KrystynaS Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 :offtopic:Saruniu wybacz, ale innym też trzeba pomóc :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarny-pomoz-odmienic-jego-los-jego-zycie-zalezy-od-uzbierania-deklaracji-pomozcie-172973/ Dziewczyny zbierają deklaracje dla dwóch psów gryzionych w schronisku w Rudzie Śląskiej. Jest miejsce w hotelu, teraz tylko ...... pieniądze. Quote
marysia55 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='KrystynaS']iwlajn ale czy to powód aby mi popędzić kota???? Kupa rzecz ludzka i psia itd można wymienić wszystkie gatunki zwierząt :lol:. Myślę, że Cantadorra dała nam po prostu powód i pomysł na podnoszenie wątku Sary podczas Jej nieobecności (oczywiście usprawiedliwionej). Są wątki takie jak ten gdzie również pomaga się psu, nie ma kłótni, popleciemy trochę bzdur, Marysia sprawdzi listę obecności :lol:. Efekt osiągnięty - jedno psie cierpienie skończone. Madziulek :calus: P.S. nie wiedziałam co to za huk usłyszałam, a to był ten kamień z Twojego serca. po pierwsze nie podpisywałam Cantadorze wniosku urlopowego, więc dla mnie to NN (nieobecność nieusprawiedliwiona) po drugie, liste muszę sprawdzać bo się co niektóre ciotki "opuszczają" czuję sie jak kadrowa :diabloti::diabloti::diabloti: po trzecie u mnie tez jakoś "trzepło" monitorem i nie wiedziałam dlaczego. Chyba Magda mówiła prawdę, że "pierwś" niemała to i kamień spory. Coś mi sie wydaje, że jak staniemy ramie w ramię to swoimi klatami niejedną Krysię obronimy :eviltong::eviltong: Quote
magda222 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Marysia,ja myślę że Pudzian ze swoim obwodem w klacie to jest mikrus :megagrin: Quote
marysia55 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='magda222']Marysia,ja myślę że Pudzian ze swoim obwodem w klacie to jest mikrus :megagrin: Pan Mikrus :roflt::roflt: Quote
diana79 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ja zaglądam stale choć nie zawsze coś napiszę bo widzę, że u Saruni jest teraz zawsze wiele cioteczek :multi: Quote
marysia55 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 :crazyeye::crazyeye: kurde, a gdzie nocna zmiana :mad::mad: a potem dziwota, że na tym wątku trzeba pilnować listy obecności :diabloti: wyłazic ciotki na światło dzienne, a właściwie to nocne :evil_lol: Quote
marysia55 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 chyba sobie kupię kałacha :2gunfire::2gunfire::2gunfire: i zaczne dobierac sie ciotkom do "pióra" Wstyd, weekendowa noc , a u Sary cicho :oops::oops::oops: Quote
marysia55 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 nikt nie chce ze mna rozmawiać, więc idę sobie :bye::bye: Quote
KrystynaS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witajcie :lol: jest tu ktoś o tej porze???? Cześć Marysia :hand:. Wstałaś już???? bo widzę, że ostro pracowałaś na nocnej zmianie, a ja spałam :roll:. Quote
3 x Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 marysia55 napisał(a):nikt nie chce ze mna rozmawiać, więc idę sobie :bye::bye: o tak kosmicznych porach to się spi :crazyeye: Quote
KrystynaS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale pewnie zauważyłaś 3 x, że to właśnie pora działania Marysi i często moja. No wiesz pora Quote
marysia55 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 KrystynaS napisał(a):Witajcie :lol: jest tu ktoś o tej porze???? Cześć Marysia :hand:. Wstałaś już???? bo widzę, że ostro pracowałaś na nocnej zmianie, a ja spałam :roll:. ktos musiał pracować, aby ktos mógł spać :evil_lol::evil_lol: Quote
KrystynaS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Magdo jakiś czas temu pisałaś, że Sara ma chyba zapalenie oczu. Czy oczy są leczone a może już wyleczone???? Szkoda, że mosii raz na miesiąc (nawet nie marzę, że raz na tydzień) nie napisze parę linijek jak się czuje Sara, nie wstawi aktualnego zdjęcia. Ciekawe jak Sarka wygląda teraz po tych paru miesiącach u mosii. Quote
marysia55 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 KrystynaS napisał(a):Magdo jakiś czas temu pisałaś, że Sara ma chyba zapalenie oczu. Czy oczy są leczone a może już wyleczone???? Szkoda, że mosii raz na miesiąc (nawet nie marzę, że raz na tydzień) nie napisze parę linijek jak się czuje Sara, nie wstawi aktualnego zdjęcia. Ciekawe jak Sarka wygląda teraz po tych paru miesiącach u mosii. Krysia, czytasz w moich myslach :p:p. Już nie chciałam sama o tym ciągle pisać, żeby nie uchodzić za upierdliwą babę. Uważam podobnie ( co z reszta jest praktykowane na innych wątkach ), że Mosii mogłaby chociaż raz na miesiąc zdać relację ze stanu zdrowia Sary i wkleić chociaż jedno zdjęcie. Jestem na wątki Dżiny, tam domek tymczasowy odzywa sie co drugi dzień, żeby nie powiedzieć codziennie. Madzia, to nie są jakieś żale do Ciebie ( żebyś źle nie odebrała tego), tylko już chyba setna prośba do Mosii żeby chciała zaglądnąć na wątek Sary swojej tymczasowniczki. Idzie zima, może Sarze coś jest potrzebne, a my nic nie wiemy. Quote
KrystynaS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ha, wiedziałam, że zaraz się zjawisz :lol:, no bo nadchodzi godzina 0 czyli .... :ghost_2:marysia55 napisał(a):Krysia, czytasz w moich myslach :p:p.....Może my som bliźniaki :evil_lol: I przypominam :mad:- my nie jesteś my upierdliwe, tylko sumienne w przypominaniu. A Magda to może jakaś wyjechana albo okrutnie zapracowana bo coś Jej nie widać. Quote
marysia55 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='KrystynaS']Ha, wiedziałam, że zaraz się zjawisz :lol:, no bo nadchodzi godzina 0 czyli .... :ghost_2:Może my som bliźniaki :evil_lol: I przypominam :mad:- my nie jesteś my upierdliwe, tylko sumienne w przypominaniu. A Magda to może jakaś wyjechana albo okrutnie zapracowana bo coś Jej nie widać. tiaa na pewno i w dodatku sjamskie(wirtualnie):evil_lol:. Magda pewnie baluje, albo pracuje, albo jej Dogo nie chodzi, albo spitoliła komputer, albo zastanawia się w której hurtowni kupić ten kisiel(żeby było taniej):diabloti: Quote
Cantadorra Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja sie tylko witam, bo lece do wyrka. Jutro poczytam wszystkie wasze wpisy jak mnie nie bylo i troche podokuczam. A teraz dobrej nocy cioteczki, szczegolnie Krysi i Marysi. Sarunia, tobie rowniez dobrej nocy, choc robisz sie coraz bardziej wirtualna :cool3: Quote
marysia55 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cantadorra napisał(a):Ja sie tylko witam, bo lece do wyrka. Jutro poczytam wszystkie wasze wpisy jak mnie nie bylo i troche podokuczam. A teraz dobrej nocy cioteczki, szczegolnie Krysi i Marysi. Sarunia, tobie rowniez dobrej nocy, choc robisz sie coraz bardziej wirtualna :cool3: no ja właściwie to tez lecę do wyrka, jutro do pracy. Cantadorra :loveu: Ty może nie czytaj tych postów wcześniejszych ....... bo nudne takie, że hej :diabloti: nic ciekawe w nich nie wyczytasz :cool3: Quote
KrystynaS Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Powitać drogą Ciotuchnę Cantadorrę. Jak tam wojaże????? na pewno świetnie było marysia55 napisał(a): ...Cantadorra Ty może nie czytaj tych postów wcześniejszych ....... bo nudne takie, :loveu:że hej :diabloti: nic ciekawe w nich nie wyczytasz :cool3:Tak, tak Marysia ma rację, nic ciekawego. Czekałyśmy tylko na Ciebie :loveu: Quote
magda222 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 marysia55 napisał(a):tiaa na pewno i w dodatku sjamskie(wirtualnie):evil_lol:. Magda pewnie baluje, albo pracuje, albo jej Dogo nie chodzi, albo spitoliła komputer, albo zastanawia się w której hurtowni kupić ten kisiel(żeby było taniej):diabloti: Jestem.Pracuję.Mało czasu mam ostatnio :oops: Quote
marysia55 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 magda222 napisał(a):Jestem.Pracuję.Mało czasu mam ostatnio :oops: Kochana :loveu: my tu wszystkie pracujemy :evil_lol::evil_lol: Quote
KrystynaS Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dobry wieczór tym co tu są!!!! :lol: Tym co już śpią, dobrych snów. Quote
marysia55 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 KrystynaS napisał(a):Dobry wieczór tym co tu są!!!! :lol: Tym co już śpią, dobrych snów. ja sie zaliczam do tych pierwszych i drugich :evil_lol:. Jeszcze jestem , a tak jakby mnie tu juz nie było :p:p:p. Za to Cantadorra musiała nieźle pobalować skoro tak długo wypoczywa po tym relaksującym wyjeździe :roll::roll: Quote
diana79 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ale z Was nocne marki :evil_lol: a teraz pewnie sobie jeszcze smacznie śpicie :sleeping: Quote
Recommended Posts