Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo Torusia! Maniuś znalazł domek na allegro , to może i Ami znajdzie.
Ja też robiłam Mańkowi pierwszy raz.

Posted

Super ,że Ami ma tyle ogłoszeń!!!
Przepraszam ,że się wtrącam,ale tak sobie myślę ,że możne dobrze by było
dopisać w ogłoszeniach i na allegro,że jest możliwość dowiezienia suni do domku.Duża odległość zniechęca i każdy szuka psiaka do adopcji jak najbliżej
miejsca zamieszkania.Maniuś szybko znalazł dom ,bo jego Państwo na początku myśleli,że psiak jest z Krakowa.Szybki transport załatwił sprawę.
To tylko luźna propozycja.:oops:

Posted

funia napisał(a):
Jeśli uda nam się to moze jutro zajrzymy do Muszki .

A Muszka to ta ruda wystraszona? Jka ona sobie radzi?

Posted

Nic nie wiem od czasu kiedy ja zobaczyłam .Musze koniecznie wpaśc do schronu i zbadac sytuację Muszki ,niestety nie moge isc tam sama musze miec swiadka w razie gdyby zaczepiał mnie kierownik ,trudno zgrać sie z kimś w godzinach od 11-14 ,wszyscy pracujemy i naprawdę jest problem .Ale obiecuje zrobić to wtym tyg.:oops:

Posted

Byłam dzisiaj w schronie i załamałam się Muszka siedzi tak jak siedziała dwa tygodnie temu w tym samym miejscu ,jest przerazona .Nie wiem nawet czy dojada.Zaraz wstawię zdjęcie .

Posted

Sytuacja Ami jest zła ,miejsce które od jutra było dla niej w naszym DT zajęła sunia z 7 szczenikami .Przywiozłam ja dzisiaj z Marta i co miałyśmy zrobić .Musiałyśmy wziąć ta psią rodzinę .Jakiś typ przedwczoraj wyrzucił ją z samochodu do rowu wraz z dziećmi i odjechał .Sunia bez jedzenia trwała przy dzieciach w rowie ,cała mokra a jej dzieci ......nie piszę więcej bo płakać się chce.Teraz czyste ,suchutkie i po wyjęciu wielu kleszczy zasnęły w pięknej budzie ,niestety przeznaczonej dlaAmi ......

Posted

Tragedia z suniami:shake:.Ami może dotrwa do DT,ale jakie szanse ma Muszka?
Wygląda jakby była w szoku.Taka nieobecna.Jak nic nie wiadomo o suni , to ciężko będzie znaleźć jej domek. Może jakaś zbiórka na DT albo hotelik?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...