AnkaW Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Ale Lissa prezentów nakupiła :lol: :lol: Jerry jest prześliczny :P Quote
baskomaniak Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Owczarka']ALE FAJNE!!!!!a moje zdjecia juz doszly???? ??? A gdzie miały dojść? :roll: Pozdrawiam. :D Quote
Basenji Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery Moja klientka, hm jest bardzo przeseksiona, to jest przestraszona tym całym zamieszaniem i oczywiście niewinna. beep, beep...... Proszę popatrzeć na te rude futeko! Czyż rudy może być fałszywy? cdn zdrówko Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 aaahhaha przeseksiona :lol: :lol: :lol: :angel: Quote
bellatriks Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Basenji, geniuszu!!!!!! PS. A motywy plakatów już powstają? I wiesz, szukałabym ładnego motywu z Piesiakiem z fotokoszulkę:roll: Quote
agabass Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Czekamy tylko na odciski łap, czyli autografy niezwykłych gwiazd serialu. Pozdrawiam Quote
bellatriks Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 agabass napisał(a):Czekamy tylko na odciski łap, czyli autografy niezwykłych gwiazd serialu. PozdrawiamPopieram! PS. Widzę,że mamy tu kolejnego miłośnika Basenjich, który polubił Inspektora Piesiaka :wink: Quote
Basenji Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery Proszę członków komisji, musimy ustalić, dlaczego oskarżeni dopuścili się zuchwałego napadu na bezcenny skarb piesiacki, czy ktoś ich wspierał a co więcej! Inspirował! A czy doszło do jakiegokolwiek przestępstwa? A może to psia zmowa? A poza tym, mniejszość kocia jest uciśniona, koty za płoty! ...beep, beep.... ....cicho, bo zagryzę!... cdn. Zdrówko Quote
AnkaW Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Ale Ruda się zawstycziła :oops: aż jej nos zczerwieniał. I co słyszę pierwsze kłótnie w komiji :o :o Quote
Kalunia Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tyle mnie ominelo! Ps. Jutro porobie W foty to przesle do.. animatora 8) Quote
baskomaniak Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 bellatriks napisał(a):...A motywy plakatów już powstają? I wiesz, szukałabym ładnego motywu z Piesiakiem z fotokoszulkę:roll: agabass napisał(a):Czekamy tylko na odciski łap, czyli autografy niezwykłych gwiazd serialu. Pozdrawiam Myślę, że na wszystko przyjdzie pora... :wink: Wasze propozycje śledzimy bardzo uważnie... 8) Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Kalunia napisał(a):... Ps. Jutro porobie W foty to przesle do.. animatora 8) Będę je wypatrywał. 8) Pozdrawiam. :D Quote
Kalunia Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Prosze Baskomaniaka o 2 rzeczy: adres e-mail :lol: i wyrozumialosc, jesli chodzi o iliosc (nie wiedziałam, ktore wybrac :oops: ) Quote
baskomaniak Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='Kalunia']Prosze Baskomaniaka o 2 rzeczy: adres e-mail :lol: i wyrozumialosc, jesli chodzi o iliosc (nie wiedziałam, ktore wybrac :oops: ) Proszę bardzo: [email protected] (pamiętaj, aby dopisać własny nick'a i imię pieska oraz, że pojedynczy mail nie powinien przekroczyć 9 MB) Pozdrawiam :D Quote
Kalunia Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 juz poleciało, w sumie 4 :lol: prosze o pierwsze wrazenia i czy w ogole Walerka ma jakies szanse (obdgryza z nerwo pazury ;)) Quote
baskomaniak Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='Kalunia']juz poleciało, w sumie 4 :lol: prosze o pierwsze wrazenia i czy w ogole Walerka ma jakies szanse (obdgryza z nerwo pazury ;)) Dzięki, doleciało 19 fotek. Pogłaszcz ode mnie Walerkę, zaprezentowała się jak doświadczona modelka. (Zdjęcia seryjne bardzo ułatwiają animację.) W naszym serialu każde zwierzątko ma szansę, ale póki co, najpierw casting... 8) Pozdrawiam :D Quote
Kalunia Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Walerka zdała sobie sprawe, ze od tego zalezy jej kariera i bardzo sie starała :lol: nie mogła oczu oderwac od obiektywu, dlatego profil był robiony z pomoca psich ciasteczek ;) Gugu skad ta smutna minka? Czyzby z braku nowych odcinków? :wink: Quote
gugu Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Z braku castingu z udziałem mojej suni,chyba kiepskie foty przesłałam..... :( baskomaniak jesli nie przejdą te foty to napisz będe focić dalej.... :P Kalunia życze powodzenia twojej suni w castingu..... Quote
Kalunia Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Dzieki za zyczenbia powodzenia i nawzajem :lol: Ps. Daj chłopakom czas- nie moga robic codziennie castingow i odcinkow 8) Quote
Recommended Posts