marysia55 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 AlfaLS napisał(a):Oj kochana zasypało i co gorsza dalej sypie:shake: Alfa, ty się mi tutaj nie wykręcaj :shake: nie widzę na monitorze ani grama śniegu :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 marysia55 napisał(a):Alfa, ty się mi tutaj nie wykręcaj :shake: nie widzę na monitorze ani grama śniegu :evil_lol: Przybywaj do mnie w realu, będziemy bałwany lepić:evil_lol: A swoją drogą to nawet ładnie, tak biało za oknem........... Quote
KrystynaS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wiecie co, tylko się nie śmiejcie - przejadłam się dziś pączkami :oops: i czuję się .... Znacie może jakieś antidotum na tego typu przypadłość. Quote
marysia55 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 KrystynaS napisał(a):Wiecie co, tylko się nie śmiejcie - przejadłam się dziś pączkami :oops: i czuję się .... Znacie może jakieś antidotum na tego typu przypadłość. słyszałam, że na to najlepszy jest seks tzn. jeśli chodzi o spalanie kalorii:roflt::roflt::roflt: Quote
magda222 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 marysia55 napisał(a):słyszałam, że na to najlepszy jest seks tzn. jeśli chodzi o spalanie kalorii:roflt::roflt::roflt: Słyszałaś? ;) Quote
marysia55 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 magda222 napisał(a):Słyszałaś? ;) no dobra :diabloti: chcesz o tym koniecznie porozmawiać przed snem :evil_lol::evil_lol: Quote
Cantadorra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Marysia sie rozkreca, ciekawe co by powiedzial Freud na twoje rady? Jestes jego wnuczka? Quote
magda222 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Cantadorra :multi: Gdzie byłaś jak Cię nie było? ;) Quote
Cantadorra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Bylo mnie mniej w ogole na dogo, ale bywalam na innych watkach. Ale jakos zle znosze zla atmosfere na watkach, brzydkie odzywki i brak szacunku, za to co ktos robi. A niektorzy robia wiele, choc nie maja pieniedzy. Kurcze, jakos zle to na mnie dziala i z wieksza niechecia wchodzilam w ogole na dogo. Psychoterapeuta powiedzialby, ze pojawil sie opor :) Quote
magda222 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Też co jakiś czas przechodzę takie okresy "oporu" ;) I wtedy wchodzę na dogo tylko z obowiązku,żeby np. zamieścić rozliczenie. Quote
magda222 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Zajrzyjcie tu: Błagam o pomoc !!! Sytuacja jest dramatyczna !!! Quote
KrystynaS Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Witajcie!!!! Cantadorra się pojawiła u Sary :multi: Nie tylko Ty źle znosisz nieprzyjemną atmosferę na wątkach. Ja też i chyba o tym pisałam. Ale tak jak ja, tak pewnie i Ty, mamy niewielki wpływ na to. Nie wyzywam ludzi, nie upokarzam i bardzo nie lubię jak inni to robią, choć mnie to nawet może nie dotyczyć. Ale póki co u Saruni jest dobrze, prawda. Quote
Cantadorra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Tak Krysia, pamietam, pisalas Ty i Marysia. Ale tak to juz jest. Im wiecej ludzi, tym wieksze prawdopodobienstwo dziwnych zachowan. Magda, nie otwiera mi sie banerek SOS. Quote
AlfaLS Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dobry wieczór Saruni i wszystkim cioteczkom:hand: Quote
KrystynaS Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No u mnie teraz Dogo- tak działa, że raczej nie działa :comp26: Quote
marysia55 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 KrystynaS napisał(a):No u mnie teraz Dogo- tak działa, że raczej nie działa :comp26: to wina Dogo. Mnie dzisiaj tez zmula.Tylko nie próbuj:comp26: to nic nie da, a szkoda komputera. Raczej polubownie :user: i z miłością :iloveyou: to daje efekty :roll::roll: Quote
marysia55 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Śniegiem sypnęło przez Kraków i jak nic zasypało wszystko na biało :-) chociaż inne ciotki chyba też bo jak na sobotnie popołudnie trochę tu pustawo. Quote
AlfaLS Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 marysia55 napisał(a):Śniegiem sypnęło przez Kraków i jak nic zasypało wszystko na biało :-) chociaż inne ciotki chyba też bo jak na sobotnie popołudnie trochę tu pustawo. Czyli pracujemy nad poprawieniem frekwencji ;). Marysiu ja jestem, proszę odhaczyć;) kto następny? Quote
marysia55 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wpadam, sprawdzam frekwencje i znikam :-) Quote
AlfaLS Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Kochane cioteczki błagam zajrzyjcie na wątek Dylanki, suni, która ponad 12 lat siedzi w schronisku w Tychach:shake:. Bidulka miał już swój wątek dwa lata temu ale nikt do niej nie zaglądał i wątek umarł śmiercią naturalną:-(. Mamy miejsce w hoteliku u ZuziM, psinka mogłaby jechać nawet zaraz ale jak zwykle pieniędzy brak:shake:. Liczy się każda złotówka, prawdę mówiąc podnoszenie wątku też się liczy, żeby psinka była widoczna. WSZYSTKO SIĘ LICZY .Watek Dylanki: http://www.dogomania.pl/threads/179496-Czy-staruszka-Dylanka-zobaczy-zielonAE-wiosnAE-Zbieramy-deklaracje-na-hotelik-PomoA-esz Saruniu, mam nadzieję że się na mnie nie gniewasz ale Dylanka też chciałaby wyjść ze swojego więzienia, może chociaż na koniec życia jej się uda:shake:. Dobrze, że Ty jesteś bezpieczna i "zaopiekowana":lol: Quote
marysia55 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Żeby nie było, że 'kadrowa' nawala:evil_lol: Jestem i wszystko widzę :crazyeye: Quote
magda222 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Cantadorra napisał(a):Tak Krysia, pamietam, pisalas Ty i Marysia. Ale tak to juz jest. Im wiecej ludzi, tym wieksze prawdopodobienstwo dziwnych zachowan. Magda, nie otwiera mi sie banerek SOS. W moim podpisie działa. Quote
marysia55 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Przyglądam się z boku i ........ :mad::mad: . Poszczuję chyba Sarą :evil_lol: Quote
Recommended Posts