Caragh Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Dzialac zaczyna dzialac, ale grafika meczy oczy :( A na dodatek nie wiem jak sie w tym bardziewiu poruszac :/ Sarciu, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko ok :) Quote
mosii Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 to ze nie siedze na dogo bez końca nie znaczy ze olałam sprawe! wypraszam sobie takie uwagi! nie mam czasu tu przesiadywac bo każdą poswiecam zwierzetom. hotelik nikomu łaski nie robi ale tez nie ma zadnego obowiazku zdawac relacji na forum. Pod telefonem jestem 24h Zdjecia Sary wstawie jutro bo dzis juz nie zdąze. Quote
KrystynaS Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='mosii']to ze nie siedze na dogo bez końca nie znaczy ze olałam sprawe! wypraszam sobie takie uwagi! nie mam czasu tu przesiadywac bo każdą poswiecam zwierzetom. hotelik nikomu łaski nie robi ale tez nie ma zadnego obowiazku zdawac relacji na forum. Pod telefonem jestem 24h Zdjecia Sary wstawie jutro bo dzis juz nie zdąze.:crazyeye: :crazyeye: Mosii !!!! Ostatnia Twoja informacja na temat Sary była z czerwca, teraz mamy listopad. To stary, chory pies. I Ty się czujesz urażona ???? :crazyeye: Quote
irenaka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Zaznaczam kolejny wątek po zmianach na dogo:angryy:. Quote
mosii Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 sorry uniosłam się tak czuje sie urazona, Sara to stary chory pies, zajmuje sie nia lepiej niz niejednym własnym, myje tyłek, dogadzam smakołykami, przenosze, podsadzam, pomagam... Absolutnie wywiazuje sie z obowiazków a i wiecej. Ale ja naprawde nie mam czasu siedziec na forach, zrozumcie to, jestem w stałym kontakcie z Magdą, która chyba przekazuje wam biezące informacje. Tak jak obiecałam wstawie dzis zdjęcia, moze ucisza wzajemne niesnaski Quote
Cantadorra Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Irenka, skad dorwalas ikonke plującą ogniem? Nie moge zadnych znalezc! Quote
irenaka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Cantadorra napisał(a):Irenka, skad dorwalas ikonke plującą ogniem? Nie moge zadnych znalezc! W opcjach zaawansowanych:evil_lol: Quote
KrystynaS Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Cantadorra klikasz ramkę 'Odpowiedź' (na dole postu) lub 'Odpowiedz na temat' (na dole strony) a potem 'Opcje zaawansowane' (pod ramką z prawej strony) i masz pole do wpisu i zestaw ikonek :lol: No tak a teraz próbuję zatwierdzić odpowiedź i się nie daje. :comp26: Quote
Cantadorra Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 :sweetCyb:Ikonki opanowane:sweetCyb: Jak widac. Dzieki dziewczynki. Ale dogo mi dzis nie dzialalo dlugo. Teraz jest wolne jak żółw! Quote
Cantadorra Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 mosii napisał(a):sorry uniosłam się tak czuje sie urazona, Sara to stary chory pies, zajmuje sie nia lepiej niz niejednym własnym, myje tyłek, dogadzam smakołykami, przenosze, podsadzam, pomagam... Absolutnie wywiazuje sie z obowiazków a i wiecej. Ale ja naprawde nie mam czasu siedziec na forach, zrozumcie to, jestem w stałym kontakcie z Magdą, która chyba przekazuje wam biezące informacje. Tak jak obiecałam wstawie dzis zdjęcia, moze ucisza wzajemne niesnaski Mosii, nie chodzi o pretensje, tylko o wiadomosci o suni. Nikt nie mowi, ze ja zaniedbujesz. Wierze, ze jest jej u Ciebie dobrze i ciesze sie że właśnie jest u Ciebie. Czy jest w tym coś złego, że chcemy zobaczyc fotki i miec bieżące info o Sarze? Nie widze w tym nic złego. Domyślam się, ze nie masz czasu. Prosimy Cie zatem o to, żebyś spróbowała wstawić fotki (choć teraz wszyscy mają z tym problem) i żebyś podrzucała nam garść info. Czy może wolisz, zeby do Ciebie wydzwaniać. Wiesz jak oko cieszy, jak widzi sie zadowolony pyszczek zwierzaka? Wiesz jak serce cieszy, jak można poczytać, właśnie szczególnie o tym, że tak o nią dbasz? Także proszę nie gniewaj się na nas. My postaramy sie zrozumiec Ciebie, a Ty zrozum nas. Pozdrawiam Quote
marysia55 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Cantadorra']Mosii, nie chodzi o pretensje, tylko o wiadomosci o suni. Nikt nie mowi, ze ja zaniedbujesz. Wierze, ze jest jej u Ciebie dobrze i ciesze sie że właśnie jest u Ciebie. Czy jest w tym coś złego, że chcemy zobaczyc fotki i miec bieżące info o Sarze? Nie widze w tym nic złego. Domyślam się, ze nie masz czasu. Prosimy Cie zatem o to, żebyś spróbowała wstawić fotki (choć teraz wszyscy mają z tym problem) i żebyś podrzucała nam garść info. Czy może wolisz, zeby do Ciebie wydzwaniać. Wiesz jak oko cieszy, jak widzi sie zadowolony pyszczek zwierzaka? Wiesz jak serce cieszy, jak można poczytać, właśnie szczególnie o tym, że tak o nią dbasz? Także proszę nie gniewaj się na nas. My postaramy sie zrozumiec Ciebie, a Ty zrozum nas. Pozdrawiam Dokładnie o to tutaj chodzi. Nikt nie wymaga od Ciebie mosii, żebys tu zaglądała codziennie. Umówmy się,że zaglądniesz tu chociaż raz w miesiącu i napiszesz nam jak sie czuje Sara. Takie wiadomości "z pierwszej ręki" są cenniejsze niż przekazywanie informacji przez posredników ( Magda nie obrażaj się :evil_lol:). Tym bardziej , że od czerwca do listopada byłaś aktywna na innych wątkach. Tylko do Sary zapomniałaś 'kuknąć'. Mam nadzieje, że skoro juz wyjaśniłyśmy sobie o co nam chodzi to możemy liczyć na Twoje wpadanie na ten wątek chociaż na chwilkę. No i oczywiście teraz juz "trzymamy za słowo" i czekamy na zdjęcia naszej Sarenki :lol: p.s. to mój pierwszy post na Nowym Dogo (dopiero teraz raczyło otworzyc dla mnie swoje bramy:mad:) ale i tak nie mogę sie przyzwyczaić :cool3: Quote
Cantadorra Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A ja nie moglam sie przyzwyczaic, ze Ciebie nie ma i tak tu smutno. Krysia tez sie opuszcza. Hallo, Krysia!!! Quote
magda222 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Kurcze,nie wiem co z tą dogomanią Albo mnie nie wpuszcza wogóle albo wpuszcza tylko do listy subskrypcji i dalej linki do wątków nie działają :angryy: Quote
KrystynaS Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jestem, wpadłam na chwilę, bo zaraz idę do pracy. Nie mogłam wejść na wątek przez te zmiany na Dogo-. Ale może już będzie teraz działać jako tako Quote
marysia55 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Cantadorra']A ja nie moglam sie przyzwyczaic, ze Ciebie nie ma i tak tu smutno. Krysia tez sie opuszcza. Hallo, Krysia!!! ojj jak to miło , że ktos za mna tęsknił i czuł sie samotny :lol::lol::lol: nawet nie wiesz jak mnie było smutno bez Was :loveu: [quote name='magda222']Kurcze,nie wiem co z tą dogomanią Albo mnie nie wpuszcza wogóle albo wpuszcza tylko do listy subskrypcji i dalej linki do wątków nie działają :angryy: Madzia, gdybym chciała wymienić Ci problemy jakie ja teraz mam z Dogo to lista byłaby baaaardzo długa :cool3: ale może to kwestia, że jeszcze się w tym wszystkim nie odnalazłam :oops: jakaś taka 'niemota" jestem czy cuś :p:p:p Quote
marysia55 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Pustawo cos na wątku naszej księżniczki :loveu: Sara szczeknij głosno niech sie ciotki zlecą :evil_lol: Quote
mosii Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 mi dogo wcale nie chodzi, ale widze ze teraz jest ok to próbuje cos wrzucic ale nie wiem z jakim skutkiem Quote
marysia55 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='mosii']mi dogo wcale nie chodzi, ale widze ze teraz jest ok to próbuje cos wrzucic ale nie wiem z jakim skutkiem musi się udać,trzymamy kciuki Quote
mosii Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 nie wiem czy wy tez tak macie w tej chwili ale mi sie nakłada ta reklama z prawej i nie moge przesunąc stron ani do menu sie dostac, bleeeee ale moze po jednej fotce jakos spróbuje Sara ma porazone nerwy kregosłupa wiec chodzi mniej wiecej tak albo nogi ciagnie za sobą Quote
marysia55 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 mosii napisał(a):widac zdjecie??? bo jak mam krzyzyk :( u mnie zdjęcie widać, ale te łapinki ma biedne. Mosii czy ona cierpi ból:-( Mosii , zobacz czy na dolnej listwie ekranu nie masz funkcji "dopasuj do szerokości" jesli tak to kliknij na ną. Nie wiem czy wszystkie przeglądarki mają te funkcję. Ja pracuję na "operze" i jak mi się robi to co opisałaś powyżej to właśnie korzystam z tej funkcji. Quote
mosii Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 oj! coś chyba widac to szybciutko wklejam dalej Quote
magda222 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Boże :( Jej stan się znacznie pogorszył z tego co widzę na zdjęciu :( Tzn.chodzi mi o chodzenie :( Biedulka :( Mosii dzięki za zdjęcia. Quote
mosii Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 niestety stan sie pogorszył ale ja sie tego spodziewałam, Wilk tez miał ta sama chorobe i zupełnie sprawnie zył ze sparalizowanym tyłem. Quote
mosii Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Sara to staruszka, ma równiez niewydolonosc serca, przyjmuje codziennie enarenal, zaczyna sie wodobrzusze, i ciągłe problemy z oczami, na zdjeciach mozna to zauwazyc, ale Ona jest szczesliwa, chodzi chetnie na spacery, zasuwa jak mały samochodzik, ma swój ogródek do pilnowania i Stiwiego(małego slepego pieska) do kochania ;) Quote
Recommended Posts