funia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 zrozumiała jak ma się zachować ,zeby przetrwać .Ami jest bardzo wystraszona i uległa w boksie ,poza nim jest o nieb lepiej .Pracownik dzisiaj (dzięki Bogu ) zgodził sie ja wyprowadzić stąd mam zdjęcia bo kiedy podeszłam do siatki suki zaczęły sie strasznie gryżć i Ami uciekła . jest trochę wychudzona ,napewno zjada resztki po innych bo wątpię czy sie dostaje do miski .Jest kochana i bardzo słodka
funia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Sory ,ale musze to wkleić /Jeszcze gorsza tragedia ,wbiła się w kąt i trwa tam w bezruchu ,tam ją nikt nie ugryzie....
funia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 niteczka napisał(a):A cóż to za panienka? Ne ma swojego wątku? Watku ,nie ma .jest bardzo przestraszona :shake:
malagos Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Trzymam kciuki, by nie musiała czekać do 20 lipca :cool1:
robkowa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Torusia na kogo namiary podać do ogłoszeń? i jaki tekst do ogłoszeń?
REJA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Biedna Amisia i taka chudziutka:-(, a do 20-go tak daleko.Czy ruda sunia ma jakieś imię? Też nie najlepiej sobie radzi.Takie zastraszone psiaki powinny być w osobnym boksie.Dobrze ,że wy je odwiedzacie.
funia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 malagos napisał(a):Nie dajmy im spaść... Jak nazwiemy rudą sunię? powinna miec na imie Tragedia,no ale tak jej nie damy. Może Muszka:oops: Nic o nij nie wiem poza tym ze jest w szoku
REJA Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Tylko nie Tragedia . To byłaby zła wróżba dla suńki. Muszka - ładnie,chociaż nie wiem czemu to imię kojarzy mi się z czarnym pieskiem;). Ledwo jedna bida znajdzie domek, to już następna się pojawia:shake:.
niteczka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 REJA napisał(a):Tylko nie Tragedia . To byłaby zła wróżba dla suńki. Muszka - ładnie,chociaż nie wiem czemu to imię kojarzy mi się z czarnym pieskiem;). Ledwo jedna bida znajdzie domek, to już następna się pojawia:shake:. Mnie się Muszka podoba :lol:
malagos Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A co z propozycją domu tymczasowego RodziceMaciusia?
Tola Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Tak tu rozmawialismy i pojawiła się malenka szansa na zabranie suni i przetrzymanie jej do 20 lipca... Myslę, ze funia napisze więcej jak wejdzie....
Recommended Posts