AnkaW Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Szacowna Komisja prezentuje się wspaniale i rzeczywiście groźnie. Oj nie będzie łatwo świadkom i biednemu Mruczysławowi :roll: :P Quote
M10M Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 AnkaW napisał(a):Szacowna Komisja prezentuje się wspaniale i rzeczywiście groźnie. Oj nie będzie łatwo świadkom i biednemu Mruczysławowi :roll: :P Nie będzie chyba tak źle. W wysokiej komisji zasiada Hamlet (dlatego jest wysoka bo on taki wielki) a on tylko wyglada groźnie. Ale zamiary wobec kotów ma przyjazne (zabrać w pysk, przynieść na swoje posłanie i tam się pobawić - takie są jego zamiary. Moje koty mają inną wizję, więc ze wspólnych zabaw nici). Jest też Żaba - kot rozjemca (ta czarna). Wystarczy, że ktokolwiek wszczyna bójkę a Żabka już leci, żeby godzić towarzystwo. Mam nadzieję, że Reżyser dał aktorom role zgodne z ich temperamentem bo jak nie, to będą musiały się nieźle natrudzić ale i tak wierzę, że sobie poradzą. A w ogóle jest S U P E R !!! Quote
maga18 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Basenji napisał(a):To co, mam zdradzić zakończenie?? :cry: Zdrówko JAKIE ZAKONCZENIE????!!!!!!!!!!!!!! Ja wam dam zakonczenie :evilbat: :evil: Ten serial ma trwac jak "Moda na sukces" ;) Moj Toffi jest w komisji :D :D :angel: Quote
Weron_ciau Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Odcinek bomba ataa komisja :lol: A ja nei wiedze Faculki :( Quote
AnkaW Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 M10M - ale w tej komisji zasiada także mój Harry /syjam/ który ma czarny charakterek :evilbat: i tylko patrzy jak dołożyć słabszemu, choć zezowate spojrzenie ma takie niewinne. Quote
gugu Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Zapowiada się nieżle,będzie żarełko niezłe..... :lol: Quote
Basenji Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 ........rozpoczyna się praca Komisji Śledczej d/s Afery..... Przewodniczący: Szanowni członkowie zaczynamy dzisiaj dogomaniacki proces stulecia. Proszę członków komisji o krótkie przedstawienie się. reprezentuję opcję liberalną: Unia Gołości. Chcę też być rzecznikiem prasowym.Obiecuję ODKRYĆ całą prawdę, zwłaszcza, jeżeli będzie naga... cdn zdrówko Quote
Majka_Gizmo Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Świetne odcineczki :lol: Nawet w mikrofonie światełko miga :o Quote
maga18 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 TOFFI !!! TOFFi!!! Moje gołe malenstwo :lol: :angel: Quote
Basenji Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Miau, Miau ... prowadzę raczej skromny tryb życia, w szarej strefie. Jestem z Sojuszu Kociarskiego. A korzystając z okazji chciałbym przedstawić swoją inicjatywę związaną z przekazywaniem datków na biedne, zapchlone koty.. cdn zdrówko Quote
gugu Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Basenjimruczóś sliczny,z dobrym serduszkiem,ten mikrofon włączony,popitka i ksiega,jak wy to robicie....hmmmm...brawa!!! Quote
AnkaW Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Maga Toffik bardzo przejął się swoją rolą, taki poważny :lol: Sojusz kociarski, super partia :lol: :lol: :lol: Quote
Pasavera Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 :angel: :klacz: :angel: :klacz: :angel: :klacz: :angel: :klacz: :angel: Quote
M10M Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 No super! Własnego kota nie poznaję - takie teksty rzuca. W domu niby spokojny kociak a tu proszę - Sojusz Kociarski..... :D Quote
dbsst Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 o qrczaki ile sie tu dzialo ostatnio wielkie brawa dla reZySera ;) Quote
gugu Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Chłopaki pracuja pełna para,w końcu wakacje się zbliżają.... :lol:,należy im sie odpoczynek..... :P Quote
Weron_ciau Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='Owczarka'][quote name='Weron_ciau'][quote name='Owczarka']baaaaaardzo bym chciala wkleic tu zdjecie mojego psiaka ale w necie nia ma go!!!!!!!!! :cry: przeslij mi na maila ja wstawie [email protected] Odcinek BOMBA Co to za bokser? :oops: Szpila nie...ale czy moze byc spiacy moj psiak?? przesyłaj wszystko co masz ;) Ooo czyli serial ruszył juz na dobre :P SUPER! czekam na wypowiedz wyzelka :P Quote
Basenji Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery ....Wiadomo, że jestem odważna do bólu w poszukiwaniu prawdy. Reprezentuję Sprawiedliwość przy Misce. Jako największa sztuka będę Przewodniczącą a raczej Przewodniczącym. cdn. zdrówko Quote
Recommended Posts