Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest wspaniałą matka nie odeszła od dzieci na krok ,a nie jadła parę dni .U nas od kilku dni pada deszcz a dzisiaj była burza z piorunami .A ona trwała przy dzieciach ,głodna mokra i w rowie nie opodal przejeżdzały non stop samochody .Nazwałyśmy ja Ziutka ,Jest cudowna .I co tu począc ,jak nie Ami to Ziutka .....

Posted

Biedactwa.Dobrze,że je znalazłaś.Nie przetrwały by długo w rowie.
Jeszcze jedne bidy domków nie znalazły ,a już następne bezdomne:shake:.
Czy Ami będzie mieć DT w lipcu? Bo już się pogubiłam.

Posted

malagos napisał(a):
a jakiej wielkosci jest Muszka? Tak wagowo i centymetrowo? I w jakim wieku?

Ciocia malagos jak zwykle konkretna. Prosimy o wymiary suczynki.

Posted

zniikam z netu na 3 tyg. W sygnaturze podałam nr telefonu.
Pomyślcie proszę o transporcie do mnie Ami, a może i rudaski, o ile zmieszczą sie do średniej budki razem :roll:
no i kwestia pieniędzy - przydały by sie jakieś zbióreczki i bazarki (dt, sterylizacja, szczepienia itp), na "Domy tymczasowe" jest watek mojego dt.

http://www.dogomania.pl/forum/f937/mam-wreszcie-kojec-z-buda-dla-sredniego-tymczasowicza-127100/index3.html

Posted

Muszka sięga nizej kolana,jest krępej budowy ciała {jeszcze}i nic więcej nie wiem .Moze ważyć koło 10kg moze troszke więcej:roll:

Ami jest drobnej budowy ,sięga poniżej kolana i wazy do 10 kg na moje oko

Posted

byłam dzisiaj w schronisku z sacred-Piranhą ,Muszka siedzi dalej w tym samym miejscu,Ami na chwilkę zobaczyłam,poznała mnie zamerdałam ogonkiem,ale nie podeszła do siatki bała się:shake:

Posted

malagos ja mogłabym tylko 5zł miesięcznie i czy ta sterylka to mogłaby być u Ciebie czy Ami ma być przywieziona już po sterylce?

Posted

[quote name='funia']Sytuacja Ami jest zła ,miejsce które od jutra było dla niej w naszym DT zajęła sunia z 7 szczenikami .Przywiozłam ja dzisiaj z Marta i co miałyśmy zrobić .Musiałyśmy wziąć ta psią rodzinę .Jakiś typ przedwczoraj wyrzucił ją z samochodu do rowu wraz z dziećmi i odjechał .Sunia bez jedzenia trwała przy dzieciach w rowie ,cała mokra a jej dzieci ......nie piszę więcej bo płakać się chce.Teraz czyste ,suchutkie i po wyjęciu wielu kleszczy zasnęły w pięknej budzie ,niestety przeznaczonej dlaAmi ......[/quote]
Dzisiaj wieczorem sprobuję suni i szczeniakom założyc wątek:roll:

Posted

Zabranie Muszki to priorytet sunia trwa w jakimś letargu od dawna ,zupełnie nie reaguje .Jest po jakimś strasznym przeżyciu ,myślę ze mogła to być śmierć pani albo oddanie jej tak po prostu do schronu .świadczyć o tym moze obroża na jej szyi.....A moze się zagubiła ,moze ktoś jej szuka ? Jestem pełna obaw ,czy ona wogóle je .Dziewczyny ona długo tam nie pociągnie to jest pewne.

nie wiem bo teraz nic już nie będziemy wiedziały ,wolontariatu nie ma i juz miasto pozamiatało pod dywan i psy cierpią >Jestem wsciekła ,wczesniej wiedziałam wszystko o nowym psie ,jak skąd i dlaczego .Teraz tylko domysły pozostały.

Posted

WĄTEK SUNI WYRZUCONEJ Z AUTA ZE SZCZENIAKAMI
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-jej-7-szczeniakow-wyrzucone-z-auta-potrzebna-pomoc-141069/#post12537275[/URL]

Posted

To straszne ,co pisze Funia o Muszce:-(.Nawet jakby pojechała z Ami , to do 20 lipca może nie przetrwać.Może jakaś szybka zbiórka na hotelik?Bo w takim stanie suni nikt nie zaadoptuje.

Posted

:laola::laola:

MUSZKA I AMI JUŻ POZA SCHRONEM !!!!!

zABRAŁYŚMY JĄ Z BEATĄ OKOŁO 17 DZISIAJ ,ZABIJECIE MNIE ALE JA ZAPOMNIAŁAM APARATU I NIE MAM ZDJĘC .oBIECUJĘ JUTRO .

AMI ZWARIOWAŁA ZE SZCZĘŚCIA ,BIEGAŁA I UŚMIECH JEJ Z MORDKI NIE ZNIKAŁ.

MUSZKA BARDZO POWŚCIĄGLIWA W OKAZYWANIU UCZUĆ I EMOCJI .ALE JAK JUZ BYŁA W KOJCU TO POLIZAŁA MNIE PO RĘCE NA POŻEGNANIE ,TO CHYBA DOBRY ZNAK :multi:

Posted

fajnie:multi:

tylko ja sie pogubiłam, bo zrozumiałam że miejsce Ami zajęła mama ze szczeniakami:roll:

A muszka?? ona też?? fajnie:multi:

Posted

funia nie z Beatą tylko Torusią :cool3:
Ami i Muszka trafiły do innego kojca u pewnej kobiety ale musimy tam chodzić i się nimi zajmować.Ami taka zwariowana,że trzeba uważać przy otwieraniu kojca,aby nie zwiała,a Muszka poza schronem to nie ta sunia:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...