Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
Szacowna Komisja prezentuje się wspaniale i rzeczywiście groźnie. Oj nie będzie łatwo świadkom i biednemu Mruczysławowi :roll: :P

Nie będzie chyba tak źle. W wysokiej komisji zasiada Hamlet (dlatego jest wysoka bo on taki wielki) a on tylko wyglada groźnie. Ale zamiary wobec kotów ma przyjazne (zabrać w pysk, przynieść na swoje posłanie i tam się pobawić - takie są jego zamiary. Moje koty mają inną wizję, więc ze wspólnych zabaw nici). Jest też Żaba - kot rozjemca (ta czarna). Wystarczy, że ktokolwiek wszczyna bójkę a Żabka już leci, żeby godzić towarzystwo. Mam nadzieję, że Reżyser dał aktorom role zgodne z ich temperamentem bo jak nie, to będą musiały się nieźle natrudzić ale i tak wierzę, że sobie poradzą.
A w ogóle jest S U P E R !!!

Posted

Basenji napisał(a):
To co, mam zdradzić zakończenie?? :cry:
Zdrówko

JAKIE ZAKONCZENIE????!!!!!!!!!!!!!! Ja wam dam zakonczenie :evilbat: :evil: Ten serial ma trwac jak "Moda na sukces" ;)

Moj Toffi jest w komisji :D :D :angel:

Posted

M10M - ale w tej komisji zasiada także mój Harry /syjam/ który ma czarny charakterek :evilbat: i tylko patrzy jak dołożyć słabszemu, choć zezowate spojrzenie ma takie niewinne.

Posted

........rozpoczyna się praca Komisji Śledczej d/s Afery.....
Przewodniczący: Szanowni członkowie zaczynamy dzisiaj dogomaniacki proces stulecia. Proszę członków komisji o krótkie przedstawienie się.

reprezentuję opcję liberalną: Unia Gołości. Chcę też być rzecznikiem prasowym.Obiecuję ODKRYĆ całą prawdę, zwłaszcza, jeżeli będzie naga...

cdn

zdrówko

Posted

Miau, Miau
... prowadzę raczej skromny tryb życia, w szarej strefie. Jestem z Sojuszu Kociarskiego. A korzystając z okazji chciałbym przedstawić swoją inicjatywę związaną z przekazywaniem datków na biedne, zapchlone koty..

cdn

zdrówko

Posted

[quote name='Owczarka'][quote name='Weron_ciau'][quote name='Owczarka']baaaaaardzo bym chciala wkleic tu zdjecie mojego psiaka ale w necie nia ma go!!!!!!!!! :cry:
przeslij mi na maila ja wstawie
[email protected]
Odcinek BOMBA Co to za bokser? :oops: Szpila nie...ale czy moze byc spiacy moj psiak??
przesyłaj wszystko co masz ;)
Ooo czyli serial ruszył juz na dobre :P
SUPER! czekam na wypowiedz wyzelka :P

Posted

Komisja Śledcza d/s Afery

....Wiadomo, że jestem odważna do bólu w poszukiwaniu prawdy. Reprezentuję Sprawiedliwość przy Misce. Jako największa sztuka będę Przewodniczącą a raczej Przewodniczącym.

cdn.
zdrówko