magda222 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):Co to jest chomci? Nie nadążam za wami, przyłączam sie do Marysi z prosba o rozwinięcie tematu.:-o To wejdź sobie na wątek Dorothy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wtedy dowiesz się wszystkiego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):Co to jest chomci? Nie nadążam za wami, przyłączam sie do Marysi z prosba o rozwinięcie tematu.:-o może raczej zadamy pytanie kto to jest chomcia i co jej Gremlin pokazywał????:diabloti: Quote
3 x Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ciekawie zapowiadajacym sie tematem jest szpiegowanie na dogo a osobą która mi najbajdziej na szpiega i dogoagenta pasuje to marysia która wyszukuje swoje ofiary tak :scared: albo sledzi je tak :user: czasami musi zaczaic się za rogiem :-x obowiązkowo w przebraniu :ghost_2: żeby nikt jej nei rozpoznał :confused::knuje: czasami musi wtopić się w tłum :smilecol: gdy już wystarczająco zbliży się do ofiary :drink1: zabiera ja do magdy :cunao: gdzie w sobie tylko znany sposób :2gunfire::snipersm: zdobywa deklaracje pomocy psiakom :p w dzień natomiast :sleeping: i obmyśla :hmmmm: kogo by tutjaj znów podejśc:scared: Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 magda222 napisał(a):To wejdź sobie na wątek Dorothy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wtedy dowiesz się wszystkiego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Dorothy/a to czlowiek? :roll: K...e, czy mozecie jasniej? Quote
3 x Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):A Dorothy/a to czlowiek? :roll: K...e, czy mozecie jasniej? tu jest wątek Kasztanka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=141440 całego pewnie nie przebrniesz to Ci powiem, ze mnie nie było od 11.07 ze dwa tyg i wówczas gremiln zacząl w niewyjaśniony dotąd sposób pokazywać niewyjaśnione dotąd rzeczy chomci, która byla u nas na wakacjach :) Quote
magda222 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):A Dorothy/a to czlowiek? :roll: K...e, czy mozecie jasniej? Dorothy to wspaniała kobieta o wielkim sercu :loveu: Dajcie tu linki jak macie pod ręką. Quote
3 x Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 magda222 napisał(a):Dorothy to wspaniała kobieta o wielkim sercu :loveu: Dajcie tu linki jak macie pod ręką. juz dalismy :) Quote
marysia55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 3 x napisał(a):ciekawie zapowiadajacym sie tematem jest szpiegowanie na dogo a osobą która mi najbajdziej na szpiega i dogoagenta pasuje to marysia która wyszukuje swoje ofiary tak :scared: albo sledzi je tak :user: czasami musi zaczaic się za rogiem :-x obowiązkowo w przebraniu :ghost_2: żeby nikt jej nei rozpoznał :confused::knuje: czasami musi wtopić się w tłum :smilecol: gdy już wystarczająco zbliży się do ofiary :drink1: zabiera ja do magdy :cunao: gdzie w sobie tylko znany sposób :2gunfire::snipersm: zdobywa deklaracje pomocy psiakom :p w dzień natomiast :sleeping: i obmyśla :hmmmm: kogo by tutjaj znów podejśc:scared: 3 x nooo dziekuję Ci bardzo za taką biografię, nawet nie wiedziałam że mam taki ciekawy zyciorys :roflt::roflt: do tej pory myslałam żem tylko taki niezauważalny członek dogorry :diabloti: Quote
marysia55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 idę gotować obiad dla famili :eating::eating::eating::eating: ale tu wrócę :mad::mad: Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 marysia55 napisał(a):3 x nooo dziekuję Ci bardzo za taką biografię, nawet nie wiedziałam że mam taki ciekawy zyciorys :roflt::roflt: do tej pory myslałam żem tylko taki niezauważalny członek dodorry :diabloti: A... czyli co? Jestes zenskim 007? A moze dziewczyna Bonda? Albo Mata Hari? A wlasciwie to... jak napisalas, to jestes kobieta mafii. Samą szefową? Mamy sie bac? Czy jestesmy w twojej mafii? (mam nadzieje!):-o Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 marysia55 napisał(a):idę gotować obiad dla famili :eating::eating::eating::eating: ale tu wrócę :mad::mad: "I`ll be back" - Szwarzeneger w filmie terminator. :lol: Smacznego! Quote
Gremlin Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):Co to jest chomci? Nie nadążam za wami, przyłączam sie do Marysi z prosba o rozwinięcie tematu.:-o Tia... człowiek pokazał chomikowi jak się na kołowrotku poruszać, a tu mnie baby (gameta) obsiadły, że "chomci pokazuję" ehhh... PS. chomcia przebiegła juz ponad 200 km Quote
irenaka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):A... czyli co? Jestes zenskim 007? A moze dziewczyna Bonda? Albo Mata Hari? A wlasciwie to... jak napisalas, to jestes kobieta mafii. Samą szefową? Mamy sie bac? Czy jestesmy w twojej mafii? (mam nadzieje!):-o Chyba w końcu, ktoś rozszyfrował Marysię:loveu:. Zauważyłaś, że jak pojawiły się niewygodne pytania to zwiała?:cool3: Obiad, niezła wymówka:evil_lol:. Coś kombinuje, jestem pewna:lol: Zaraz sprawdzę, czy na wątku Patoska też rozrabiała:mad:;) Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 irenaka napisał(a):Chyba w końcu, ktoś rozszyfrował Marysię:loveu:. Zauważyłaś, że jak pojawiły się niewygodne pytania to zwiała?:cool3: Obiad, niezła wymówka:evil_lol:. Coś kombinuje, jestem pewna:lol: Zaraz sprawdzę, czy na wątku Patoska też rozrabiała:mad:;) Zdemaskowana juz mniej groźna! :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 irenaka napisał(a):Chyba w końcu, ktoś rozszyfrował Marysię:loveu:. Zauważyłaś, że jak pojawiły się niewygodne pytania to zwiała?:cool3: Obiad, niezła wymówka:evil_lol:. Coś kombinuje, jestem pewna:lol: Obiad, jasne, jasne! Marysia pewnie teraz mysli czym by nas tu zaskoczyc!:diabloti: Quote
marysia55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a): Mamy sie bac? Czy jestesmy w twojej mafii? (mam nadzieje!):-o oczywiście , że jestescie juz na liście :diabloti: dogorra to psiejsko-przyjacielska mafia :loveu: i członkiem może być każdy ;). Jedynym wskażnikiem jest M jak Miłość(nie mylić z M jak Marysia) do psów :p:p irenaka napisał(a):Chyba w końcu, ktoś rozszyfrował Marysię:loveu:. Zauważyłaś, że jak pojawiły się niewygodne pytania to zwiała?:cool3: Obiad, niezła wymówka:evil_lol:. Coś kombinuje, jestem pewna:lol: Zaraz sprawdzę, czy na wątku Patoska też rozrabiała:mad:;) Irenka wiesz przecież, że ja to sama prawda jestem :roll:, a w niedzielę muszę stanąć przy garach :placz:, w tygodniu do kuchni gonię swoich chłopaków :mad::mad: w liczbie 2 sztuki :evil_lol: Quote
iwlajn Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Marysiu, i co tam dobrego ugotowałaś?:cool3: Znowu grochóweczkę?:diabloti: Quote
marysia55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 iwlajn napisał(a):Marysiu, i co tam dobrego ugotowałaś?:cool3: Znowu grochóweczkę?:diabloti: ojjjj iwlajn jeżeli spotkałaś na dogo jakąś Marysię od grochóweczki to nie byłam ja :evil_lol:. U mnie takie wojskowe zupy gotuje mąż :cool3: . U mnie dzisiaj było skromnie (jedno danie, nie będę sie przemęczać) :roflt: . Kotlecik schabowy z pieczarkami, ziemniaczki purre z koperkiem, sałatka kolesław, kompocik z jabłuszek i dość, aha i na deser szarlotka (kupna) i kawka. Ale sie umęczyłam :mdleje::mdleje: Quote
iwlajn Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Marysiu, pychoty!!!:facelick::sabber: a po takim obiadku, a szczególnie deserku na spacerek z psem i wyrzutów sumienia nie ma z powodu zjedzonych kalorii:lol: Quote
sonikowa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Pomózcie, bo jest dramat i nie mam nawet czasu na dlugie pw błagalne. Pies ma 40 godzin zycie, jest szansa na ratunek, nie ma na transport. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13365127#post13365127 Quote
KrystynaS Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dobry wieczór!!! :lol: dogorra to psiejsko-przyjacielska mafia :loveu::shock: :shock: o Matko i Córko!!!! Quote
marysia55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 KrystynaS napisał(a):Dobry wieczór!!! :lol: :shock: :shock: o Matko i Córko!!!! Krysiu, spokojnie przecież napisałam że to przyjazna psom i ludziom mafia :lol::lol: Jak minęła niedziela ??? :p:p ja jutro już do pracy:placz: choroba zlikwidowana ehh :cool3: Quote
KrystynaS Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A ja jutro mam wolne od pracy zawodowej, ale próżnować nie będę. Świetnie, że już jesteś zdrowa Marysiu, tak trzymać Quote
marysia55 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dobranoc Krysiu :loveu: , dobranoc Sara :loveu: . Zmykam do wyrka :p bo nie wiem jak ja jutro wstanę do pracy po takim rannym wylegiwaniu się :roll: Quote
KrystynaS Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 No ale masz 1 godzinę dłużej spania (zmiana czasu). Jak mnie wkurza ta zmiana czasu, zwłaszcza na wiosnę. Jestem rannym śpiochem :oops: Quote
Recommended Posts