Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Torusia napisał(a):
malagos ja mogłabym tylko 5zł miesięcznie i czy ta sterylka to mogłaby być u Ciebie czy Ami ma być przywieziona już po sterylce?

Lepiej po sterylce, ja do lecznicy robiącej zabiegi mam 35 km w jedną stronę.

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jest szansa, by Fundacja pokryła koszty sterylizacji?
torusia, zmień tytuł na jakiś alarmujacy, z poszukiwaniem transportu chociazby do Warszawy. Moze któras z cioteczek warszawskich pomoże i podrzuci sunię do mnie, to 100 km od Warszawy.

cioteczki zamojskie, pomóżcie nam!

Posted

Komputer domowy mi zdechł ostatecznie, mam tylko w pracy :cool1:

Czy sunia ma ogloszenia?
Czy przed wyjazdem da sie zrobić sterylizację?

Posted

nie da się zrobić sterylki przed wyjazdem bo ja muszę ją jak najszybciej od mamy zabrać,co do transportu to jeszcze nic nie wiem,zaraz zadzwonię do tersz10 a Rodzice Maciusia chyba jadą jutro ale do Siedlec tylko czy mógłby ktoś Ami z Siedlec odebrać?
Inna możliwość to mogę Ami zawieść PKS ale tylko do Garwolina 19.50 i zaraz wracam albo w sobotę o 16 do Warszawy

Posted

teresz10 weźmie Ami do Warszawy będzie o 8.00 w czwartek Warszawa-Marki,proszę o pomoc kto mógłby Ją odebrać i zawieść do malagos!!!
oczywiście zwrócę za koszt paliwa dane za przelew proszę przesłać na PW

Posted

Tak się składa, ze w Markach mieszka EVA2406, tak sie składa, że EVA i tak zamierzała sie ze mną skontaktowac, czy na czas Jej wyjazdu nie wezmę Kacperka, chorego kotka :cool3:
wiec EVA jest gotowa podwieźć Ami w moim kierunku "w pół drogi" :multi:

torusia, piszę pw z danymi EVA, by zgrać przekazanie suni miedzy Teresz a Ewą.

Posted

Wreszcie weszłam na dogo:mad:
Cieszę się, ze wszystko tak dobrze sie zgrało.
Jutro siostra TZ wiezie Torusię i Ami do Lublina, a dalej juz wiecie:lol:

Posted

Basia1968 dziękuję za podpowiedź z toresz10 i dziękuję wszystkim zaangażowanym w pomoc w transporcie i Tobie toresz10 i Tobie EVA2406 i Izie,która zawiezie mnie jutro do Lublinie i wszystkim dogomaniakom,którzy śledzą wątek Ami!!! i przede wszystkim malagos,która bierze Ami na DT:lol:
mam jeszcze prośbę chętnych na zbiórkę pieniędzy dla Ami na sterylkę,malagos napisz na wątku jaka kwota jest potrzebna a po sterylce zrobię Ami allegro i poproszę robkową o ponowne ogłoszenia

Posted

Torusia nie ma za co dziękować - nieraz po prostu łączy się pewne wydarzenia śledząc wątki - a ja do zamojszczaków mam ogromny sentyment:loveu::loveu: i zaglądam na wątki - i tak się szczęśliwie złożyło, że Ami pojedzie szczęśliwie do DT - następne psie serduszko zazna szczęścia, co jest dla mnie największą radością i paliwkiem do pracy - KOCHAM TAKICH LUDZI JAK TUTAJ NA TYM WĄTKU ZA BEZINTERESOWNOŚĆ I TO SERDUCHO JAK KULA ZIEMSKA:loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...