Joanna B Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ami do góry, nie zapominajmy. Czy ktoś już dzwonił, że chce przygarnąć Ami?
malagos Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 funia napisał(a):Amiśku ,mysle o tobie :roll: my też... Amisiu, niech Cie ktoś pokocha :roll:
Torusia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 musi Ją ktoś pokochać bo jest tego naprawdę warta z resztą jak wszystkie psiaki,tylko że ONA jest bardzo zdesperowana :-(
malagos Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 funia napisał(a):Potrzebny tymczas na gwałt ,do 20 czerwca bo wtedy się zwalnia u nas i ja weżmiemy .Tylko pytanie czy ona to wytrzyma . Proszę kto moze dać jej tymczas !!!! Czy ten tymczas aktualny? Moja tymczasowiczka raczej nie pojedzie w piątek i nie zwolni miejsca... Czy u mnie nie moze nigdy być tak, jak zaplanuje sie ? Zawsze jakieś kłopoty, zmiany, eh.... Co nie znaczy, ze nie pojedzie wcale, moze tylko później :cool1:
funia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Beata ona nie jest zdesperowana ona jest totalnie nie dająca sobie rady i nie potrafiąca sie przystosować .Bo jesli inne psy po jakimś czasie sie przyzwyczajaja to ona od zimy nie wychodzi z budy i strasznie sie boi ,,,jak ona tam dostaje sie do miski to straszne :placz:
Torusia Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 no właśnie też się martwię czy ONA się najada i czy JEJ nie gryzą ?:placz:
Onaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 To może by sunie (jak ona ma na imię bo nie doczytałam na wątku ?) zabrać już do jakiegoś hoteliku czy coś ? Bo do 20 czerwca to kawałek czasu jest, zwłaszcza jak ona tam w tym strachu i niepewności żyje to dla niej to jest dużo. Biedna sunia :(.
malagos Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja mieszkam koło Makowa Maz. Od strony Zamoscia jadąc przez Węgrów, to 120 km za Węgrowem. Jutro przyjezdzają panśtwo zobaczyć i poznać moja Lady - jeśli sie spodoba, Lady pojedzie do Warszawy do domu stałego. Jak pisałam, do 20 czerwca moge wziać sunię na dt, bo potem wyjeżdżam na 3 tyg. Tylko trzeba szybko podjąć decyzję, czy możecie ją do mnie przywieźć. W kolejce czekaja sunie z Wołomina.
Onaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Propozycja malagos jest chyba tym czego sunieczce potrzeba teraz !!!
malagos Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 dziewczyny, czekam na decyzję jeszcze dzis! Moja tymczasowiczka pojechała do domku!
REJA Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Mam nadzieje, że ktoś z Zamościa tu zajrzy dzisiaj.Nie jestem upoważniona do jakichkolwiek decyzji , ale wiem z innego wątku, że jest zjazd Emira i Funia będzie dopiero jutro .Może ktoś inny podejmie decyzję. Malagos możesz w razie potrzeby poczekać do niedzieli? Ja osobiście myślę ,że ten tymczas to ratunek dla sunieczki.
nika28 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jakby co mam telefon do Funi. Jak się cieszę że jest tymczas... Tylko teraz trzeba skontaktować się z dziewczynami z Zamościa !
REJA Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 nika28 napisał(a):Jakby co mam telefon do Funi. Jak się cieszę że jest tymczas... Tylko teraz trzeba skontaktować się z dziewczynami z Zamościa ! Ja niestety nie mam żadnego kontaktu, ale jeśli żadna z nich się nie odezwie, to trzeba zadzwonić do Funi. Jest szansa na wyciągnięcie suni ze schronu.
Torusia Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 sory,ale nie było nas w Zamościu,chciałam zapytać jaki koszt transportu i kto by JĄ zabrał? i musimy jeszcze przemyśleć czy po 20-tym będzie dla Ami drugi tymczas bo trochę się sprawy komplikują
REJA Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Torusia napisał(a):sory,ale nie było nas w Zamościu,chciałam zapytać jaki koszt transportu i kto by JĄ zabrał? i musimy jeszcze przemyśleć czy po 20-tym będzie dla Ami drugi tymczas bo trochę się sprawy komplikują Czy nie byłoby lepiej sunię ze schronu wyciągnąć ,bo nie wiadomo ,czy ona dożyje do tego 20-go.Do transportu mogę się dorzucić.
funia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jestem ,jestem .Oczywiście ,ze to super pomysł ! tylko jeśli cos u nas sie przedłuży z Dt i przesunie się termin to co z nia Malagos zrobisz , Bo musimy niestety to tez wziąć pod uwagę .Aha ,nie mogę pomóc finansowo teraz .:oops: Rodzice Maciusia jeżdzą czesto do Warszawy więc moge zaraz zadzwonić i zapyać .Tylko co bedzie jak Malagos będzie musiała wyjechać ?a tu nie będzie jeszcze wolnego miejsca ?
Recommended Posts