magda222 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='KrystynaS'] Zdecydowanie podoba mi się podwóreczko Sary, bo to żaden kojec. I jeszcze ta przybudówka z przeznaczeniem na 'mieszkanko-sypialnie'. Tak niestandardowo.Wygodnie jej tam Sara od samego poczatku dobrze sie tam poczula. To jest zdjecie z kilku kilkunastu minut po umieszczeniu jej w zagrodce Quote
magda222 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='gusia0106']Kto z kim przystaje....:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Napisałaś tysięczny post i tym samym zakończyłaś setną stronę wątku :) Mamy mały jubileusz :) Quote
marysia55 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='magda222']Napisałaś tysięczny post i tym samym zakończyłaś setną stronę wątku :) Mamy mały jubileusz :) no to gdzie ten alkohol , aby oblać ten jubileusz :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
magda222 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='marysia55'] no to gdzie ten alkohol , aby oblać ten jubileusz :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [CENTER]:popcorn: :drink1::knajpa: :beerchug: :chlup: :drinking: [/CENTER] Quote
magda222 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Odnowiłam Sarze allegro: Sara-owczarek potrącony przez pociąg szuka domu! (803270965) - Aukcje internetowe Allegro Pogrubione,wyróżnione. Quote
Cantadorra Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='marysia55'][/B] no to gdzie ten alkohol , aby oblać ten jubileusz :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Marysiu, odgrazalas sie ze bedzie jak wyjdziesz z choroby! I co? Teraz jest okazja ;) Quote
Cantadorra Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Jak Wam chodzi dogo? Mi jakos slabo od wczoraj. Quote
magda222 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Cantadorra']Jak Wam chodzi dogo? Mi jakos slabo od wczoraj.[/QUOTE] Trochę wolniej niż zwykle,ale i tak spoko w porównaniu z tym co czytam co się dzieje u innych osób. Quote
KrystynaS Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Magdo - tylko nie krzyczcie - ogłaszasz Sarę. Czy to dobry pomysł???? Czy oddasz ją gdy zadzwoni ktoś kto będzie brzmiał sensownie przez telefon???? Sara to pies szczególnej troski, starsza, schorowana suczka, która wymaga zrozumienia i odpowiednich warunków. Dla Sary widzę taki dom jak u wspominanej przez Neigh Pani Teresy. Jej nie przerażają niedomagania suni, Ona to rozumie to i szanuje. Jej podejście do psów jest nam znane i ze spokojnym sercem powierzymy Jej 'swojego psiego skarba'. Ktoś dzwoniący z ogłoszenia to ktoś całkowicie anonimowy, nie wiesz jakie jest jego rzeczywiste podejście do psów. Nie będziesz myślała i bała się??? Czy nie lepiej nastawić się na to, że Sara będzie długo, długo u mosii??? A jeśli okaże się, że wciągnęła ten szczęśliwy los to pojedzie do Pani Teresy. Takie mnie dziś refleksyjne myśli naszły. Quote
Neigh Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Teresa wątek czytała.........( albo nadal czyta:-) ). Powiem uczciwe.....pokazuję Teresie wszystkie takei hmm noo trudne adopcyjnie psy.....Moona, Sarę itp. Wybór należy do niej - to będzie jej decyzja. Wiem ze chodzi jej po głowie pewien niewidzący pies. Prawda jest taka, ze kojec po "moim" magicznym Dziadku Truście ma ze 30 m....tak na dobrą sprawę, to spokojnie i działki i kojca i serca wystarczy na dwa psy.......ale to nie ja decyduję.......ja tylko judzę:-) Quote
KrystynaS Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Neigh']Teresa wątek czytała.........( albo nadal czyta:-) ). ....tak na dobrą sprawę, to spokojnie i działki i kojca i serca wystarczy na dwa psy......ale to nie ja decyduję.......ja tylko judzę:-) :multi: :multi:Judź dalej,judź, trzymając kciuki :happy1: życzę powodzenia. Pomysł przedni. Quote
Cantadorra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Najbardziej pozytywne judzenie z jakim sie spotkalam ostatnio ;) Fajnie by bylo, jakby skruszyly "judzonego" :razz: Quote
magda222 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Krysiu,ależ ja cały czas myślę dokładnie w taki sam sposób jak Ty. To nie jest tak,że nikt nie pyta o Sarę.Pytają.Ale jak do tej pory żaden dom nie zasłużył nawet na to żeby przeprowadzić w nim wizytę przedadopcyjną. Sara napewno nie pójdzie w przypadkowe ręce.Szukamy domu wyjątkowego. Szukamy ludzi,którzy oddadzą Sarze całe serce.Wiem,że to nie jest proste. Jeśli taki dom się nie pojawi to Sara zostanie u Mosii do końca swoich dni. Nawet mówiłam jej to jak ostatnio gadałyśmy przez telefon. Quote
Cantadorra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 3X, ja znowu po prosbie. Nie moge wstawic swojego pomniejszonego pieska jako avatara, bo pokazuje mi: Upload of file failed. Co robie źle? Quote
Cantadorra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dlaczego zdjecie Gucia nie ukazuje sie pod łapkami? O co tu chodzi? Quote
KrystynaS Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='magda222'] .....Sara napewno nie pójdzie w przypadkowe ręce.Szukamy domu wyjątkowego......Jeśli taki dom się nie pojawi to Sara zostanie u Mosii do końca swoich dni.No to mi ulżyło Madziu :lol:, tak, właśnie tak. Oczywiście przesadzam, ale ja już czasem to się boję ludzi i tego co są w stanie zrobić. No i przypomnij mosii o aktualnych zdjęciach Sary, psica pewnie nam się zmieniła, wypiękniała :lol:. Cantadorra a czy masz dobry wymiar tego zdjęcia do avatarka??? sprawdź, nie więcej niż 100x100pxl. Potem wchodzisz panel użytkownika-->edytuj avatar-->w pierwszej ramce nie możesz mieć ptaszka, bo to kasuje avatar--> w ramce na samym dole 'własny avatar' wybierasz opcję 2, przeglądasz zdjęcia na swoim dysku i wybierasz TO zdjęcie (100x100 lub mniejsze)--> no i zapisz zmiany--> avatar powinien być widoczny (nie umiem pisać instrukcji :mad:). Próbuj bo chcemy pooglądać Twojego psiura :lol: Quote
diana79 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Magda jeżeli odda komuś Sarę to tylko w najlepsze ręce :loveu: Quote
Cantadorra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Albo psina pojdzie do super domku, ktory swiadomie bierze psa takiego jak Sarka, albo najlepiej niech bedzie u Mosi. Magda, Krysia, Diana, fajnie, ze wszyscy myslimy tak samo;. Quote
magda222 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Wpłaciłam na konto Mosii 400 zł za listopad. Na koncie Sary pozostało jeszcze 424 zł :multi: Bardzo Wam wszystkim dziękuję :loveu: Wpłynęło 50 zł od Cantadorry :) Wielkie dzięki kochana :) Quote
Cantadorra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Juz wplynelo? Szok, godzine temu wyslalam :-o Quote
kaja555 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Odwiedzam Sarunię i też trzymam kciuki za dobry domek! Quote
iwlajn Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kaja, jak spojrzałam pierwszy raz na Twój awatarek to wydawało mi się, że zdjęcie przedstawia kota, który obejmuje Cię łapkami za szyję:) Quote
Cantadorra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witajcie cioteczki, chcialam sie pochwalic, ze w koncu udalo mi sie zainstalowac awatar! Jak na moj analfabetyzm komputerowy, to duzy sukcies. Dzieki Krysia za podpowiedz! :loveu: Quote
Cantadorra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A teraz na temat. Zrobilo sie paskudnie zimno. Mam nadzieje, ze Saruni to nie zaszkodzi, ciezkie sa te miesiace do wiosny dla psiakow. Quote
magda222 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Cantadorra']A teraz na temat. Zrobilo sie paskudnie zimno. Mam nadzieje, ze Saruni to nie zaszkodzi, ciezkie sa te miesiace do wiosny dla psiakow.[/QUOTE] Sara całe swoje życie mieszkała w kojcu.Myślę,że zima i mrozy jej nie straszne.Tym bardziej,że u Mosii ma chatkę ogrzewaną :loveu: Quote
Recommended Posts