magda222 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='gusia0106']Ja z takim malutkim offikiem - boście się ciotki na wątku biustami chwaliły :evil_lol: To ja zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/176813-DuA-e-biustonosze-na-duA-e-biusty-Na-Bruna-i-MigotkAE-do-10-01-g-00-00 Ja to mierzyć muszę.No i niestety żadnych gąbek. [quote name='Cantadorra']Powiem szczerze, ze choc nie artykulowalam tego wczesniej, to ten wozek jakos mnie troche przygniotl. Niestety,ale to było do przewidzenia :( [quote name='Cantadorra']Krysia, nie wiem co sie dzieje, ale zabrzmialo to smutno co napisalas. Szkoda, ze nie mieszkasz blizej, wpadlabys na pyszna herbatke i cos do niej i bysmy dlugo pogadaly i moze inaczej bys sie czula. :( Krysiu :calus: Dostałam PW z nr telefonu do pana,który takie wózki wykonuje. Kilka lat temu dziewczyny zakupiły taki wózek za 350 zł. Teraz pewnie będzie drożej. Quote
irenaka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Oj, dawno mnie tu nie było:oops:. Też się tym wózkiem zmartwiłam, ale jak ma to poprawić komfort życia Saruni, to trzeba o tym pomyśleć. Nie byłam chyba na żadnym wątku gdzie byłby taki wózek do sprzedania z drugiej ręki, ale popytam dziewczyn na pw. A jak KrysiaS:loveu:? Gdzie Krysia mieszka? Może tak wyciągnąć koleżankę na babską kawkę i nie tylko;). Mnie to zawsze stawia na nogi. Już sama obecność i życzliwość pomaga. Quote
magda222 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 irenaka napisał(a): A jak KrysiaS:loveu:? Gdzie Krysia mieszka? Może tak wyciągnąć koleżankę na babską kawkę i nie tylko;). Mnie to zawsze stawia na nogi. Już sama obecność i życzliwość pomaga. A jeszcze jak ktoś do tej obecności i życzliwości umie słuchać to już bajka :) Quote
KrystynaS Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dzięki Wam Dziewczyny :roll: Już nie napiszę więcej takiego postu jak wczoraj. Quote
magda222 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='KrystynaS']Dzięki Wam Dziewczyny :roll: Już nie napiszę więcej takiego postu jak wczoraj. Dlaczego tak piszesz? :( Quote
KrystynaS Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Magda a może by zrobić jakiś bazarek żeby było na wózek dla Sary (na wiosnę) i na operację Balbinki. Może masz jakiś pomysł. Quote
Cantadorra Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Krysiu, nigdy wiecej nie pisz w ten sposob, ze juz wiecej nie napiszesz takiego posta. Naprawde wysylam duzo zyczliwosci i sympatii! Quote
marysia55 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Cantadorra napisał(a):Krysiu, nigdy wiecej nie pisz w ten sposob, ze juz wiecej nie napiszesz takiego posta. Naprawde wysylam duzo zyczliwosci i sympatii!Od tego tutaj jesteśmy, żeby można było w zgodzie ze samym sobą właśnie tutaj takie posty pisać. Sama to nie tak dawno zrobiłam. Quote
magda222 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Zaglądam do Sary i cioteczek :) Nocna zmiana zaspała ;) Quote
AlfaLS Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wieczorowo-nocna zmiana już na posterunku:lol: Quote
irenaka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 AlfaLS napisał(a):Wieczorowo-nocna zmiana już na posterunku:lol: Co tak wcześnie, jeszcze my nie zeszłyśmy z posterunku:evil_lol:. Quote
3 x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 wekend sie zaczał to i tryb dzienno nocny się zmienił ;) Quote
marysia55 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 irenaka napisał(a):Co tak wcześnie, jeszcze my nie zeszłyśmy z posterunku:evil_lol:. Irenko:lol: oczywiście masz rację, nocna zmiana zaczyna sie dopiero od 22,00 :evil_lol: ktoś się wyrwał przed orkiestrę :diabloti: To właśnie ja zaczynam "nocna zmianę" i zabieram sie do sprawdzania listy obecności. Dzisiaj juz weekend więc mam czas i poczekam na spóźnialskie :eviltong: aha 3x już podpisana :evil_lol: Quote
KrystynaS Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 :hand: ......................... Śnieżyca u mnie straszna cały dzień. Dopiero godzinę temu przestało sypać. Quote
marysia55 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 KrystynaS napisał(a)::hand: .........................Śnieżyca u mnie straszna cały dzień. Dopiero godzinę temu przestało sypać. Cioteczka Krysia, też odnotowana:czytaj: gdzie reszta nocnych ciotek :mad: Quote
Cantadorra Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ja wprawdzie z dziennych, ale w nocy, to chyba nie wyrzucicie co? Quote
AlfaLS Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 AlfaLS napisał(a):Wieczorowo-nocna zmiana już na posterunku:lol: Nadgorliwa ciotka, która dziś wcześniej się zgłosiła ciągle czuwa:evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cantadorra napisał(a):Ja wprawdzie z dziennych, ale w nocy, to chyba nie wyrzucicie co? AlfaLS napisał(a):Nadgorliwa ciotka, która dziś wcześniej się zgłosiła ciągle czuwa:evil_lol: Ok, obydwie ciotki odnotowane:p:p:p Quote
KrystynaS Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Marysia a co Ty taka dzisiaj że tak powiem zasadnicza, aaaa :mad:. Ja to muszę uważać i siedzieć cicho bo jestem w bojowym nastroju dzisiaj (i to w sensie dosłownym) Quote
marysia55 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 KrystynaS napisał(a):Marysia a co Ty taka dzisiaj że tak powiem zasadnicza, aaaa :mad:. Ja to muszę uważać i siedzieć cicho bo jestem w bojowym nastroju dzisiaj (i to w sensie dosłownym) Krysia, co Cie tak nastawiło bojowo . Nie mów mi tylko, że wdepnęłaś w "minę przeciwpiechotną" :-) Quote
KrystynaS Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 A wkurzyłam się w pracy ................. no rozumiesz :angryy: Quote
Cantadorra Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Sluchajcie, zebralam kilka rzeczy na bazarek dla Saruni. Magda, czy wystawisz ten bazarek i podasz swoj nr konta? Jesli tak, to przesli ci na maila, ktorego mam zdjecia wraz z opisem ok. poniedzialku, wtorku! Druga rzecz, cioteczki, na pewno niektore dostaly prezenty niechciane, ale glupio powiedziec darczyncy, ze to rzecz nie dosc, ze przedostatniej potrzeby, to jeszcze do niczego nam nie pasująca. Ale moze pasująca dla innych osób. Takze pogrzebcie w prezencikach i a nuz cos tez podrzucicie na bazarek :) Quote
magda222 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Cantadorra napisał(a):Sluchajcie, zebralam kilka rzeczy na bazarek dla Saruni. Magda, czy wystawisz ten bazarek i podasz swoj nr konta? Jesli tak, to przesli ci na maila, ktorego mam zdjecia wraz z opisem ok. poniedzialku, wtorku! Druga rzecz, cioteczki, na pewno niektore dostaly prezenty niechciane, ale glupio powiedziec darczyncy, ze to rzecz nie dosc, ze przedostatniej potrzeby, to jeszcze do niczego nam nie pasująca. Ale moze pasująca dla innych osób. Takze pogrzebcie w prezencikach i a nuz cos tez podrzucicie na bazarek :) Kochana z wielką przyjemnością wystawię bazarek :) Bardzo dziękuję :) Quote
Cantadorra Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To oczekuj maila na poczatku przyszlego tygodnia i ruszamy ze zbiorką! A cioteczki beda mialy za zadanie podbijac i reklamowac bazarek! Quote
Recommended Posts