Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Potrzebny tymczas na gwałt ,do 20 czerwca bo wtedy się zwalnia u nas i ja weżmiemy .Tylko pytanie czy ona to wytrzyma .

Proszę kto moze dać jej tymczas !!!!

Czy ten tymczas aktualny?
Moja tymczasowiczka raczej nie pojedzie w piątek i nie zwolni miejsca...
Czy u mnie nie moze nigdy być tak, jak zaplanuje sie ? Zawsze jakieś kłopoty, zmiany, eh....
Co nie znaczy, ze nie pojedzie wcale, moze tylko później :cool1:

Posted

Beata ona nie jest zdesperowana ona jest totalnie nie dająca sobie rady i nie potrafiąca sie przystosować .Bo jesli inne psy po jakimś czasie sie przyzwyczajaja to ona od zimy nie wychodzi z budy i strasznie sie boi ,,,jak ona tam dostaje sie do miski to straszne :placz:

Posted

To może by sunie (jak ona ma na imię bo nie doczytałam na wątku ?) zabrać już do jakiegoś hoteliku czy coś ? Bo do 20 czerwca to kawałek czasu jest, zwłaszcza jak ona tam w tym strachu i niepewności żyje to dla niej to jest dużo.
Biedna sunia :(.

Posted

Ja mieszkam koło Makowa Maz. Od strony Zamoscia jadąc przez Węgrów, to 120 km za Węgrowem.
Jutro przyjezdzają panśtwo zobaczyć i poznać moja Lady - jeśli sie spodoba, Lady pojedzie do Warszawy do domu stałego.
Jak pisałam, do 20 czerwca moge wziać sunię na dt, bo potem wyjeżdżam na 3 tyg.
Tylko trzeba szybko podjąć decyzję, czy możecie ją do mnie przywieźć. W kolejce czekaja sunie z Wołomina.

Posted

Mam nadzieje, że ktoś z Zamościa tu zajrzy dzisiaj.Nie jestem upoważniona do jakichkolwiek decyzji , ale wiem z innego wątku, że jest zjazd Emira i Funia
będzie dopiero jutro .Może ktoś inny podejmie decyzję.
Malagos możesz w razie potrzeby poczekać do niedzieli? Ja osobiście myślę ,że ten tymczas to ratunek dla sunieczki.

Posted

nika28 napisał(a):
Jakby co mam telefon do Funi.
Jak się cieszę że jest tymczas...
Tylko teraz trzeba skontaktować się z dziewczynami z Zamościa !

Ja niestety nie mam żadnego kontaktu, ale jeśli żadna z nich się nie odezwie,
to trzeba zadzwonić do Funi. Jest szansa na wyciągnięcie suni ze schronu.

Posted

sory,ale nie było nas w Zamościu,chciałam zapytać jaki koszt transportu i kto by JĄ zabrał? i musimy jeszcze przemyśleć czy po 20-tym będzie dla Ami drugi tymczas bo trochę się sprawy komplikują

Posted

Torusia napisał(a):
sory,ale nie było nas w Zamościu,chciałam zapytać jaki koszt transportu i kto by JĄ zabrał? i musimy jeszcze przemyśleć czy po 20-tym będzie dla Ami drugi tymczas bo trochę się sprawy komplikują

Czy nie byłoby lepiej sunię ze schronu wyciągnąć ,bo nie wiadomo ,czy ona dożyje do tego 20-go.Do transportu mogę się dorzucić.

Posted

Jestem ,jestem .Oczywiście ,ze to super pomysł ! tylko jeśli cos u nas sie przedłuży z Dt i przesunie się termin to co z nia Malagos zrobisz ,

Bo musimy niestety to tez wziąć pod uwagę .Aha ,nie mogę pomóc finansowo teraz .:oops:

Rodzice Maciusia jeżdzą czesto do Warszawy więc moge zaraz zadzwonić i zapyać .Tylko co bedzie jak Malagos będzie musiała wyjechać ?a tu nie będzie jeszcze wolnego miejsca ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...