Torusia Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 byłam rano żeby posprzątać i króciutki spacerek bo przed pracą to mało czasu,strasznie się cieszyły a Muszka to aż skakała z radości,Ami troszkę ciągnie na smyczy ale taka ważna,później oczywiście płacz jak musiałam je opuścić,wyobraźcie sobie Muszka to cwaniara położyła się przed wyjściem i nie chciała mnie wypuścić,ale muszą się przyzwyczaić,że będziemy do nich często zaglądać:loveu:
Tola Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Torusia napisał(a):byłam rano żeby posprzątać i króciutki spacerek bo przed pracą to mało czasu,strasznie się cieszyły a Muszka to aż skakała z radości,Ami troszkę ciągnie na smyczy ale taka ważna,później oczywiście płacz jak musiałam je opuścić,wyobraźcie sobie Muszka to cwaniara położyła się przed wyjściem i nie chciała mnie wypuścić,ale muszą się przyzwyczaić,że będziemy do nich często zaglądać:loveu: Moze Muszcze trzeba zalozyc wątek, wiecej ludzi ją wtedy zobaczy:cool3:
Tola Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 :multi: Dobrze ze sunie juz bezpueczne. Cieszy widok tak radosnych pysiów; ile musiały wycierpiec się w schronie...
REJA Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Świetnie jest zobaczyć uśmiechnięte mordki Ami i Muszki.Poza schronem dziewczyny odżyły.:multi:
Torusia Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 sunie się dogadują,chociaż mają różne charaktery,bo Ami jest bardzo uległa,a Muszka chciałaby być na pierwszym miejscu i żeby tylko ją głaskać,to jest między nimi ok, cieszy widok wychodzących obu suń z jednej budy:lol:,słuchajcie martwi mnie trochę Muszka,bo nie ma zaciśniętej obroży i też aż tak bardzo nie ciągnie(ale trochę ciągnie),to tak jakby chciała coś wykrztusić i tak pokaszluje oczywiście po spacerku niby wszystko w porządku,Ami nawet ładnie idzie na smyczy:loveu:
Torusia Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 dzisiaj Ami na spacerku mi zwiała, szczęście,że dziewczynka mi ją złapała,bo się strasznie plączą we dwie na tych smyczach no i trzeba uważać przy w chodzeniu do kojca i ciężko wyjść,żeby nie uciekły
funia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ale dziewczyny czy wy nie widzicie ,ze to kojec Full wypas z tapczanikiem i narzutka czerwoną ,jak wam nie wstyd nic nie piszecie ze tak ładnie jest:evil_lol:
funia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='funia'] Czy w tej smutnej suni rozpoznaje ktoś dzisiejszą Muszkę ?
jogi Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ewidentnie podmienione:lol: czyli znów pan Sacrum powie, że to nie psy ze schroniska:roflt: nie wolno wam ich tak zmieniac ciotki:mad::evil_lol:
funia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 spacerek dzisiaj z dziewczetami był fajny ,obszczekuja wszysto co sie da a zwlaszcza większe psy . Niestety Muszka zdominowała Ami i próbuje ja gryżć i rządzi na całego Ami to bardzo wystraszona sunia ,daje sie każdemu zdominować :shake:
ala123 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Nie przypominają rzeczywiście bidulek ze schroniska. Na spacerze są bardzo energiczne i głośne. Ami jest spokojniejsza ale Muszka to po prostu żywioł i ADHD. Może jej przejdzie, jak już nacieszy się wolnością i znajdzie swój prawdziwy,kochający dom, któremu będzie mogła zaufać;gdzie nie będzie musiała niczego udowadniać.
jogi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a co z ogłoszeniami muszki?? Kiedy sterylka?? Miałam taka samą zwariowaną tymczasową Nutke, bardzo podobną tylko z dłuższym włosem i bardzo szybko poszła. Ludzie chcą takie niewielkie przyjacielskie psiaki.
funia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dzisiaj założe wątek Muszce ,ogłoszeń nie ma żadnych:roll:
jogi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 moge jej zrobić allegro, ale potrzebuję fajne portretowe zdjęcia i musi być ciachnięta. tzn ja ją będę ogłaszać, a w międzyczasie ją wysterylizujecie. No i oczywiście w miarę dokładny opis charakteru;)
Tola Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ewidentnie psie ADHD:evil_lol: Chyba ze ona tak cieszy się ciagle, ze wyszła ze schronu;)
Torusia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 dzisiaj musiałam zabrać Ami,bo Muszka ją gryzła,nie wiem jak bardzo,pani u której jest kojec twierdziła że bardzo,wyprosiłam mamę żeby wzięła ją do siebie do czasu kiedy Ami nie pojedzie do Malagos,człowiek nie jest przewidywalny i czasem jak chce się dobrze to nie wychodzi,przy zabieraniu Ami zabrałyśmy Muszkę,która siedziała w kąciku i nie sądziłyśmy że będzie ją atakować,Muszka bardzo chce aby zwracać uwagę tylko na nią i jest zazdrosna a Ami jest bardzo uległa,spokojna i nie umie się bronić,szukamy dla Muszki DT i prosimy o pomoc
REJA Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 To ma Muszka charakterek. A nic na to nie wskazywało.Taka była przerażona w schronisku.Biedna Ami.Może w końcu dopisze jej szczęście.
jogi Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a co ze sterylką i kiedy?? jak ona jest w tym kojcu, to trzeba jej już szukać DS, bo po co Dt?
robkowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 nika28 napisał(a):Czy Ami i Muszka mają jakieś ogłoszenia ??? :roll: Ami ogłosiłam, Muszka nie ma żadnych ogłoszeń
Torusia Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Funia założyła Muszce wątek a tu Ami u mojej mamy
Recommended Posts