Cleo661 Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(Heh :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baskomaniak Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 [quote name='Cleo661']:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(Heh :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/QUOTE] Skąd to zmartwienie? Widzę, że jesteś od niedawna i jedynie tu są Twoje posty. Czyżby powodem zarejestrowania się na Dogo był jedynie [I][B]Kociokwik[/B][/I]? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleo661 Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 Nie :/ Po prostu jestem tu jeszcze nowa i za wiele nie piszę :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baskomaniak Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 [quote name='Cleo661']Nie :/ Po prostu jestem tu jeszcze nowa i za wiele nie piszę :/[/QUOTE] Zatem rozumiem, że Kociokwik poszedł na pierwszy ogień ;) W sumie dobra metoda, by poznać dogomaniakowe zwierzaki chociaż od czasu kiedy serial dział się na żywo minęła cała epoka :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patka Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 jakoś tak nostalgia mnie ogarnęła i zajrzałam do moich ulubionych starych wątków ... Niestety Luna i Lilith już nie żyją jakiś czas, ale dopiero teraz mogę na nie patrzeć i nawet śmiać się z odcinków. Basku pełen podziw i cały czas liczę ze kiedyś poznam Waszą utalentowaną rodzinkę ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 [B]Patka[/B] - Baskomaniak nie żyje ["] Odszedł od nas 2 października 2009 r. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anetta Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Jestem w szoku. :-( nie wiedziałam. ['] [COLOR="#afeeee"][SIZE="1"]Co się stało?[/SIZE][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Informacja była u mnie w Galerii (Baskomaniak to mój mąż) i na Psiejkości (specjalnie piszę w odmianie, aby mnie nie wykropkowało). Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaca164 Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 gdzie odcinki następne? :) Zapraszam do obejrzenia :-P [URL]http://moipsiak.blogspot.com/[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristinbb Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Najlepsza jest równowaga ;) Tak jak tutaj [url]http://klubkotajasna8.blogspot.com/2012/08/pregowane.html[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts