Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cantadorra napisał(a):
Co to jest chomci? Nie nadążam za wami, przyłączam sie do Marysi z prosba o rozwinięcie tematu.:-o

To wejdź sobie na wątek Dorothy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wtedy dowiesz się wszystkiego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Co to jest chomci? Nie nadążam za wami, przyłączam sie do Marysi z prosba o rozwinięcie tematu.:-o

może raczej zadamy pytanie kto to jest chomcia i co jej Gremlin pokazywał????:diabloti:

Posted

ciekawie zapowiadajacym sie tematem jest szpiegowanie na dogo
a osobą która mi najbajdziej na szpiega i dogoagenta pasuje to marysia
która wyszukuje swoje ofiary tak :scared: albo sledzi je tak :user: czasami musi zaczaic się za rogiem :-x obowiązkowo w przebraniu :ghost_2: żeby nikt jej nei rozpoznał :confused::knuje: czasami musi wtopić się w tłum :smilecol: gdy już wystarczająco zbliży się do ofiary :drink1: zabiera ja do magdy :cunao: gdzie w sobie tylko znany sposób :2gunfire::snipersm: zdobywa deklaracje pomocy psiakom :p
w dzień natomiast :sleeping: i obmyśla :hmmmm: kogo by tutjaj znów podejśc:scared:

Posted

magda222 napisał(a):
To wejdź sobie na wątek Dorothy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wtedy dowiesz się wszystkiego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A Dorothy/a to czlowiek? :roll: K...e, czy mozecie jasniej?

Posted

Cantadorra napisał(a):
A Dorothy/a to czlowiek? :roll: K...e, czy mozecie jasniej?

Dorothy to wspaniała kobieta o wielkim sercu :loveu:
Dajcie tu linki jak macie pod ręką.

Posted

3 x napisał(a):
ciekawie zapowiadajacym sie tematem jest szpiegowanie na dogo
a osobą która mi najbajdziej na szpiega i dogoagenta pasuje to marysia
która wyszukuje swoje ofiary tak :scared: albo sledzi je tak :user: czasami musi zaczaic się za rogiem :-x obowiązkowo w przebraniu :ghost_2: żeby nikt jej nei rozpoznał :confused::knuje: czasami musi wtopić się w tłum :smilecol: gdy już wystarczająco zbliży się do ofiary :drink1: zabiera ja do magdy :cunao: gdzie w sobie tylko znany sposób :2gunfire::snipersm: zdobywa deklaracje pomocy psiakom :p
w dzień natomiast :sleeping: i obmyśla :hmmmm: kogo by tutjaj znów podejśc:scared:

3 x nooo dziekuję Ci bardzo za taką biografię, nawet nie wiedziałam że mam taki ciekawy zyciorys :roflt::roflt: do tej pory myslałam żem tylko taki niezauważalny członek dogorry :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
3 x nooo dziekuję Ci bardzo za taką biografię, nawet nie wiedziałam że mam taki ciekawy zyciorys :roflt::roflt: do tej pory myslałam żem tylko taki niezauważalny członek dodorry :diabloti:

A... czyli co? Jestes zenskim 007? A moze dziewczyna Bonda? Albo Mata Hari? A wlasciwie to... jak napisalas, to jestes kobieta mafii. Samą szefową? Mamy sie bac? Czy jestesmy w twojej mafii? (mam nadzieje!):-o

Posted

Cantadorra napisał(a):

Tia... człowiek pokazał chomikowi jak się na kołowrotku poruszać, a tu mnie baby (gameta) obsiadły, że "chomci pokazuję" ehhh...

PS. chomcia przebiegła juz ponad 200 km

Posted

Cantadorra napisał(a):
A... czyli co? Jestes zenskim 007? A moze dziewczyna Bonda? Albo Mata Hari? A wlasciwie to... jak napisalas, to jestes kobieta mafii. Samą szefową? Mamy sie bac? Czy jestesmy w twojej mafii? (mam nadzieje!):-o

Chyba w końcu, ktoś rozszyfrował Marysię:loveu:.
Zauważyłaś, że jak pojawiły się niewygodne pytania to zwiała?:cool3:
Obiad, niezła wymówka:evil_lol:. Coś kombinuje, jestem pewna:lol:
Zaraz sprawdzę, czy na wątku Patoska też rozrabiała:mad:;)

Posted

irenaka napisał(a):

Zdemaskowana juz mniej groźna! :evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):

Obiad, jasne, jasne! Marysia pewnie teraz mysli czym by nas tu zaskoczyc!:diabloti:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Mamy sie bac? Czy jestesmy w twojej mafii? (mam nadzieje!):-o
oczywiście , że jestescie juz na liście :diabloti: dogorra to psiejsko-przyjacielska mafia :loveu: i członkiem może być każdy ;). Jedynym wskażnikiem jest M jak Miłość(nie mylić z M jak Marysia) do psów :p:p
irenaka napisał(a):
Irenka wiesz przecież, że ja to sama prawda jestem :roll:, a w niedzielę muszę stanąć przy garach :placz:, w tygodniu do kuchni gonię swoich chłopaków :mad::mad: w liczbie 2 sztuki :evil_lol:

Posted

iwlajn napisał(a):
Marysiu, i co tam dobrego ugotowałaś?:cool3:
Znowu grochóweczkę?:diabloti:

ojjjj iwlajn jeżeli spotkałaś na dogo jakąś Marysię od grochóweczki to nie byłam ja :evil_lol:. U mnie takie wojskowe zupy gotuje mąż :cool3: . U mnie dzisiaj było skromnie (jedno danie, nie będę sie przemęczać) :roflt: . Kotlecik schabowy z pieczarkami, ziemniaczki purre z koperkiem, sałatka kolesław, kompocik z jabłuszek i dość, aha i na deser szarlotka (kupna) i kawka. Ale sie umęczyłam :mdleje::mdleje:

Posted

Marysiu, pychoty!!!:facelick::sabber:
a po takim obiadku, a szczególnie deserku na spacerek z psem i wyrzutów sumienia nie ma z powodu zjedzonych kalorii:lol:

Posted

KrystynaS napisał(a):
Dobry wieczór!!! :lol:
:shock: :shock: o Matko i Córko!!!!

Krysiu, spokojnie przecież napisałam że to przyjazna psom i ludziom mafia :lol::lol:
Jak minęła niedziela ??? :p:p ja jutro już do pracy:placz: choroba zlikwidowana ehh :cool3: