Cantadorra Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Alfa, nie znalam ciebie z tej strony :) Czy chcesz o tym porozmawiac? Marysia, podzegalas a teraz rakiem sie wycofujesz :) Quote
Cantadorra Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 W sumie dziadek Freud juz dawno pisal, ze rzadzi nami libido :) Quote
Cantadorra Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Nowy wozek kosztuje ok 650 zl i Aga-Czakra pisala ze inny jest dla psa z calkowitym niedowladem tylnych lap i inny dla psa ktory porusza lapkami. Quote
AlfaLS Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Cantadorra napisał(a):Alfa, nie znalam ciebie z tej strony :) Czy chcesz o tym porozmawiac? Marysia, podzegalas a teraz rakiem sie wycofujesz :) Człowiek całe życie się uczy:lol: może kiedyś będę musiała kogoś pomolestować to już będę znała skuteczne sposoby:evil_lol: Quote
KrystynaS Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Wiecie a ja w tą ogromną śnieżycę w piątek wieczorem ok. 20 wracałam z pracy. To jakiś chyba cud że jestem w jednym, całym kawałku. Na jezdni śnieg do połowy felg, zero przyczepności, samochód sam sobie jedzie gdzie mu przyjdzie do głowy, sunęłam 20 km/godz do tego na ulicach ciemno. Quote
KrystynaS Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Sprawdzałam w Google 'wózek inwalidzki dla psa'. Jest naprawdę dużo ofert wykonania takiego pojazdu, tylko nie są podane ceny. Trzeba napisać e-mail do wykonawcy i chyba dopiero on poda zainteresowanej osobie cenę, no bo to zależy pewnie nie tylko od wielkości psa ale również od materiałów jakie klient sobie zażyczy do wykonania. Terminy zrobienia wózka to ok. 14 dni. Quote
3 x Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 magda, zeby nie latac po wszystkich watkach poniewaz to niejako Twoj watek to napisze na nim ;) wysłałam maila z podziekowaniem do allegrowiczów którzy wspomogli Trevora i na końcu przemyciłam linę do twoich allego może ktoś się skusi na Okiego czy Gutka i przy okazji na "moje" kaukazy , oby :thumbs: edit: o losie która godz co ja tutaj jeszcze robie :crazyeye: Quote
magda222 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 3 x napisał(a): wysłałam maila z podziekowaniem do allegrowiczów którzy wspomogli Trevora i na końcu przemyciłam linę do twoich allego może ktoś się skusi na Okiego czy Gutka i przy okazji na "moje" kaukazy , oby :thumbs: Wielkie dzięki 3 x :loveu: Quote
Cantadorra Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Kopiuje posta Agi-Czakry, ktora ma duze doswiadczenie z wozkami: Problem z wózkiem do wypożyczenia jest taki, że nie jest on uniwersalny. Są to wózki robione samodzielnie dla konkretnego psa w konkretnym celu. Taki zamawiany w firmie specjalistycznej - ma ruchomą pdpórkę - czyli jakby dwa w jednym. Dopóki pies odpycha się tylnymi nogami od podłoża jeździ bez podpórki, kiedy traci czucie w łapach - tylne nogi przymocowuje się do podpórki. Jeżeli jesteście w stanie zapewnić "złotą rączkę", która przerobi wózek (usunie podpórkę i przedłuży tylną oś) - wózek jest Sary, pod warunkiem że Sara ma ok.60 cm w kłębie. Ten wózek dość mocno obciąża obręcz barkową - więc będziecie potrzebowały szerokiego pasa umocowującego wózek poniżej kłębu - przy odbiorze pokaże o co chodzi. Quote
3 x Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 idziemy spac ;) bo o zgrozo o 4 pobudka i na wyganie Quote
magda222 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 3 x napisał(a):idziemy spac ;) bo o zgrozo o 4 pobudka i na wyganie A ja właśnie jak zobaczyłam Twój wpis o tej porze to aż głośno do siebie powiedziałam: "A ta czemu nie śpi?!" :megagrin: Quote
AlfaLS Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 magda222 napisał(a):Gdzie jesteś nocna zmiano? ;) Nocna zmiana jest i czuwa;) Tylko patrzeć jak marysia tu dotrze bo u Miki już była:evil_lol: Quote
magda222 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 AlfaLS napisał(a):Nocna zmiana jest i czuwa;) Tylko patrzeć jak marysia tu dotrze bo u Miki już była:evil_lol: Marysia nas chyba już nie lubi :( Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dziewczyny, prosze wypowiedzcie sie odnosnie mojego postu nr 1534 w sprawie wozka dla Sary. Macie kogos takiego? Moze ten co robi wozki, by przerobil ten wozek, ktory mozemy miec za darmo! Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Magda, mozesz zapytac mosii, czy ma wolne miejsce w hoteliku? Placisz za Sarunie 300 zł? Napisz dokladnie ile i jak to wyglada z karma? Dodatkowo karma, czy w tym karma? Szukam hoteliku tanszego niz 450 zł dla innej starszej sunki ON-ki. :( Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Magda, wyslalam zdjecia fantow na bazarek. Quote
marysia55 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 magda222 napisał(a):Marysia nas chyba już nie lubi :( lubi, lubi.... Mało tego nie zapomina, ale wczoraj już nie dałam rady wpaść do Was na plotki. Jak wróce z pracy to zaglądnę jeszcze raz :-) Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dziewczyny, mozemy miec wozek za darmo, nie bedzie potrzeby wydawac pieniedzy na nowy i wyciagac ich z kieszeni ludzi. Trzeba go jedynie przerobic. Czy jestescie zainteresowane, czy nie? Jesli nie, to nie bede zawracac dziewczynie, ktora zaoferowala pomoc, glowy. Quote
AlfaLS Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Cantadorra napisał(a):Dziewczyny, mozemy miec wozek za darmo, nie bedzie potrzeby wydawac pieniedzy na nowy i wyciagac ich z kieszeni ludzi. Trzeba go jedynie przerobic. Czy jestescie zainteresowane, czy nie? Jesli nie, to nie bede zawracac dziewczynie, ktora zaoferowala pomoc, glowy. Kurcze tu najwięcej ma do powiedzenia magda i mosii ale ich coś nie widać:shake:. Jest szansa - szkoda żeby się zmarnowała:shake: Quote
marysia55 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Cantadorra']Dziewczyny, mozemy miec wozek za darmo, nie bedzie potrzeby wydawac pieniedzy na nowy i wyciagac ich z kieszeni ludzi. Trzeba go jedynie przerobic. Czy jestescie zainteresowane, czy nie? Jesli nie, to nie bede zawracac dziewczynie, ktora zaoferowala pomoc, glowy. Magda skontaktuj się z mosii. Ona ma na pewno wieksze doświadczenie w tych sprawach. Ja do tej pory nie spotkałam się jeszcze z takim problemem więc trudno zabierac mi głos. Quote
magda222 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Jestem na chwilę.Byłam zawozić Pysia do DT dlatego jestem tak późno.Zadzwonię jutro do Mosii i pogadam. Quote
KrystynaS Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja niestety nie znam żadnego 'pana złota-rączka' żeby poprosić o pomoc przy wózku. Quote
magda222 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 magda222 napisał(a):Zadzwonię jutro do Mosii i pogadam. Zadzwonię jutro :oops: Wpłynęło 30 zł od iwlajn. Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts