Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KrystynaS']Witajcie!!!

No trzeba mieć stalowe nerwy aby teraz wejść na Dogo- :mad:. A niby miało być lepiej niż na błękitnym.

Ciekawe której z Was uda się dziś odwiedzić Sarunie[/QUOTE]

mi ;)
(się udało)

Posted

[quote name='Cantadorra']Magda, a wyslalam moze PW po bazarku do osoby z nickiem Ancyk1? Nie przyslala adresu, nie odpowiada na moje pw. Takze chyba nie chce wylicytowanej czapeczki.[/QUOTE]

Kilka dni temu dostałam od ancyk1 PW z pytaniem czy może wpłacić pieniądze w pierwszych dniach lutego,bo wtedy dostaje wypłatę.Odpisałam,że nie ma problemu.
Przed chwilą sprawdziłam konto.Narazie nic nie wpłynęło.

[quote name='AlfaLS']Witam dzisiaj wcześniej bo nie wiem czy później uda mi się wejść............[/QUOTE]

[quote name='KrystynaS']Witajcie!!!

No trzeba mieć stalowe nerwy aby teraz wejść na Dogo- :mad:. A niby miało być lepiej niż na błękitnym.

Ciekawe której z Was uda się dziś odwiedzić Sarunie[/QUOTE]

[quote name='3 x']mi ;)
(się udało)[/QUOTE]

[quote name='marysia55']Nie wiem, gdzie dać 'na mszę', ale też udało mi się wejść do Sary i popatrzeć na cioteczki :-). Tfu, tfu ......... oby tak juz zawsze.[/QUOTE]

Witam Was wszystkie :) Jesteśmy prawie w komplecie ;)

Dziekuję Marysi55 za wpłatę 20 zł na konto Sary.

Posted

[quote name='marysia55']Nie wiem, gdzie dać 'na mszę', ......

[quote name='KrystynaS']Nie wiesz ...... :-o, ona nie wie ..... :turn-l:

[quote name='marysia55']no dobra wiem, aleeeeee ...... :diabloti:
(wolałabym dać na psy)
A teraz już wiesz Canta ....... no taka gra słów :-D

Posted

[quote name='KrystynaS']A widzisz raz to i mnie się może udać :lol:[/QUOTE] Krysiu nie masz wrażenia, że dzisiaj Dogo jakieś takie łaskawsze :lol::lol: mam wrażenie że jakby szybciej chodziło i wiele funkcji czynne :cool3:

Posted

Sprawa wozeczka wyglada tak, ze wozeczek czeka na Oruni, a ja mieszkam dokladnie na drugim koncu obwodnicy i trojmiasta :) Wiec jak tylko moje dzieci przestana mi chorowac i bede mogla opuscic dom i przy okazji zrobi sie mniej sniegu to smigam po wozeczek do Agi-Czakry i wysylam do Mossi. Takze w przyszlym tygodniu uwazam, ze sprawe zamkniemy.

Posted

[quote name='Cantadorra']Sprawa wozeczka wyglada tak, ze wozeczek czeka na Oruni, a ja mieszkam dokladnie na drugim koncu obwodnicy i trojmiasta :) Wiec jak tylko moje dzieci przestana mi chorowac i bede mogla opuscic dom i przy okazji zrobi sie mniej sniegu to smigam po wozeczek do Agi-Czakry i wysylam do Mossi. Takze w przyszlym tygodniu uwazam, ze sprawe zamkniemy.[/QUOTE]

Super :) Czyli jeszcze przed wiosną Sara będzie miała własną furę ;)

Posted

Oj to dobrze, że jest wózeczek. A jaki będzie koszt tak mniej więcej.
Pewnie go trzeba będzie trochę dopasować do Sary. Znajdzie mosii kogoś co potrafi robić takie dopasowania???

Posted

Chyba Magda wrzucila link z kontaktem do czlowieka, ktory robi sam takie wozki i podaje swoj numer telefonu w razie potrzeby pomocy. Jesli Mosii sie skontaktuje z nim, to nie powinna miec problemu.

Posted

[quote name='KrystynaS']Oj to dobrze, że jest wózeczek. A jaki będzie koszt tak mniej więcej.
Pewnie go trzeba będzie trochę dopasować do Sary. Znajdzie mosii kogoś co potrafi robić takie dopasowania???[/QUOTE]

[quote name='Cantadorra']Chyba Magda wrzucila link z kontaktem do czlowieka, ktory robi sam takie wozki i podaje swoj numer telefonu w razie potrzeby pomocy. Jesli Mosii sie skontaktuje z nim, to nie powinna miec problemu.[/QUOTE]

Mosii mówi,że postara się przerobić wózek we własnym zakresie.Ma różne narzędzia u siebie i pracowników.