Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

diana79 napisał(a):
ale z Was nocne marki :evil_lol: a teraz pewnie sobie jeszcze smacznie śpicie :sleeping:

kochana o godzinie Twojego postu to ja juz dochodzę do pracy :diabloti:.
Gdzie mi sie podziały te moje nocne kumpele :mad::mad::mad:
Krysia, gdzie jesteś ???? :placz:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Sara, nikt nie chce za mna prowadzic nocnych konwersacji, no to idę spać :evil_lol:
to ;)

jakby coś to mnie tutaj o tej porze nie było to tylko wasze monitory maja fatamorgany :evil_lol:

Posted

A ja odwiedzam Sarunię z rana...
Jeju, co ja piszę, już południe prawie:)
Ale że jako byłam wczoraj na imprezie działowej i troszkę tam zabalowałam, to mogę powiedzieć że to rano jest:)

Posted

magda222 napisał(a):
To ja też dołączam się z moją piersią :evil_lol: A właściwie dwoma :diabloti:
Nie chcę się tu przechwalać,ale też niemałymi :cool3:

To tylko fragment waszych postow o waszych piersiach. Marysia i Krysia tez zdążyły sie pochwalić. I chcecie mnie udusic nimi, czy co? :-o I jeszcze czerpac z tego zyski??? :-o Walki w kisielu? Wstrętne baby cycate!!!! 3x nie wiem jaki Ty masz rozmiar, ale jakos musimy dac rade, dobrze, ze sa tzw. push-upy;) Apeluje o pokojowe rozwiązania!!!

Posted

W kazdym razie wrocilam z wojazy, poczytalam i niezle dalyscie babki czadu. Ja fajna jestem, jak zabic mnie to klatka piersiowa jakiegos przystojniaka prosze. Nie mam duzych wymagan, George Clooney wystarczy. Macie takiego w zanadrzu?

Posted

[quote name='Cantadorra']..... Marysia i Krysia tez zdążyły sie pochwalić.... O przepraszam Cię bardzo Cantadorra ale ja się nie chwaliłam absolutnie :shake: . Zazwyczaj człowiek chwali się tym co ma, a nie tym czego właściwie nie ma.

Posted

[quote name='Cantadorra']To tylko fragment waszych postow o waszych piersiach. Marysia i Krysia tez zdążyły sie pochwalić. I chcecie mnie udusic nimi, czy co? :-o I jeszcze czerpac z tego zyski??? :-o Walki w kisielu? Wstrętne baby cycate!!!! 3x nie wiem jaki Ty masz rozmiar, ale jakos musimy dac rade, dobrze, ze sa tzw. push-upy;) Apeluje o pokojowe rozwiązania!!!
Cantadorra, nie cycate :diabloti: tylko dobrze uzbrojone :roflt::roflt:
a czy zamiast klaty Georga Clooney'a może być np Brada Pitta :evil_lol::evil_lol:
Krysia, a Ty co tak wycieniowałaś swojego posta :cool3::cool3::cool3:(myslisz, że nie widać)

Posted

[quote name='KrystynaS']O przepraszam Cię bardzo Cantadorra ale ja się nie chwaliłam absolutnie :shake: . Zazwyczaj człowiek chwali się tym co ma, a nie tym czego właściwie nie ma.

Krysia, czyzbym ruszyla czuly punkt? Czy chcesz o tym porozmawiac? Jestem profesjonalnie przygotowana, jakby co ;) To wycieniowanie jest znamienne, wujek Freud mialby juz na to swoja teorie :evil_lol:

Posted

A ja wiem co napisac. Sarunia przepiekna, zdjecia super, ale k...na stare jak swiat. Sara robi nam sie wirtualna a nie realna. Moze by tak napisac do Mosii lub smsa puscic. Tak bardzo bym chciala ja zobaczyc teraz. Nie wiemy ile pozyje Sarunia, jest chora. Utrwalajmy te chwile poki jest i cieszy sie dobra opieka. To naprawde szybko zleci, wiem to po swoim psie....:-(

Posted

marysia55 napisał(a):
Cantadorra, nie cycate :diabloti: tylko dobrze uzbrojone

Myslalam, ze ta czesc ciala sluzy do:
1. karmienia, czyli do przetrwania gatunku bezposrednio i
2. przyjemnosci, czyli do przetrwania gatunku posrednio:cool3:

Marysia, twoja walecznosc zaczyna mnie zastanawiac. Jakies odreagowanie? :lol:

Posted

[quote name='Cantadorra']A ja wiem co napisac. Sarunia przepiekna, zdjecia super, ale k...na stare jak swiat. Sara robi nam sie wirtualna a nie realna. Moze by tak napisac do Mosii lub smsa puscic. Tak bardzo bym chciala ja zobaczyc teraz. Nie wiemy ile pozyje Sarunia, jest chora. Utrwalajmy te chwile poki jest i cieszy sie dobra opieka. To naprawde szybko zleci, wiem to po swoim psie....:-(
Cantadorra, to właśnie mnie zaczyna trochę dziwić. Pierwszy raz spotykam się z takim zachowaniem hoteliku, gdzie został oddany psiak pod opiekę. My sie prosimy na wątku o informacje i zdjęcia, Madga dzwoni do mosii prosząc o jakieś bieżace wiadomości i przypomina sie o zdjęciach ( w dodatkui zrozumiał z wcześniejszych postów, że to Magda wydzwania do mosii, a nie mosii do Magdy). Na prawdę coraz bardziej niepokoi mnie sytuacja Sary, tak na prawdę to nie wiemy na dzień dzisiejszy o niej nic albo prawie nic. Żywimy się starymi zdjęciami i gdybaniem jak sie teraz może czuć. Tak jak piszesz Cantadorra, Sara robi sie coraz bardziej psem wirtualnym.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Myslalam, ze ta czesc ciala sluzy do:
1. karmienia, czyli do przetrwania gatunku bezposrednio i
2. przyjemnosci, czyli do przetrwania gatunku posrednio:cool3:
Marysia, twoja walecznosc zaczyna mnie zastanawiac. Jakies odreagowanie? :lol:

dopisze punkt 3. do walki , w opcji "zasłaniać własną piersią lub 'brać coś na klatę' .

Odreagowuje w zupełnej innej formie :p

Posted

marysia55 napisał(a):
Cantadorra, to właśnie mnie zaczyna trochę dziwić. Pierwszy raz spotykam się z takim zachowaniem hoteliku, gdzie został oddany psiak pod opiekę. My sie prosimy na wątku o informacje i zdjęcia, Madga dzwoni do mosii prosząc o jakieś bieżace wiadomości i przypomina sie o zdjęciach ( w dodatkui zrozumiał z wcześniejszych postów, że to Magda wydzwania do mosii, a nie mosii do Magdy). Na prawdę coraz bardziej niepokoi mnie sytuacja Sary, tak na prawdę to nie wiemy na dzień dzisiejszy o niej nic albo prawie nic. Żywimy się starymi zdjęciami i gdybaniem jak sie teraz może czuć. Tak jak piszesz Cantadorra, Sara robi sie coraz bardziej psem wirtualnym.

Wysłałam Mosii smsa.
Myślę od dawna o wybraniu się w odwiedziny do Sary.Problem polega na tym,że ja prawie codziennie pracuję.Nie mam samochodu.Wyprawa do Mosii zajmie mi cały dzień.Wiem,że jestem za Sarę odpowiedzialna,ale ja po prostu czasowo nie daję rady :oops: Przepraszam Was wszystkich za brak informacji i zdjęć,ale oprócz tego,że tam zadzwonię i poproszę nic na tą chwilę nie mogę zrobić :oops:
Sprawdzę zaraz jaki tam jest dojazd (pociąg,PKS) i postaram się w najbliższym czasie odwiedzić Sarcię.

Posted

magda222 napisał(a):
Wysłałam Mosii smsa.
Myślę od dawna o wybraniu się w odwiedziny do Sary.Problem polega na tym,że ja prawie codziennie pracuję.Nie mam samochodu.Wyprawa do Mosii zajmie mi cały dzień.Wiem,że jestem za Sarę odpowiedzialna,ale ja po prostu czasowo nie daję rady :oops: Przepraszam Was wszystkich za brak informacji i zdjęć,ale oprócz tego,że tam zadzwonię i poproszę nic na tą chwilę nie mogę zrobić :oops:
Sprawdzę zaraz jaki tam jest dojazd (pociąg,PKS) i postaram się w najbliższym czasie odwiedzić Sarcię.

Magda:loveu:, bardzo Cię proszę nie bierz tego mojego postu do siebie bezpośrednio. Przecież widzimy, że próbujesz wszystkiego. Wiem też śledząc wątek jak wiele dobrego zrobiłaś dla Sary, jak się nią zajęłaś, jak w pewnym momencie zostałaś z nią sama i nie poddałaś się. To na prawdę bardzo dobrze o Tobie świadczy. Mam tylko żal do mosii, że tak olewa sprawę. Hotelik nie robi łaski, że raz na jakis czas się pokaże na wątku i zda relację z życia psa, który został mu powierzony. Myslę podobnie jak Irenka, że dla Ciebie jako osoby niezmotoryzowanej i będącej daleko od psa to będzie problem jechać tam osobiście. Myślę jednak,że znajdziemy kogoś z Częstochowy lub okolicy (szczerze mówiąc sama nie wiem dokładnie gdzie znajduje sie ten hotelik) kto poświęci Sarze trochę czasu i np. za zwrotem kosztów paliwa podjechałby do mosii, zobaczył jak się czuje nasza dziewczyna, czy jest zdrowa i czy czegoś nie potrzebuje, cyknął jej kilka świeżutkich fotek.
Magda głowa do góry kobieto. Nie przyszła góra do Mahometa, to Mahomet wybierze sie do góry (jak mówi stare polskie przysłowie :evil_lol:).
Cioteczki lub wujkowie z wątku, przyznać sie która/który jest z Częstochowy lub okolic :mad:

Posted

Boże kochany jak Wam się podoba nowe Dogo-, bo mnie to zaraz szlag trafi. Nie mogę znaleźć 'swoich wątków', nie wiem jak się tu poruszać, gdzie szukać i nawet nie umiem wstawić ikonki - byłaby ta z pałą i ta czerwona ze wściekłości