Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie koszty? Jak już pisałam mogę dopłacić do transportu.Może inne cioteczki
coś dorzucą.Szkoda żeby psinka w schronie cierpiała.

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marika.K napisał(a):
Jaka biedna sunia. Żal mi serce ściska jak pomyślę, że nie wychodzi z tej budy.:-( Bardzo chciałabym jej pomóc, Funia namawia mnie żebym ją wzięła ale nie mogę, przynajmniej na razie. Może ktoś się nad nią zlituje?????:Help_2:

Funia, znasz tę Marikę? Moze ona po 20.06 przejmie opiekę?
Czy sunia jest po sterylizacji?
W jakim jest wieku?
Jakiego wzrostu, wagi?

Posted

Ktoś chyba musi podjąć decyzję.
Czy tymczas u malagos jeszcze aktualny?
Proszę napiszcie ,czy ktoś wie co u Ami?

Posted

Randa napisał(a):
weźcie coś postanówcie !

Przyłączam się do tej prośby.
Może do 20-go coś znajdziemy albo kaskę na płatny tymczas uda się zebrać.
Szkoda suni:-(.

Posted

wiem ,ze moze wam sie wydawac ze zwlekamy ale mamz juz kilka psow na dt i boje sie ,ze to nas przerosnie i nie damz rady w czas tego pozbierac .sunie moge zabrac w kazdej chwili tylko gdzie ja dam po 20 czerwca to jest bol :roll:

Jesli u nas cos sie przedluzy i nie da rady ja wziac 20 czerwca to kto mi w tym pomoze i gdzie sie ja umiesci

Ja juz trace glowe :shake:
Pomozcie bo zwariuje ,malagos czy 20 czerwca to termin ostateczny_-:oops:

Posted

Dziewczyny,przecież wiadomo że robicie wszystko co się tylko da dla psich
bidulek. Tym bardziej, że schronisko zamiast cieszyć się z waszej pomocy traktuje was jak intruzów.Martwię się jednak o Ami i też służę kasą.

Posted

nasi ludzie z fundacji powiedzieli mi że u nas będzie DT po 20 czerwca jak jedna sunia pojedzie i że to bez sensu wieść Ami i po dwóch tygodniach po Nią wracać,nie mogę sama decydować :shake:

Posted

Już uzgodniłam z malagos ,ze Ami jedzie do niej po 20 lipca .

Teraz musimy ją wyciągnąć i gdzieś przetrzymać przez ten czas .Tak to bez sensu wieżć ją na 2 tyg .i stresować sie czy zdążymy ja zabrać .Czyli potrzeba jej szybkiego tymczasu na miesiąc ......

No to do dzieła .

Posted

Niestety nie mogłam byc u niej ,.Trudno jest sie wstrzelic w te godziny otwarcia 11-14:shake:

kto moze byc w schronie o tej porze emeryt ,bezrobotny albo rencista .Ale nie wiem czy rencista doszedłby tą drogą bo jest koszmarna ......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...