marysia55 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Sarunia - witam, cioteczki sciskam .... i zmykam :diabloti: ( do wyrka). W każdym razie lista podpisana :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Magda wystaw bazarek z tych rzeczy co ci przeslalam na maila. Na razie nie mam czasu na dolaczenie reszty. Daj koniecznie znac co powie Mosii. Oprocz Mosii jakby co, to trzeba znalezc najblizszego czlowieka od wozkow, ktory to przerobi. Quote
magda222 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Dzwoniłam do Mosii przed 20-tą.Albo jest zajęta albo pora zbyt późna,ale nie odbiera. Będę próbowała dodzwonić się jutro. Quote
magda222 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Cantadorra napisał(a):Magda wystaw bazarek z tych rzeczy co ci przeslalam na maila. Na razie nie mam czasu na dolaczenie reszty. Dostałam fanty od dwóch różnych osób na dwa różne bazarki.Żaden mail nie jest podpisany dla kogo są rzeczy. Proszę o pomoc.Które rzeczy są dla Sary? Quote
zuzka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177732-PIAE-KNY-RAE-CZNIE-MALOWANY-BAZAREK-trwa-do-20-01-do-godz-24-00?p=13894177#post13894177 Quote
AlfaLS Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='KrystynaS'] Podobna???? :lol: :lol: witajcie!!!! I to jak podobna:lol: Quote
marysia55 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ja znowu witam cioteczki i Sarusię prawie w "godzinie duchów":evil_lol:. No cóż taka moja uroda :lol: Poprawie się tylko nie wiem kiedy:diabloti: ( może na emeryturze??):roll: Krysiu piesio piekny :p:p:p Quote
Cantadorra Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Magda, na Sare sa rzeczy z adresu volta. Pamietaj od telefonie do Mosii. Wazne! Quote
magda222 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Cantadorra']Kopiuje posta Agi-Czakry, ktora ma duze doswiadczenie z wozkami: Problem z wózkiem do wypożyczenia jest taki, że nie jest on uniwersalny. Są to wózki robione samodzielnie dla konkretnego psa w konkretnym celu. Taki zamawiany w firmie specjalistycznej - ma ruchomą pdpórkę - czyli jakby dwa w jednym. Dopóki pies odpycha się tylnymi nogami od podłoża jeździ bez podpórki, kiedy traci czucie w łapach - tylne nogi przymocowuje się do podpórki. Jeżeli jesteście w stanie zapewnić "złotą rączkę", która przerobi wózek (usunie podpórkę i przedłuży tylną oś) - wózek jest Sary, pod warunkiem że Sara ma ok.60 cm w kłębie. Ten wózek dość mocno obciąża obręcz barkową - więc będziecie potrzebowały szerokiego pasa umocowującego wózek poniżej kłębu - przy odbiorze pokaże o co chodzi. Mosii mówi,że trzeba pomierzyć wózek a ona pomierzy Sarę. Nie zna osoby,która mogłaby przerobić wózek,ale mówi że może sama spróbować. [quote name='Cantadorra']Magda, mozesz zapytac mosii, czy ma wolne miejsce w hoteliku? Placisz za Sarunie 300 zł? Napisz dokladnie ile i jak to wyglada z karma? Dodatkowo karma, czy w tym karma? Szukam hoteliku tanszego niz 450 zł dla innej starszej sunki ON-ki. :( Niestety miejsc wolnych brak... [quote name='Cantadorra']Magda, wyslalam zdjecia fantow na bazarek. Sprawdziłam dokładnie pocztę i nie mam żadnych maili od Ciebie. Wysyłałaś na ten adres: [email protected] ? Quote
Cantadorra Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Tak kochana, wyslalam na autograf. Wysle jeszcze raz. To bazarek na Sare z adresu volta. Juz wysylam raz jeszcze, moze dojdzie. Quote
AlfaLS Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dziś reszta absolutnie nie śpi, czuwa i zagląda do Saruni:lol: Quote
marysia55 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 AlfaLS napisał(a):Dziś reszta absolutnie nie śpi, czuwa i zagląda do Saruni:lol: reszta absolutnie nie spi, tylko dopiero skończyła "zadanie domowe" które sama sobie zabrała do domu:placz:. Matko na niebie, kiedy skończy się ten okrutny bilans. Wiem :razz: dopiero w marcu, ale czy ja dożyje:evil_lol:. Lat coraz więcej, a sił coraz mniej :roll: Dobrze, że mogę tutaj zaglądnąć i wziąć głębszy oddech :cool3: I po tym użalaniu się nad sobą oraz stwierdzeniu , że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej :evil_lol: Witam Sare i jej fanklub :loveu: do którego tez się zaliczam :lol::lol::lol: Quote
AlfaLS Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 marysia55 napisał(a):reszta absolutnie nie spi, tylko dopiero skończyła "zadanie domowe" które sama sobie zabrała do domu:placz:. Matko na niebie, kiedy skończy się ten okrutny bilans. Wiem :razz: dopiero w marcu, ale czy ja dożyje:evil_lol:. Lat coraz więcej, a sił coraz mniej :roll: Dobrze, że mogę tutaj zaglądnąć i wziąć głębszy oddech :cool3: I po tym użalaniu się nad sobą oraz stwierdzeniu , że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej :evil_lol: Witam Sare i jej fanklub :loveu: do którego tez się zaliczam :lol::lol::lol: Witam koleżankę po fachu:lol: Na pociechę napiszę że ja mam jeszcze weselej bo prowadzę same osoby fizyczne z działalnością i kabaret mam do końca kwietnia:evil_lol: Quote
magda222 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Cantadorra napisał(a):Tak kochana, wyslalam na autograf. Wysle jeszcze raz. To bazarek na Sare z adresu volta. Juz wysylam raz jeszcze, moze dojdzie. Doszło.Dziękujemy :) Quote
magda222 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Cantadorra napisał(a):Dziewczyny, mozemy miec wozek za darmo, nie bedzie potrzeby wydawac pieniedzy na nowy i wyciagac ich z kieszeni ludzi. Trzeba go jedynie przerobic. Czy jestescie zainteresowane, czy nie? Jesli nie, to nie bede zawracac dziewczynie, ktora zaoferowala pomoc, glowy. Poproś o wymiary tego wózka,OK? Quote
magda222 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Cantadorra napisał(a):Napisze do Agi w sprawie wymiarow. Wielkie dzięki :) Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Sobota, a tu skład jakiś taki okrojony:crazyeye:. Cioteczki nie sprzątać tylko Sarę odwiedzać :lol::lol: Cieszę się, że sprawa wózka dla Sary ruszyła z miejsca :p Quote
magda222 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Zapomniałam napisać,że Mosii nie ma dostępu do neta,bo nie mają prądu. Quote
AlfaLS Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 marysia55 napisał(a):Sobota, a tu skład jakiś taki okrojony:crazyeye:. Cioteczki nie sprzątać tylko Sarę odwiedzać :lol::lol: Cieszę się, że sprawa wózka dla Sary ruszyła z miejsca :p Odwiedzamy, odwiedzamy i też się cieszymy że sprawa wózka ruszyła;) Fajnie by było żeby Sara miała wózeczek gotowy jak śniegi stopnieją i będzie mogła ruszyć na swój wiosenny spacer do lasu;) Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Wprawdzie już "godzina duchów" minęła, ale wpisuję na nocną zmianę u Saruni. Czekam na pozostałe ciotki:mad: Quote
3 x Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 o że kurna faktycznie juz po godz duchów "ooo co ja tutaj robię co ty tutaj robisz " ;) Quote
Recommended Posts