Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gusia0106']Ja z takim malutkim offikiem - boście się ciotki na wątku biustami chwaliły :evil_lol:

To ja zapraszam

http://www.dogomania.pl/threads/176813-DuA-e-biustonosze-na-duA-e-biusty-Na-Bruna-i-MigotkAE-do-10-01-g-00-00

Ja to mierzyć muszę.No i niestety żadnych gąbek.

[quote name='Cantadorra']Powiem szczerze, ze choc nie artykulowalam tego wczesniej, to ten wozek jakos mnie troche przygniotl.

Niestety,ale to było do przewidzenia :(

[quote name='Cantadorra']Krysia, nie wiem co sie dzieje, ale zabrzmialo to smutno co napisalas. Szkoda, ze nie mieszkasz blizej, wpadlabys na pyszna herbatke i cos do niej i bysmy dlugo pogadaly i moze inaczej bys sie czula. :(

Krysiu :calus:

Dostałam PW z nr telefonu do pana,który takie wózki wykonuje.
Kilka lat temu dziewczyny zakupiły taki wózek za 350 zł.
Teraz pewnie będzie drożej.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, dawno mnie tu nie było:oops:.
Też się tym wózkiem zmartwiłam, ale jak ma to poprawić komfort życia Saruni, to trzeba o tym pomyśleć.
Nie byłam chyba na żadnym wątku gdzie byłby taki wózek do sprzedania z drugiej ręki, ale popytam dziewczyn na pw.
A jak KrysiaS:loveu:?
Gdzie Krysia mieszka? Może tak wyciągnąć koleżankę na babską kawkę i nie tylko;).
Mnie to zawsze stawia na nogi. Już sama obecność i życzliwość pomaga.

Posted

irenaka napisał(a):

A jak KrysiaS:loveu:?
Gdzie Krysia mieszka? Może tak wyciągnąć koleżankę na babską kawkę i nie tylko;).
Mnie to zawsze stawia na nogi. Już sama obecność i życzliwość pomaga.

A jeszcze jak ktoś do tej obecności i życzliwości umie słuchać to już bajka :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Krysiu, nigdy wiecej nie pisz w ten sposob, ze juz wiecej nie napiszesz takiego posta. Naprawde wysylam duzo zyczliwosci i sympatii!
Od tego tutaj jesteśmy, żeby można było w zgodzie ze samym sobą właśnie tutaj takie posty pisać. Sama to nie tak dawno zrobiłam.

Posted

irenaka napisał(a):
Co tak wcześnie, jeszcze my nie zeszłyśmy z posterunku:evil_lol:.
Irenko:lol: oczywiście masz rację, nocna zmiana zaczyna sie dopiero od 22,00 :evil_lol: ktoś się wyrwał przed orkiestrę :diabloti:
To właśnie ja zaczynam "nocna zmianę" i zabieram sie do sprawdzania listy obecności. Dzisiaj juz weekend więc mam czas i poczekam na spóźnialskie :eviltong:
aha 3x już podpisana :evil_lol:

Posted

KrystynaS napisał(a):
:hand: .........................Śnieżyca u mnie straszna cały dzień. Dopiero godzinę temu przestało sypać.

Cioteczka Krysia, też odnotowana:czytaj: gdzie reszta nocnych ciotek :mad:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ja wprawdzie z dziennych, ale w nocy, to chyba nie wyrzucicie co?

AlfaLS napisał(a):
Nadgorliwa ciotka, która dziś wcześniej się zgłosiła ciągle czuwa:evil_lol:

Ok, obydwie ciotki odnotowane:p:p:p

Posted

KrystynaS napisał(a):
Marysia a co Ty taka dzisiaj że tak powiem zasadnicza, aaaa :mad:. Ja to muszę uważać i siedzieć cicho bo jestem w bojowym nastroju dzisiaj (i to w sensie dosłownym)
Krysia, co Cie tak nastawiło bojowo . Nie mów mi tylko, że wdepnęłaś w "minę przeciwpiechotną" :-)

Posted

Sluchajcie, zebralam kilka rzeczy na bazarek dla Saruni. Magda, czy wystawisz ten bazarek i podasz swoj nr konta? Jesli tak, to przesli ci na maila, ktorego mam zdjecia wraz z opisem ok. poniedzialku, wtorku!
Druga rzecz, cioteczki, na pewno niektore dostaly prezenty niechciane, ale glupio powiedziec darczyncy, ze to rzecz nie dosc, ze przedostatniej potrzeby, to jeszcze do niczego nam nie pasująca. Ale moze pasująca dla innych osób. Takze pogrzebcie w prezencikach i a nuz cos tez podrzucicie na bazarek :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Sluchajcie, zebralam kilka rzeczy na bazarek dla Saruni. Magda, czy wystawisz ten bazarek i podasz swoj nr konta? Jesli tak, to przesli ci na maila, ktorego mam zdjecia wraz z opisem ok. poniedzialku, wtorku!
Druga rzecz, cioteczki, na pewno niektore dostaly prezenty niechciane, ale glupio powiedziec darczyncy, ze to rzecz nie dosc, ze przedostatniej potrzeby, to jeszcze do niczego nam nie pasująca. Ale moze pasująca dla innych osób. Takze pogrzebcie w prezencikach i a nuz cos tez podrzucicie na bazarek :)

Kochana z wielką przyjemnością wystawię bazarek :)
Bardzo dziękuję :)