Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[LEFT]Sunia od kilku miesięcy przebywa w zamojskim schronisku.Trafiła ze swoimi szczeniaczkami,które zostały uśpione,a za jakiś czas trafiły do schroniska same szczeniaczki znalezione w worku na śmietniku i sunia je wykarmiła,mówimy na nią mamka,sunia nie ma jeszcze imienia.Sunia jest bardzo łagodna i bardzo pragnie miłości.Jak do niej wchodziłam to nie chciała mnie wypuścić,złapała mnie łapkami za rękę i patrzyła prosto w oczy prosząc o pomoc.Obecnie jest jeszcze na kwarantannie,ale z suniami których się boi bo nie wychodzi z budy,nie wiem nawet czy się najada i jaki jest stan fizyczny,od czasu zakazu w chodzenia do schroniska nie ma możliwości sprawdzenia.Martwię się bardzo szczególnie jej stanem psychicznym i aż strach pomyśleć co będzie jak ją kierownik do ogólnych boksów przerzuci .
Sunia jest mała czarna Funia wieczorem w rzuci jej zdjęcia.
[/LEFT]

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest w strasznej sytuacji bo jest zalękniona i w ogóle nie wychodzi z budy .Są z nią dwie inne które ja gryzą .Nawet nie wiem czy ona cokolwiek je .Prosze nie pozwólmy jej odejść w zapomnieniu ,bo jej nikt nie widzi i ona nie ma żadnej szansy na to by ktokolwiek ją zobaczył :placz:

Posted

Te zdjęcia to unikat bo podniosłam dach budy i zrobiłam jej fotkę .

Bardzo sie bała ,a jej koleżanki przytrzymane zostały zeby jej nie gryzły .

Posted

dzięki funia za zdjęcia,ja też się bardzo martwię tymi wszystkimi bidami :placz:a sunieczka jest naprawdę ładna i przemiła

Posted

Jaka biedna sunia. Żal mi serce ściska jak pomyślę, że nie wychodzi z tej budy.:-( Bardzo chciałabym jej pomóc, Funia namawia mnie żebym ją wzięła ale nie mogę, przynajmniej na razie. Może ktoś się nad nią zlituje?????:Help_2:

Posted

o to chodzi malagos ,ze ona sie tragicznie boi:placz:Musimy coś wymysleć nawet jakis płatny dt ,zeby nie było za pózno......

Posted

Jest jedno jedyne zagrożenie, ze 1 przypadek na 100 nie da sie oswoić, pokonac lęku, trumy. Ile ona ma lat?
Najczęsciej jednak socjalizacja z gronie innych psów domowych, duzo serca i miłości ze strony opiekuna czynią cuda.

Posted

Zle mnie zrozumiałyście ,ona nie boi się ludzi :roll:TYLKO PANICZNIE BOI SIĘ PSÓW KTÓRE SĄ Z NIĄ W BOKSIE I JĄ GRYZĄ .Jak ja głaskałam to sie bardzo przytulała i chciała ,zeby ją zabrać tak łapkami dotykała do mnie :-(A ja niestety zawsze odchodziłam .A teraz jak nas wypieprzyli ze schronu to juz nikt jej nie pogłaska.....

Posted

Madzia też nie wychodziła z budy a poza schronem była nie do poznania.Ta Sunia jest bardzo milusińska,pomóżmy JEJ znaleźć dobry domek.

Posted

Ta bidę wrzucili na ogólne boksy ,byłam tam dzisiaj i się załamałam .Stoi przerażona ,suki sie o nia obijaja a ona stoi i stoi i nie wie jak ma żyć .Nawet zdjęc jej nie dało się zrobić .Gdybym umiała na you tube wrzucić nagranie to zobaczyłybyście jak to tragicznie wyglądało !!!!:placz:

Posted

Potrzebny tymczas na gwałt ,do 20 czerwca bo wtedy się zwalnia u nas i ja weżmiemy .Tylko pytanie czy ona to wytrzyma .

Proszę kto moze dać jej tymczas !!!!

Posted

O jeju już jest na ogólnych,funia gdzie?:-( Tak się o nią martwię.Celince się udało,może JEJ się uda.Ami-może być,trochę się załamałam tym,że jest na ogólnych.Ja też proszę o tymczas,sunia jest łagodna nie powinno być problemów.

Posted

funia napisał(a):
Co wy na to jakby jej dać na imie Ami :cool3:

Ślicznie :multi:
Ja ma sunię z Wołomina, jest jednak nadzieją, zę w przyszły piatek pojedzie do domu stałego Ew. do 20 czerwca moge ją zabrac do siebie. Bo 23 wyjeżdżam na 3 tyg. i nie moge zostawić mężowi tylu psów (piatka naszych wystarczy) .
Czyli cała nadziejzw tym, zeby Lady pojechała do domu.
Albo żeby znalazł sie tymczas wcześniej, no i moze blizej :cool1:

Posted

malagos napisał(a):
Ślicznie :multi:
Ja ma sunię z Wołomina, jest jednak nadzieją, zę w przyszły piatek pojedzie do domu stałego Ew. do 20 czerwca moge ją zabrac do siebie. Bo 23 wyjeżdżam na 3 tyg. i nie moge zostawić mężowi tylu psów (piatka naszych wystarczy) .
Czyli cała nadziejzw tym, zeby Lady pojechała do domu.
Albo żeby znalazł sie tymczas wcześniej, no i moze blizej :cool1:

no i już cię kocham!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...