baskomaniak Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Owczarka']super odcinek !!!!!!!! ps.moze ktos mi powie czy moj psiak moze wziac udzial w serialu????? Nie śledzisz topiku? :roll: Już Ci raz dałem odpowiedź. Przypominam więc, że casting jeszcze trwa: Ogłoszenie CASTING'u Mile widziane zdjęcia piesków i kotków siedzących i stojących, w widoku bocznym (profil). 8) [quote name='Koma']Ten odcinek jest po prostu NIESAMOWITY!!! :cunao: Wy to macie pomysły, zazdroszczę, ja bym nigdy na coś takiego nie wpadła!!! hahahahahahahah, ekstra!! A ten spadochron super! Takie są teraz modne z tym bajeranckim napisem! :D :D :D Mówiłem, że warto poczekać... :lol: A serial się dopiero rozkręca... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Koma Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 baskomaniak napisał(a):Mówiłem, że warto poczekać... :lol: A serial się dopiero rozkręca... :wink: To już się boję co będzie dalej :D Lissa skoczy na bangee (nie wiem jak się pisze :) ) Hahahah Quote
Evelina Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 baskomaniak napisał(a):Owczarka napisał(a):super odcinek !!!!!!!! ps.moze ktos mi powie czy moj psiak moze wziac udzial w serialu????? .... Mile widziane zdjęcia piesków i kotków siedzących i stojących, w widoku bocznym (profil). 8)Czy Ty przypadkiem nie zamierzasz prawie calej Dogomanii zaangazowac ? :roll: Quote
Basenji Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery .... i proszę Państwa, oto udaje nam się wejść na salę posiedzeń z ekipą DogoNews............ Otwiera nam sympatyczny osobnik, aha to pan Gyzmo, jest Pan zapewne członkiem wysokiej komisji? A może nawet jej Przewodniczącym? ....Dlatego mam parę pytań.......... .....Ale... Czy podjęto już decyzję, kto będzie oskarżał złoczyńców? ...Ja... Czy macie już jakieś propozycje co do wyroku? No i ile lat............ cdn 03-01 zdrówko Quote
KaRa_ Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Aaa ja bałam się,że ich nie wpuszczą, a ty wpuścili Yupi! Odcinek świetny! Basenji może żeby było łatwiej do oglądania zrobić dwa tematy jeden tylko z odcinkami, a drugi do chwalenie ich?bo tak to po stronach się szuka odcinków Quote
Basenji Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 KaRa_TC napisał(a):Aaa ja bałam się,że ich nie wpuszczą, a ty wpuścili Yupi! Odcinek świetny! Basenji może żeby było łatwiej do oglądania zrobić dwa tematy jeden tylko z odcinkami, a drugi do chwalenie ich?bo tak to po stronach się szuka odcinków To jest faktycznie pomysł do rozważenia. Zdrówko Quote
Majka_Gizmo Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Hahahah hahahaha :cunao: odcinek jest odjechany,że ech :lol: Wspaniały wręcz :wink: i powalający ;) Skok na spadochronie pani Inspektorowej to zupełny odjazd ;) :)) Nie ma jak płeć piękna nieustrachliwa ;) Reżyser i animator przechodzą samych siebie, a po zapowiedziach podobno to dopiero się rozkręca :o :wink: Co będzie dalej??Może efekty kina 3-wymiarowego, a moze, a może...? ;)) :)) Quote
gugu Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No prosze,wy se serialiki ogladacie a do mnie nic nie dochodziło.... :( ,dobrze ze weszłam zobaczyć co sie dzieje na kocikwikach i co widze znowu Paryż i Gizmo,sala rozpraw...rewelacja.... :Pdla naszych ciężko pracujących chłopaków.... Quote
gugu Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='baskomaniak'] Nie śledzisz topiku? :roll: Już Ci raz dałem odpowiedź. Przypominam więc, że casting jeszcze trwa: Ogłoszenie CASTING'u Mile widziane zdjęcia piesków i kotków siedzących i stojących, w widoku bocznym (profil). 8) baskomaniak ja jeszcze nie przesłałam bo zbieram materiał,dziś Kika ma salon pieknosći,musi wyglądać seksi,więc myśle że na dniach foty znajdą się u ciebie...... :lol: ,kurcze,chyba przejdzie ten casting!!! :roll: Quote
dbsst Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 jest jest jest Gizmo przewodniczacym (mam nadzieje ;) i huuuuraa prawda wyjdzie na jaw ;) ) Quote
malawaszka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 hahahah a dzielny i waleczny reporter to Fuks tak? :angel: Quote
Koma Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ekstra!! :roflt: Ale ten bokser jest świetny! :D No i moja Komka tam zagląda ze środka! :) Quote
AnkaW Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Odcinki super, Lissa odważna suczka - taka wysokość :lol: I w końcu coś się zaczyna dziać w sali posiedzeń. Co ja widzę :o mój Harry za stołem Komisji :lol: :lol: ciekawe co on tam robi. Quote
Pasavera Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Matko zaledwie 4 dni mnie nie było a tu tyle się dzieje :angel: :klacz: :angel: Hi hi i Figula nawet stała się papużką nierozłączką (cieszę się że właśnie z Lunetką :calus: ) :angel: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Weron_ciau Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Owczarka']baaaaaardzo bym chciala wkleic tu zdjecie mojego psiaka ale w necie nia ma go!!!!!!!!! :cry: przeslij mi na maila ja wstawie [email protected] Odcinek BOMBA Co to za bokser? :oops: Szpila nie... Quote
Pasavera Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Matko to Fuksik :angel: :angel: :angel: Tak przemknął, że ledwo go zauważyłam :lol: :klacz: Quote
Pasavera Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 mamo jaka dociekliwa :lol: Fuksik mojej psiapsiółki, ale prawie jak mój :lol: 8) Quote
Weron_ciau Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 no bo nie wiedzialam to sie spytalam nie? ;) Ale fajna role dostał! A jak balbina przyjeli ja na castingu? Quote
Pasavera Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 niestety nie :roll: Ale nie można mieć wszystkiego :wink: Quote
Weron_ciau Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Pas a chociaż Figa? PS. Pas DLACZEGO SIE NEI POCHWALIŁAŚ ŻE mialas wczoraj urodzinki :evil: Quote
Pasavera Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Figula to z Lunką to papużki nierozłączki narazie ale chyba jeszcze nie wiadomo, czy pojawią się w odcinkach :wink: :angel: P.S Nie lubię się niepotrzebnie chwalić :roll: Quote
Weron_ciau Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Pojawią siętaką mam nadzieję ;) Zaległe 100 LAT! Ale już tutaj przestaje offowac ide na pijalnie opić ;) Quote
baskomaniak Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Tebusa napisał(a):Super! Hihi. a kiedy odcinek z moja rudziutka :> bo Nukusia z lapki na lapke tylko przeskakauje i sie juz doczekac nie moze :P Trochę cierpliwości... 8) Najpierw casting, a potem kariera... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Recommended Posts