M10M Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Tylko się nie zdziwcie - jak tam na planie jakakolwiek syrena zacznie wyć (na przykład na rozpoczęcie zdjęć) to Hamlet od razu też wyć zacznie - nie będzie dylematów: wyć albo nie wyć, zdecydowanie wyć :D Quote
bellatriks Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 AAAAALLLLEEEEEE SSSSUUUPPPEEEERRRRR!!!!!!!!!!!!!! Quote
AnkaW Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Ale super, i mój Haruś tak mądrze przemawiał :oops: :oops: Quote
Basenji Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery ....naszego specjalisty od wykrywania kłamstw i sporządzania notatek. ... Mam przyjemność przedstawić nowość w historii dogomaniackiego sądownictwa: super automat do wykrywania kłamstw, bzdetów, bełkotu politycznego i takich tam. Jest to proptotyp. Działa na wszystkie istoty siedzące w tej sali. cdn zdrówko Quote
Weron_ciau Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Basenji']Komisja Śledcza d/s Afery ....naszego specjalisty od wykrywania kłamstw i sporządzania notatek. ... Mam przyjemność przedstawić nowość w historii dogomaniackiego sądownictwa: super automat do wykrywania kłamstw, bzdetów, bełkotu politycznego i takich tam. Jest to proptotyp. Działa na wszystkie istoty siedzące w tej sali. cdn zdrówko :cunao: hahahah Basenji wy to potraficie wymyślać.... Quote
M10M Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Zobaczymy czy ten proptotyp zadziała.... I co z tego działania wyniknie... :D Quote
gugu Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Brawo chłopaki......prawda wyjdzie na jaw..... :lol: ,prototyp nie może zawiesc..... Czy casting trwa nadal??? :P Quote
Guest bernulka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Ja się w serialu domagam Bolusia! 8) :oops: :wink: paździoszki :lol: Quote
AnkaW Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 :sweetCyb: :roflt: :sweetCyb: :roflt: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Basenji Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Komisja Śledcza d/s Afery ...a teraz prosze o zabranie głosu przedstawicieli oskarżonych.... W imieniu swojego klienta stwierdzam, że jest niewinny. Że całe śledztwo to nagonka polityczna, że Mruczysław miał 'jasność zaciemnioną', a tak w ogóle to ostatnich gryzą psy i to wszystko psu na budę. ..beep, beep,beep..... cdn zdrówko Quote
M10M Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Tak, tak. Psu na budę to świetny pomysł :roflt: :D Quote
Lotos Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Basenji']W imieniu swojego klienta stwierdzam, że jest niewinny. Że całe śledztwo to nagonka polityczna, że Mruczysław miał 'jasność zaciemnioną', a tak w ogóle to ostatnich gryzą psy i to wszystko psu na budę. ..beep, beep,beep..... cdn zdrówko Mądrze mówi! Jestem za uwolnieniem Mruczysława! :lol: Quote
Basenji Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23533 Dla tych, którzy nie pamiętają co i jak i dlaczego beep'a proponuję zerkanie pod powyższy link. zdrówko Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 mojee Słonko jakie mądre :klacz: pomyślałby kto :lol: :angel: Cudnie :calus: Quote
Basenji Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 [quote name='malawaszka']mojee Słonko jakie mądre :klacz: pomyślałby kto :lol: :angel: Cudnie :calus: Akurat! Zdrówko :evilbat: Quote
baskomaniak Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 reżyser: Kogo jeszcze mamy? animator: A jest taki mały kudłaty piesek reżyser: Proszę stanąć przed kamerą i się przedstawić? A gdzie jest kamera? Nie widzę... animator: Odgarnij grzywkę to zobaczysz. O! Jest... Jestem Jerry... Lubię zabawy z szyszkami... ...a ich rozgryzanie, to moja specjalność... animator: To szyszki muszą się mieć na baczności... Dziękujemy. ... Pozdrawiam. :D Quote
Basenji Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Tymczasem we Francyji Inspektor: Suczko kochana, martwiłem się o Ciebie Lissa: A wiesz, tam na wieży były takie fajne sklepiki z pamiątkami... Inspektor:I musiałaś wydać kasę! Ciekawe co takiego kupiłaś? Lissa: Tylko malutkie wieże z kości dla koleżanek z podwórka...A zresztą kazałeś mi spadać... Inspektor: A ty wszystko tak dosłownie...., blondyneczko! Musimy się śpieszyć, bo zaplanowałem wyjazd na festival do Cannes. Samolot już czeka...... Lissa: Oj, chyba muszę poszukać jakiegoś trawniczka z wrażenia... cdn 006 zdrówko Quote
maga18 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 ale cos trawniczka im nie domalowaliscie ;) spoznią sie na samolot :D :lol: Quote
gugu Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Nie no trawniczek zasiany..... :lol: ,odcinek bomba.....ja też chce taka podróż...... :cry: Quote
Pasavera Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Lissa jak się zarumieniła :lol: Quote
Recommended Posts