Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AlfaLS napisał(a):
Wpadam do Saruni w sobotni wieczór z pytaniem co u Was Ciotki słychać?:evil_lol:

A ja na przykład se leżę ;) W towarzystwie dogomanii oczywiście ;)

Posted

marysia55 napisał(a):
ja tez raczej Dogo przeglądam w pozycji siedzącej. Nie każdy ma laptopa :-)

Marysiu,kupiłam laptopa rok temu po tym jak moje kłótnie z synem o komputer osiągnęły apogeum i już miałam dość ;) Bo ja muszę mieć dostęp do dogo 24/h a on tego nie rozumie ;)

iwlajn napisał(a):
No to zaczynamy niedzielę z kawką i Dogomanią. Witajcie dziewczyny:)

Witojcie :) Idę do kuchni robić kawę,bo słyszę,że woda się gotuje :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Dziewczyny, prosba! Ostatni dzien naszego bazarku na Sarunie! Prosze o rozeslanie linka do bazarku na watki na ktorych bywacie!

wrzucilam linkę w podpis, moze się mod nei dopatrzy ze mam za duzy
ale to tylko na dzisiaj :)

Posted

Dopiero teraz zaglądam do Sary i jej wielbicielek. Mam problem z poruszaniem sie po dogo. Jak już mi się uda jakims cudem wejść na wątek to przeskok do 'ostatniego przeczytanego' graniczy z cudem.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Wiecie co? Slabo sie tu aktywizujecie!!! Kurcze, moze sie obraze na was. Pomysle.

Nie obrażaj się:evil_lol: Może zasnęły i chcą te mrozy przespać????????

Posted

Przepraszam za nieobecność,ale nie mogłam dostać się na dogo...
Non stop mnie wywalało. Nie wiem co jest grane...

Zakończył się bazarek na Sarę,którego sponsorem jest Cantadorra :)
Bardzo dziękujemy kochana :)

Posted

Jeśli Ktoś myślał, że ja zapomniałam o Sarze - to się pomylił.......Po prostu dużo mi się w życiu działo - i nadal dzieje. Niestety nic fajnego. W każdym razie w dalszym ciągu urabiam co poniektóre ( czytają??? bo jak czytają - to niechaj sie odezwą).......

A skrót wydarzeń z sarowego życia to można tak po cichutku poprosić?

Posted

[quote name='Neigh']Jeśli Ktoś myślał, że ja zapomniałam o Sarze - to się pomylił.......Po prostu dużo mi się w życiu działo - i nadal dzieje. Niestety nic fajnego. W każdym razie w dalszym ciągu urabiam co poniektóre ( czytają??? bo jak czytają - to niechaj sie odezwą).......

A skrót wydarzeń z sarowego życia to można tak po cichutku poprosić?[/QUOTE]

Neigh :multi: Ale niespodzianka :multi:

U Sary można powiedzieć wszystko OK.Mosii była z nią u weterynarza.Dostała leki na te biedne oczka.Niestety te krople,maści itd. tylko łagodzą dolegliwości,bo Sara ma delikatnie wywinięte powieki i tu pomogłaby tylko operacja.A jak wiadomo nasza Sara już wiekowa jest i trochę strach ją usypiać i operować.Poza tym dziewczyny załatwiły dla Sarci wózek,bo niestety z tylnymi łapami jest coraz gorzej.Zwapnienie postępuje i wózek bardzo jej pomoże w poruszaniu się.

Posted

Na konto Sary wpłynęły pieniążki z bazarku.
27 zł od Kumiko i 68 zł od Aimez_moi.
Wielkie dzięki dla cioteczek za szybką wpłatę i dla Cantadorry za sponsoring :)

Posted

[quote name='Cantadorra']Marysia chyba ma jakies klopoty, tak ucichla. A co z Krysia i 3x? Gdzie sie podzialy?[/QUOTE]Cantadorra :-), moje kłopoty (pomijając okres bilansowy w pracy) to mam podobne problemy jak Magda ( i pewnie Krysia też). Nie chcą mi sie otwierać wątki, przejście ze strony na stronę graniczy z cudem, a wpisanie jakiegoś postu trwa lata świetlne, aż w końcu wywala mnie. Jak uda mi się ten post wysłać to będę szczęściarą. Ale pamiętać mi tu, że ja o Was pamiętam i o Sarze też. I jeśli ktoś tu jest winien to Dogo !!

Posted

Tak, ja już tracę cierpliwość jak chcę otworzyć jakiś wątek :angryy:
A o napisaniu i wysłaniu czegokolwiek nawet nie wspomnę. Co z tym Dogo- , no u mnie coraz gorzej.

Myślałam kiedyś o Neigh i tej Pani znajomej i proszę - jest Neigh. Pamiętają Sarę :lol: