Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda wystaw bazarek z tych rzeczy co ci przeslalam na maila. Na razie nie mam czasu na dolaczenie reszty.
Daj koniecznie znac co powie Mosii. Oprocz Mosii jakby co, to trzeba znalezc najblizszego czlowieka od wozkow, ktory to przerobi.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Magda wystaw bazarek z tych rzeczy co ci przeslalam na maila. Na razie nie mam czasu na dolaczenie reszty.

Dostałam fanty od dwóch różnych osób na dwa różne bazarki.Żaden mail nie jest podpisany dla kogo są rzeczy.
Proszę o pomoc.Które rzeczy są dla Sary?

Posted

ja znowu witam cioteczki i Sarusię prawie w "godzinie duchów":evil_lol:. No cóż taka moja uroda :lol:
Poprawie się tylko nie wiem kiedy:diabloti: ( może na emeryturze??):roll:
Krysiu piesio piekny :p:p:p

Posted

[quote name='Cantadorra']Kopiuje posta Agi-Czakry, ktora ma duze doswiadczenie z wozkami:

Problem z wózkiem do wypożyczenia jest taki, że nie jest on uniwersalny. Są to wózki robione samodzielnie dla konkretnego psa w konkretnym celu. Taki zamawiany w firmie specjalistycznej - ma ruchomą pdpórkę - czyli jakby dwa w jednym. Dopóki pies odpycha się tylnymi nogami od podłoża jeździ bez podpórki, kiedy traci czucie w łapach - tylne nogi przymocowuje się do podpórki.
Jeżeli jesteście w stanie zapewnić "złotą rączkę", która przerobi wózek (usunie podpórkę i przedłuży tylną oś) - wózek jest Sary, pod warunkiem że Sara ma ok.60 cm w kłębie. Ten wózek dość mocno obciąża obręcz barkową - więc będziecie potrzebowały szerokiego pasa umocowującego wózek poniżej kłębu - przy odbiorze pokaże o co chodzi.

Mosii mówi,że trzeba pomierzyć wózek a ona pomierzy Sarę.
Nie zna osoby,która mogłaby przerobić wózek,ale mówi że może sama spróbować.

[quote name='Cantadorra']Magda, mozesz zapytac mosii, czy ma wolne miejsce w hoteliku? Placisz za Sarunie 300 zł? Napisz dokladnie ile i jak to wyglada z karma? Dodatkowo karma, czy w tym karma? Szukam hoteliku tanszego niz 450 zł dla innej starszej sunki ON-ki. :(

Niestety miejsc wolnych brak...

[quote name='Cantadorra']Magda, wyslalam zdjecia fantow na bazarek.

Sprawdziłam dokładnie pocztę i nie mam żadnych maili od Ciebie.
Wysyłałaś na ten adres: [email protected] ?

Posted

AlfaLS napisał(a):
Dziś reszta absolutnie nie śpi, czuwa i zagląda do Saruni:lol:
reszta absolutnie nie spi, tylko dopiero skończyła "zadanie domowe" które sama sobie zabrała do domu:placz:. Matko na niebie, kiedy skończy się ten okrutny bilans. Wiem :razz: dopiero w marcu, ale czy ja dożyje:evil_lol:. Lat coraz więcej, a sił coraz mniej :roll:
Dobrze, że mogę tutaj zaglądnąć i wziąć głębszy oddech :cool3:
I po tym użalaniu się nad sobą oraz stwierdzeniu , że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej :evil_lol: Witam Sare i jej fanklub :loveu: do którego tez się zaliczam :lol::lol::lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
reszta absolutnie nie spi, tylko dopiero skończyła "zadanie domowe" które sama sobie zabrała do domu:placz:. Matko na niebie, kiedy skończy się ten okrutny bilans. Wiem :razz: dopiero w marcu, ale czy ja dożyje:evil_lol:. Lat coraz więcej, a sił coraz mniej :roll:
Dobrze, że mogę tutaj zaglądnąć i wziąć głębszy oddech :cool3:
I po tym użalaniu się nad sobą oraz stwierdzeniu , że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej :evil_lol: Witam Sare i jej fanklub :loveu: do którego tez się zaliczam :lol::lol::lol:

Witam koleżankę po fachu:lol: Na pociechę napiszę że ja mam jeszcze weselej bo prowadzę same osoby fizyczne z działalnością i kabaret mam do końca kwietnia:evil_lol:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Tak kochana, wyslalam na autograf. Wysle jeszcze raz. To bazarek na Sare z adresu volta. Juz wysylam raz jeszcze, moze dojdzie.

Doszło.Dziękujemy :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Dziewczyny, mozemy miec wozek za darmo, nie bedzie potrzeby wydawac pieniedzy na nowy i wyciagac ich z kieszeni ludzi. Trzeba go jedynie przerobic. Czy jestescie zainteresowane, czy nie? Jesli nie, to nie bede zawracac dziewczynie, ktora zaoferowala pomoc, glowy.

Poproś o wymiary tego wózka,OK?

Posted

marysia55 napisał(a):
Sobota, a tu skład jakiś taki okrojony:crazyeye:. Cioteczki nie sprzątać tylko Sarę odwiedzać :lol::lol:
Cieszę się, że sprawa wózka dla Sary ruszyła z miejsca :p

Odwiedzamy, odwiedzamy i też się cieszymy że sprawa wózka ruszyła;) Fajnie by było żeby Sara miała wózeczek gotowy jak śniegi stopnieją i będzie mogła ruszyć na swój wiosenny spacer do lasu;)