joanna83 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przepraszam za offa,ale niewidomy staruszek pilnie szuka DT.Za dwa dni zostanie uśpiony :( http://www.dogomania.pl/threads/179154-Pilne-Stary-A-lepy-przytulak-w-potrzebie-ma-2-dni-na-znalezienie-dt-albo-morbital Quote
AlfaLS Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witam dzisiaj wcześniej bo nie wiem czy później uda mi się wejść............ Quote
KrystynaS Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Witajcie!!! No trzeba mieć stalowe nerwy aby teraz wejść na Dogo- :mad:. A niby miało być lepiej niż na błękitnym. Ciekawe której z Was uda się dziś odwiedzić Sarunie Quote
3 x Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='KrystynaS']Witajcie!!! No trzeba mieć stalowe nerwy aby teraz wejść na Dogo- :mad:. A niby miało być lepiej niż na błękitnym. Ciekawe której z Was uda się dziś odwiedzić Sarunie[/QUOTE] mi ;) (się udało) Quote
marysia55 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Nie wiem, gdzie dać 'na mszę', ale też udało mi się wejść do Sary i popatrzeć na cioteczki :-). Tfu, tfu ......... oby tak juz zawsze. Quote
magda222 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Cantadorra']Magda, a wyslalam moze PW po bazarku do osoby z nickiem Ancyk1? Nie przyslala adresu, nie odpowiada na moje pw. Takze chyba nie chce wylicytowanej czapeczki.[/QUOTE] Kilka dni temu dostałam od ancyk1 PW z pytaniem czy może wpłacić pieniądze w pierwszych dniach lutego,bo wtedy dostaje wypłatę.Odpisałam,że nie ma problemu. Przed chwilą sprawdziłam konto.Narazie nic nie wpłynęło. [quote name='AlfaLS']Witam dzisiaj wcześniej bo nie wiem czy później uda mi się wejść............[/QUOTE] [quote name='KrystynaS']Witajcie!!! No trzeba mieć stalowe nerwy aby teraz wejść na Dogo- :mad:. A niby miało być lepiej niż na błękitnym. Ciekawe której z Was uda się dziś odwiedzić Sarunie[/QUOTE] [quote name='3 x']mi ;) (się udało)[/QUOTE] [quote name='marysia55']Nie wiem, gdzie dać 'na mszę', ale też udało mi się wejść do Sary i popatrzeć na cioteczki :-). Tfu, tfu ......... oby tak juz zawsze.[/QUOTE] Witam Was wszystkie :) Jesteśmy prawie w komplecie ;) Dziekuję Marysi55 za wpłatę 20 zł na konto Sary. Quote
KrystynaS Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='marysia55']Nie wiem, gdzie dać 'na mszę', ale .....[/QUOTE] Nie wiesz ...... :-o, ona nie wie ..... :turn-l: Quote
marysia55 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='KrystynaS']Nie wiesz ...... :-o, ona nie wie ..... :turn-l: no dobra wiem, aleeeeee ...... :diabloti: [SIZE="1"](wolałabym dać na psy) Quote
Cantadorra Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='marysia55']no dobra wiem, aleeeeee ...... :diabloti: [SIZE="1"](wolałabym dać na psy) Ale co.......? Teraz to ja nie wiem :) Quote
magda222 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Eee dajcie spokój... Ojciec Dyrektor ma już dużo kasiory.A przynajmniej starczy mu do końca życia ;) Mam nadzieję,że nikogo nie uraziłam... Quote
KrystynaS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='marysia55']Nie wiem, gdzie dać 'na mszę', ...... [quote name='KrystynaS']Nie wiesz ...... :-o, ona nie wie ..... :turn-l: [quote name='marysia55']no dobra wiem, aleeeeee ...... :diabloti: (wolałabym dać na psy) A teraz już wiesz Canta ....... no taka gra słów :-D Quote
KrystynaS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 hop!!! hop!!!!! zagląda ktoś dziś wieczorem do Sary??? Jak wygląda sprawa wózeczka dla niej??? Quote
marysia55 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Krysia, śmignęłaś dzisiaj przede mną tylko o 3 min:evil_lol: Quote
KrystynaS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A widzisz raz to i mnie się może udać :lol: Quote
marysia55 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='KrystynaS']A widzisz raz to i mnie się może udać :lol:[/QUOTE] Krysiu nie masz wrażenia, że dzisiaj Dogo jakieś takie łaskawsze :lol::lol: mam wrażenie że jakby szybciej chodziło i wiele funkcji czynne :cool3: Quote
KrystynaS Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No tak, ja to aż nie wierzę że Dogo- dziś mi działa. Przez ostatnie dni kompletnie nie mogłam otworzyć żadnego wątku. Fajnie, żeby już tak działało jak dziś Quote
Cantadorra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Sprawa wozeczka wyglada tak, ze wozeczek czeka na Oruni, a ja mieszkam dokladnie na drugim koncu obwodnicy i trojmiasta :) Wiec jak tylko moje dzieci przestana mi chorowac i bede mogla opuscic dom i przy okazji zrobi sie mniej sniegu to smigam po wozeczek do Agi-Czakry i wysylam do Mossi. Takze w przyszlym tygodniu uwazam, ze sprawe zamkniemy. Quote
magda222 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Cantadorra']Sprawa wozeczka wyglada tak, ze wozeczek czeka na Oruni, a ja mieszkam dokladnie na drugim koncu obwodnicy i trojmiasta :) Wiec jak tylko moje dzieci przestana mi chorowac i bede mogla opuscic dom i przy okazji zrobi sie mniej sniegu to smigam po wozeczek do Agi-Czakry i wysylam do Mossi. Takze w przyszlym tygodniu uwazam, ze sprawe zamkniemy.[/QUOTE] Super :) Czyli jeszcze przed wiosną Sara będzie miała własną furę ;) Quote
KrystynaS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Oj to dobrze, że jest wózeczek. A jaki będzie koszt tak mniej więcej. Pewnie go trzeba będzie trochę dopasować do Sary. Znajdzie mosii kogoś co potrafi robić takie dopasowania??? Quote
Cantadorra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Chyba Magda wrzucila link z kontaktem do czlowieka, ktory robi sam takie wozki i podaje swoj numer telefonu w razie potrzeby pomocy. Jesli Mosii sie skontaktuje z nim, to nie powinna miec problemu. Quote
magda222 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='KrystynaS']Oj to dobrze, że jest wózeczek. A jaki będzie koszt tak mniej więcej. Pewnie go trzeba będzie trochę dopasować do Sary. Znajdzie mosii kogoś co potrafi robić takie dopasowania???[/QUOTE] [quote name='Cantadorra']Chyba Magda wrzucila link z kontaktem do czlowieka, ktory robi sam takie wozki i podaje swoj numer telefonu w razie potrzeby pomocy. Jesli Mosii sie skontaktuje z nim, to nie powinna miec problemu.[/QUOTE] Mosii mówi,że postara się przerobić wózek we własnym zakresie.Ma różne narzędzia u siebie i pracowników. Quote
Cantadorra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ale trzeba pamietac, ze tu potrzebna jest tez wiedza nt specyficznosci wozkow. Inne sa dla psow o ruchomych tylnych lapkach i inne dla tych co niestety juz nie maja czucia. Wolalabym, zeby sie skonsultowala. A tutaj zajrzyjcie prosze do Barnaby, nie radzacego sobie w schronie onka: http://www.dogomania.pl/threads/179053-ON-w-potrzebie-schronisko-w-Zamosciu-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-dt Quote
Recommended Posts