dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 oj bedzie sie dzialo oj bedzie widze ze sala jak sie patrzy czysta schludna i przejzysta ;) Quote
maga18 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Evelina napisał(a):maga18 napisał(a):duzo tych flaszeczek ;) wnoskuje ze bedzie bogata obsada :DPo sprzecie widac raczej duza obsade sprzatajacych :lol: w kocu przyjeli tylu nowych aktorow, ze jakies role musza im przydzielic :wink: :lol: Quote
Koma Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Lotos napisał(a):No co? Komisja też musi coś pić :drinking: No jasne!! Za ich zdrówko :drinking: :D Quote
Basenji Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Komisja będzie pracować, o ile ekipa sprzatająca zdąrzy. A jeżeli nie - to będą pracować na schodach. Zdrówko :lol: Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Basenji napisał(a):Komisja będzie pracować, o ile ekipa sprzatająca zdąrzy. A jeżeli nie - to będą pracować na schodach. Zdrówko :lol: hahahah a kiedy zacznie pracowac bo nie chce opuscic poczatku i prezentacji skladu ;) Quote
Weron_ciau Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 no i jeszcze ten kalendarz! Chlopaki idzie coraz lepiej! Quote
AnkaW Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Qrcze Kalendarz :o super tam na scianie wisi, ja też kce taki :lol: Quote
Weron_ciau Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 trzeba sobie zasłużyc czy jak to sie pisze.... :p Quote
Koma Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 No nie? Dopracowane w 100% :) I oby tak dalej, widać że chłopaki się starają :D Quote
Weron_ciau Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Qrcze już nei moger doczekac sie naszych pupili ;) Quote
AnkaW Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Moje casting juz przeszły tylko czy się do serialu załapały to nie wiem. :( Quote
gugu Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 AnkaW spokojnie trzeba czekac,napewno bedzie w serialiku,wierze w chłopaków..... :P Quote
Majka_Gizmo Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 :o :o :eek2: O kurczaczki pieczone no to jestem pod wrazeniem :o i do siebie dojsc nie moge........ Luna z Figą świetne(tak piękne aktorki musza dostac odpowiednia role- na sprzataczki na pewno sie nie nadają) ;) A odcinek ....... Nie no najwyzsza jakosc... Ja bym tam za ten serial to Oskara DGM'ckiego dała ;) :)) Quote
baskomaniak Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 AnkaW napisał(a):Moje casting juz przeszły tylko czy się do serialu załapały to nie wiem. :( No cóż..... jak by to powiedzieć... :roll: Może niedługo już będziesz to wiedzieć ... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
baskomaniak Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 reżyser: Kogo teraz mamy? animator: Niejaki Gizmo. Na laptopie mam jego list motywacyjny. Pisze, że jest: komunikatywny, bystry, wszechstronny, konsekwentny, solidny... No, no... reżyser: Zobaczymy, niech wchodzi. *** reżyser: Gizmo, zaprezentuj swoje umiejętności. Zdecydowałem się na przedstawienie swojej kandydatury na członka dogomaniackiej komisji śledczej. Bez problemów nawiązuję dobre kontakty ze współpracownikami jak również sprawnie rozwiązuję wszelkie problemy, a wręcz zapobiegam ich powstaniu. Pełna dyspozycyjność czasowa. animator: Spójrz, jak biegle posługuje się klawiaturą ... reżyser: Tak, to nam wystarczy. Dziękujemy. Pozdrawiam. :D Quote
Weron_ciau Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Zdecydowałem się na przedstawienie swojej kandydatury na członka dogomaniackiej komisji śledczej. Super! Czyli już jednego kandydata mamy na komisje ;) Gizmo cudowny i ten ogonecek :P Quote
Basenji Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 No tak już go nie ustawiaj, bo wyglada to na jakiś nacisk na nasz zespół autorski. Zdrówko :lol: Quote
Weron_ciau Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Basenji napisał(a):No tak już go nie ustawiaj, bo wyglada to na jakiś nacisk na nasz zespół autorski. Zdrówko :lol: jaki tam nacisk ;0 Quote
Majka_Gizmo Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Ehhh jak się szaleńczo cieszę :roflt: ,że jeszcze przed wyjazdem załapałam się na obejżenie mojego Gizola na castingu :laola: Jak zwykle jest piękny :lol: :lol: :wink: ... (wiem,że skromnościa nie grzesze :wink: :lol: ) Quote
gugu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 No trzeba przyznać ze zdolniacha z tego Gizolka,wielkie brawa..... Majka z takiego psiaka można być dumnym.... Quote
Majka_Gizmo Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='gugu']No trzeba przyznać ze zdolniacha z tego Gizolka,wielkie brawa..... Majka z takiego psiaka można być dumnym.... Dziękujemy :oops: :popcorn: :lol: Quote
gugu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Bardzo prosze,poczochraj Gizolka za uszkiem.... :P Quote
gugu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='dbsst']Gizmo na przewodniczacego Jestem zaaa....... :P Quote
Recommended Posts