REJA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wiem ,że pieniążki bardzo potrzebne,ale niestety tak wyszło,że muszę się wstrzymać z deklaracją do końca lipca :oops:.W sierpniu się dołożę.
malagos Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Komputer domowy nadal w rozsypce :shake: a Amiśka to wcale nie ta bojaźliwa panienka, która w drodze do mnie przestraszyła sie motylka :evil_lol: Wypuszczam ją z kojca, poznała moje sunie, ale nie bardzo jej sie podobają. Szaleje po ogrodzie, uwielbia biegać. Do kojca rzeczywiscie nie bardzo chce wracać, chyba ze zbliża sie burza, wtedy wciska sie w kącik budy. Chrupki nadal niejadalne. Za to gotowane lubi, ale nie rzuca sie lapczywie na jedzenie. Mam jej kilka nowych zdjęć, komu mogę je przesłać na maila, zeby wstawił? W ogłoszeniach chyba mozna podać, ze sunia po sterylizacji. I lokalizacja to najlepiej "okolice Warszawy". mail [email protected] 0 692 781 745
Torusia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 a to się Amiśka w końcu wybiega :multi: wyściskaj JĄ ode mnie :lol: zdjęcia możesz na mój e-mail wysłać, [email protected] a co do suchej karmy to się nie przejmuj jak parę razy nie zechce to w końcu zje ;)
Torusia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 jaka szczęśliwa :lol: malagos śliczne zdjęcia,REJA dzięki za wstawienie :loveu:
ala123 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 cóż to za przystojna pannica na tym zdjęciu? Aż trudno poznać.
malagos Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 stonka1125 napisał(a):ech...i moja słabość ,ta dropiata łapka:loveu: pożyczona od wyżła, nie? :evil_lol: do dropiatej łapki dołączam resztę psiego ciałka gratis :diabloti: Reja, dziekuję za wstawienie zdjęć. Wstawiłam je też do oferowanego domu w "Przygarnę psa" w Warszawie , szukającego małej dorosłej suni. Myślę, ze można ruszyć z ogłoszeniami. Które są aktualne? Kto pomoze zrobić resztę? :oops:
Basia1968 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jak patrzy sie na to zdjęcie te zdjęcia to nie można uwierzyć, że to te same psiaczki. Śliczna psineczko jesteś.
Tola Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Ale metamorfoza:loveu: Ami na ostatnich zdjęciach to pewna siebie pannica:p Przydaloby się allegro, zaraz popytam...
malagos Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Bardzo Cię proszę, Toluś :oops: :roll: Nie ma na co czekać, szukamy domku!
funia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Amisku jakaś ty cudna :loveu:A pamietam cie jak kuliłas sie w budzie jak Ci uspili szczeniaki i jak wykarmiłaś szczenieta ze smietnika ,Jestes bardzo kochana .Ktos kto cie weżmie bedzie miał super przyjaciółkę ;)
Torusia Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Ja mogę zrobić allegro ale moje to takie nie bardzo ładne i ciekawe :cool3: może ktoś zrobi ładniejsze ?:lol: a jak nikt nie zechce to zrobię
malagos Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Ami uwielbia biegać- jak ją spuszczę ze smyczy robi po całym ogrodzie okrążenia takim pędem, ze aż dudni. Z psami nie zadziera, jest spokój, ale na razie nie chce się z nimi bawić. A nasza Dalia, jej gabarytów, jest taka właśnie rozrywkowa i wszystkich tymczasowiczów zabawia. Ami woli na razie ganiać sama. Za to nie za bardzo chce wracać do kojca. Wczoraj usiadłam na ławce i Amisia po zabawie po prostu przyszła na mizianki, na kolana. Daję jej za to jakiś smaczek, a jest to kawałek wędlinki lub parówki. Rano też jej zanoszę takie małe sniadanko (no bo obiad dopiero o 16), mieszam drobne chrupeczki z porwanym na kawałeczki plasterkiem szynki. Wczoraj zjadła prawie wszystkie chrupeczki w ten sposób, ciekawe, czy dziś też miseczka będzie pusta. Bułeczki z mlekiem nie ruszyła. Suchej bułeczki na przekaskę, za którą moje sunie dałyby się pokroić, nie ruszyła. Ale wszystko przed nami :cool3:
Tola Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 malagos napisał(a):Napisałam do Marleny pw o allegro. Ja tez:cool3:
Recommended Posts