Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

byłam rano żeby posprzątać i króciutki spacerek bo przed pracą to mało czasu,strasznie się cieszyły a Muszka to aż skakała z radości,Ami troszkę ciągnie na smyczy ale taka ważna,później oczywiście płacz jak musiałam je opuścić,wyobraźcie sobie Muszka to cwaniara położyła się przed wyjściem i nie chciała mnie wypuścić,ale muszą się przyzwyczaić,że będziemy do nich często zaglądać:loveu:

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Torusia napisał(a):
byłam rano żeby posprzątać i króciutki spacerek bo przed pracą to mało czasu,strasznie się cieszyły a Muszka to aż skakała z radości,Ami troszkę ciągnie na smyczy ale taka ważna,później oczywiście płacz jak musiałam je opuścić,wyobraźcie sobie Muszka to cwaniara położyła się przed wyjściem i nie chciała mnie wypuścić,ale muszą się przyzwyczaić,że będziemy do nich często zaglądać:loveu:

Moze Muszcze trzeba zalozyc wątek, wiecej ludzi ją wtedy zobaczy:cool3:

Posted

sunie się dogadują,chociaż mają różne charaktery,bo Ami jest bardzo uległa,a Muszka chciałaby być na pierwszym miejscu i żeby tylko ją głaskać,to jest między nimi ok, cieszy widok wychodzących obu suń z jednej budy:lol:,słuchajcie martwi mnie trochę Muszka,bo nie ma zaciśniętej obroży i też aż tak bardzo nie ciągnie(ale trochę ciągnie),to tak jakby chciała coś wykrztusić i tak pokaszluje oczywiście po spacerku niby wszystko w porządku,Ami nawet ładnie idzie na smyczy:loveu:

Posted

dzisiaj Ami na spacerku mi zwiała, szczęście,że dziewczynka mi ją złapała,bo się strasznie plączą we dwie na tych smyczach no i trzeba uważać przy w chodzeniu do kojca i ciężko wyjść,żeby nie uciekły

Posted

Ale dziewczyny czy wy nie widzicie ,ze to kojec Full wypas z tapczanikiem i narzutka czerwoną ,jak wam nie wstyd nic nie piszecie ze tak ładnie jest:evil_lol:

Posted

ewidentnie podmienione:lol:

czyli znów pan Sacrum powie, że to nie psy ze schroniska:roflt: nie wolno wam ich tak zmieniac ciotki:mad::evil_lol:

Posted

spacerek dzisiaj z dziewczetami był fajny ,obszczekuja wszysto co sie da a zwlaszcza większe psy .

Niestety Muszka zdominowała Ami i próbuje ja gryżć i rządzi na całego Ami to bardzo wystraszona sunia ,daje sie każdemu zdominować :shake:

Posted

Nie przypominają rzeczywiście bidulek ze schroniska.
Na spacerze są bardzo energiczne i głośne. Ami jest spokojniejsza ale Muszka to po prostu żywioł i ADHD. Może jej przejdzie, jak już nacieszy się wolnością i znajdzie swój prawdziwy,kochający dom, któremu będzie mogła zaufać;gdzie nie będzie musiała niczego udowadniać.

Posted

a co z ogłoszeniami muszki?? Kiedy sterylka??

Miałam taka samą zwariowaną tymczasową Nutke, bardzo podobną tylko z dłuższym włosem i bardzo szybko poszła. Ludzie chcą takie niewielkie przyjacielskie psiaki.

Posted

moge jej zrobić allegro, ale potrzebuję fajne portretowe zdjęcia i musi być ciachnięta. tzn ja ją będę ogłaszać, a w międzyczasie ją wysterylizujecie.

No i oczywiście w miarę dokładny opis charakteru;)

Posted

dzisiaj musiałam zabrać Ami,bo Muszka ją gryzła,nie wiem jak bardzo,pani u której jest kojec twierdziła że bardzo,wyprosiłam mamę żeby wzięła ją do siebie do czasu kiedy Ami nie pojedzie do Malagos,człowiek nie jest przewidywalny i czasem jak chce się dobrze to nie wychodzi,przy zabieraniu Ami zabrałyśmy Muszkę,która siedziała w kąciku i nie sądziłyśmy że będzie ją atakować,Muszka bardzo chce aby zwracać uwagę tylko na nią i jest zazdrosna a Ami jest bardzo uległa,spokojna i nie umie się bronić,szukamy dla Muszki DT i prosimy o pomoc

Posted

To ma Muszka charakterek. A nic na to nie wskazywało.Taka była przerażona w schronisku.Biedna Ami.Może w końcu dopisze jej szczęście.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...