Jump to content
Dogomania

Przerażona, pogryziona KAMA w typie PONa. Ogonek amputowany. KAMA W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie przeszkadza im. Tylko ich pies nie chce się załatwiać w ogrodzie, trzeba go wyprowadzić poza. I Pan domu myślał, że Kama ma tak samo...

Posted

To dobrze, ze ich pies sie nie zalatwia w ogrodzie, ze nauczony jest chodzenia na spacery. Moze i Kamunia sie przy nim nauczy spacerowania, tak jak Casablanka przy mojej Kostaryce.

Posted

To ja jeszcze rozliczenie zrobię, aby wiadomo było ile jest na koncie Leny, która jutro przyjeżdża na miejsce Kamy ;)

Stan finansowy na 2 czerwca wynosił +203,60 zł

Wpłaty:
50 zł Jo37
Razem: 253,60 zł

Koszty:
64 zł hotelowanie 03-10.06

253,60 zł - 64 zł = 189,60 zł
Pozostałość po hotelowaniu Kamy to +189,60 zł.

Posted

U Kamy wszystko ok, szybko się klimatyzuje, już wie, że wszystkie słodkie pieski śpią z Pańcią w łóżku :evil_lol: ma swój fotel, na który ucieka gdy się czegoś wystraszy, załapała już chodzenie po schodach, sama wychodzi do ogrodu, przychodzi na mizianka i przytulanki :loveu:
Zresztą co ja tu będę pisać, p. Beata odezwie się na wątku, może nawet jeszczcze dzisaj wieczorem.

Posted

Kama jest już u nas:))) :multi:
Napędziła nam stracha na początku,uciekając ale znalazła się bidulka,po wielogodzinnych poszukiwaniach poznała mamy głos i wychyliła się cała trzęsąca z za krzaczka.Oj nie wiem co by się działo gdyby się nie znalała,nawet nie chcę myśleć.Najważniejszę,że wszystko dobrze się skończyło,jest cała i zdrowa i juz nie damy jej zrobić krzywdy.
Jest taka kochana!
Z dnia na dzień coraz bardziej nam ufa,juz nie ma takiej smutnej miny,nie chowa się,poznaje powoli każdy zakątek domu,na początku bardzo ostrożnie a teraz juz coraz odważniej.Zaprzyjazniła się z naszym 10 letnim kundelkiem-Kłopotem.Jest coraz bardziej rozkoszna i radosna.Co prawda nie jest już Kamą tylko Lonią (po naszej suni którą,auto przejechało:-() ale pięknie reaguje na swoje imię i chyba jej sie podoba bo merda doopką :lol: bo ogonka nie ma .Jest wielką pieszczochą.
Jest cudowna!!!