Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KrystynaS']Dziękuję Ci Marysiu bardzo, zwłaszcza że jak mówisz, masz czym bronić. :D
Cantadorra co Ty na to :eviltong: (co ja Jej kurna zrobiłam :hmmmm:)
no właśnie zastanów się, żebym wiedziała jaką ciężka artylerię mam wziąć pod uwagę :diabloti: bo może sama pierś nie wystarczy :evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda222 napisał(a):
To ja też dołączam się z moją piersią :evil_lol: A właściwie dwoma :diabloti:
Nie chcę się tu przechwalać,ale też niemałymi :cool3:

jak trzeba będzie to sprawdzimy, oj sprawdzimy :diabloti::diabloti: żeby nie wyszło na to że nimi (piersiami) Cantadorrę zabijemy jak wróci. Z drugiej strony to piekna śmierć, tylko że to kobita jest, więc nie wiem ........ :diabloti:

Posted

nie dokońca łapię o co chodzi ale widze, że Cantadorra potrzebuje drugiej pary piersi coby w miare równowaga była
służe swoimi, tez rozmiaru słusznego :evil_lol:

ale uświadomcie mnie
będziemy walczyc na gołe klaty w kisielu? albo conajmniej w makaronie rozgtowanym? :crazyeye:

Posted

[quote name='3 x']nie dokońca łapię o co chodzi ale widze, że Cantadorra potrzebuje drugiej pary piersi coby w miare równowaga była
służe swoimi, tez rozmiaru słusznego :evil_lol:

ale uświadomcie mnie
będziemy walczyc na gołe klaty w kisielu? albo conajmniej w makaronie rozgtowanym?
:crazyeye:

Możemy :evil_lol: A kasa ze sprzedaży biletów z walk zasili konto bezdomniaków :evil_lol:

Posted

magda222 napisał(a):
Możemy :evil_lol: A kasa ze sprzedaży biletów z walk zasili konto bezdomniaków :evil_lol:

to tym bardziej w to wchodze :evil_lol:

Posted

KrystynaS napisał(a):
Dobry wieczór!!! :lol:

No słuchajcie Dziewczyny aż jestem wzruszona gdy przeczytałam, że chcecie mnie bronić. Dzięki, że nie zostawicie mnie samej :buzi:.

Mało tego! Chcemy na tym zarobić kasę :evil_lol:

Posted

KrystynaS napisał(a):
Dobry wieczór!!! :lol:
No słuchajcie Dziewczyny aż jestem wzruszona gdy przeczytałam, że chcecie mnie bronić. Dzięki, że nie zostawicie mnie samej :buzi:.

bo my Krysiu to jak ci muszkietierzy tylko nas więcej :evil_lol: ale hasło obowiązuje "jedna za wszystkie, wszystkie za jedną":diabloti:
Sara Ty też w razie czego nas wesprzesz :lol:
a cioteczce Mosii to trzeba będzie sie dobrac do "pióra" :mad:

Posted

KrystynaS napisał(a):
Zaraz, zaraz to znaczy Wy chcecie zrobić forsę pod pretekstem, że mnie bronicie :crazyeye:. Czy dobrze zrozumiałam???? :crazyeye:

Nie :shake: Zaczęło się od tego,że będziemy Cię broniły.
Ale później doszłyśmy do wniosku,że można na tym zarobić ;)
Ale jesteśmy usprawiedliwione:kasa idzie na zwierzaki.

Posted

[quote name='magda222']Za listopad już przelałam :)
Po wpłacie saldo wynosiło + 424 zł :)
Ale później wpłynęło jeszcze 221 zł :)
Sara to prawdziwa bogaczka :)
no i widzicie jaka krezuska z naszej Saruni :lol:, szkoda tylko że dalej nie wiemy jak sie czuje i fotek nie ma :shake: (upierdliwa ze mnie baba)

Posted

Zobaczyłam 1 post. Wieści finansowe bardzo dobre :loveu:

I na tym też chyba polega urok i magia Dogo- (cudowne 'rozmnożenie' pieniędzy) :loveu:. I już głowa spokojniejsza, dziury połatane.

Posted

KrystynaS napisał(a):
Zobaczyłam 1 post. Wieści finansowe bardzo dobre :loveu:

I na tym też chyba polega urok i magia Dogo- (cudowne 'rozmnożenie' pieniędzy) :loveu:. I już głowa spokojniejsza, dziury połatane.

Krysiu,nawet nie wiesz jaki wielki kamień spadł mi z serca :)
Tyle przyjaznych dusz jest u Sary :loveu:
Kiedyś chciałam się wycofać z dogo z powodu różnych podłości,które ludzie sobie tu robią,ale teraz wiem że trzeba po prostu obracać się w odpowiednim towarzystwie :loveu:

Diana się pojawiła :multi:

Posted

Masz rację, Madziu, nawet wśród Dogomaniaków znajdą się "czarne owce".
Ale u Sary ich nie ma:)
Odnośnie wpłat: Ewelina G. to rzeczywiście ja:)
A odnośnie walki w kisielu: powód jest prosty, Cantadorra chce bić Krysię bo ta niefortunnie wspomniała o kupie jej owczarka, która zakończyła się sprawą sądową. I wszystko jasne:)

Posted

iwlajn ale czy to powód aby mi popędzić kota???? Kupa rzecz ludzka i psia itd można wymienić wszystkie gatunki zwierząt :lol:. Myślę, że Cantadorra dała nam po prostu powód i pomysł na podnoszenie wątku Sary podczas Jej nieobecności (oczywiście usprawiedliwionej).

Magda podłości jest pełno wszędzie, więc dlaczego miałoby jej nie być na Dogo-???

Ja nie wchodzę na tzw. gorące wątki gdzie akcja leci jak tajfun (znaczy wchodzę i czytam incognito), bo to tylko kwestia czasu i ilości postów jak rozpęta się awantura i to właściwie nie wiadomo z jakiego powodu :agrue: . Potem już tylko jedna osoba obraża drugą, dwa wrogie obozy i jedyny ratunek to moderator z nożyczkami. A po co mi się denerwować, zwłaszcza że ja się nie potrafię kłócić, wyzywać :shake:, to nie dla mnie.
Są wątki takie jak ten gdzie również pomaga się psu, nie ma kłótni, popleciemy trochę bzdur, Marysia sprawdzi listę obecności :lol:. Efekt osiągnięty - jedno psie cierpienie skończone.

Madziulek :calus:

P.S. nie wiedziałam co to za huk usłyszałam, a to był ten kamień z Twojego serca.

Posted

No tak, masz rację Krysiu. Czasem jak czytam Dogo, to mam wrażenie, że co niektórzy tylko czekają na jakąś aferę. Ja przychodzę na Dogo odpocząć, dość mam wrażeń w pracy. Ale, jak widać, niektórym wrażeń w życiu realnym brakuje, to szukają ich tutaj.
Odnośnie walki w kisielu: masz rację, to nie powód żeby Canta Cię biła. Ja tylko przypomniałam jaka jest przyczyna tej bijatyki, bo chyba sama nie wiedziałaś:)
Lubię takie miłe wątki - które pokazują, że można normalnie ze sobą rozmawiać:)