!!!!!!!!! Gratuluje pomysłu Basenji!!:):):):) Quote
arnika Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 :lol: :lol: fajowo, widzę, że serial nabrał dynamiki. super! a gadająca komka jest rozbrajająca :D Quote
maga18 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 yeah!! Koma da rade... wejdzie do srodka i zda nam relacje :D CZEKAM!!! :angel: Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 och nie afara sie szykuje :D a raczej rozwiazuje hahaha i komisja mama nadzieje ze poradzi sobie w osadzie lepiej niz te ktore mamy mozliwosc podziwiac w TV ludzkiej ;) ale mama rowniez nadzieje ze bedzie tak zabawna jak ta nasza z reala ;) Quote
Majka_Gizmo Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Odcinek pierwsza klasa :thumbs: aż mi dech zaparło 8) :wink: :kciuki: Quote
Recommended Posts