Jump to content
Dogomania

Przerażona, pogryziona KAMA w typie PONa. Ogonek amputowany. KAMA W SWOIM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję ,że szybko nauczy się zachowywać czystość . Zdjęcia i filmiki wspaniałe . Widać na nich ogrom pracy jaką włożyła Murka .

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Murka ,brawa !!!!!!

Film i zdjęcia piekne ,łza z oczka mi poleciała .Bo pomyslałam o tym jak by skończyła gdyby nie magiczna moc dogomaniaków ,dzieki wam za to .

To kochana sunia ,ktos bedzie miał wielkie szczęście byc jej panem tylko jeszcze o tym nie wie .....

Posted

ja nie mogę po prostu,jest coraz lepiej,murka jesteś cudotwórczynią po prostu!!!!!!!!!kama .........brak mi słow,ryczeć się chce tylko z radości,pewnie już byłoby po niej........

Posted

Cudna Kamcia :loveu:
Murko bardzo ciesza mnie jej postepy :) Jestes dla niej bardzo cierpliwa :) I widac efekty :)
Bede jej dopingowała i trzymała mocno kciuki za znalezienie najwspanialszego domku pod słońcem :loveu:

halcia nie poddamy sie, bedziemy go szukac.
Mysle, ze ktos po prostu przywłaszczył go sobie, bo gdyby biegał wolno to wróciłby do nas.
To jest pies po przejsciach. Przygarniety w grudniową noc 2007, w stanie krytycznym. Zabiedzony, zachudzony, sfilcowany. Ludzka ręką kojarzyła mu sie z bólem jedynie. Od razu przypadał do ziemi, odsłaniał brzuch i sparaliżowany czekał na to, co sie bedzie działo...
Tęsknie za nim okrutnie ...

Posted

Ale w schroniskach tez pytaj,przeciez dowożą tam błąkajace sie psiaki.Gabi znalazła sie ostatecznie w schronisku,a tam było zgłoszone,ze takiej/dokładnyopis/poszukuja.Murka i KAmusia jestem pod wrazeniem!

Posted

Kama na każdym spacerku coraz lepiej sobie radzi, coraz śmielej chodzi na smyczy, jest coraz weselsza i coraz bardziej domaga się uwagi i pieszczot :loveu:
Nie boi się obcych ludzi :razz:

malawaszka, sierść Kamy jest niezwykle delikatna i mięciutka, może dlatego się nie sfilcowała :roll:

Posted

zapytałam na ogólnym o Kame...coś mi sie pokopało i subskrypcje nie działaja tak jak powinny:angryy:
ale juz odnalazłam wątek i normalnie ąz mi się erce raduje na takie widoki!
Murka brawo!
Kama rzeczywiście wygląda bardzo sznupkowato ...jakby ja tak profesjonalnie wystrzyc to juz wogóle:cool3:
powodzenia w dalzej pracy, teraz juz mamy pewnośc że będzie dobrze:loveu:

Posted

[quote name='Murka']Kama na każdym spacerku coraz lepiej sobie radzi, coraz śmielej chodzi na smyczy, jest coraz weselsza i coraz bardziej domaga się uwagi i pieszczot :loveu:
Nie boi się obcych ludzi :razz:

malawaszka, sierść Kamy jest niezwykle delikatna i mięciutka, może dlatego się nie sfilcowała :roll:
Jeżeli to jest faktycznie sierść jedwabista ,bez podszerstka ,to taka o wiele mniej się filcuje.

Posted

Kama praktycznie chodzi już na smyczy. Czasem tylko się zapiera jak boi się iść (np. nowy teren), ale już nie wpada w panikę i w miarę łatwo zachęcić ją do pójścia.
Przyszła też pora na zapoznawanie z innymi psami i o ile przez kraty boksu robi wrażenie jakby wszystko chciała zjeść, tak poza boksem jest bardzo przyjazna do wszystkiego i nawet chce sie bawić :cool3:
No dosłownie maskotka z niej straszna, iskierka radości, podskakuje, bryka, łasi się, zaczepia do zabawy... chce wszystko na raz jakby chciała nadrobić straty. Często też węszy, zwiedza teren i coraz częściej załatwia się na trawce.
Bez smyczy jednak jeszcze czuje się niepewnie i pędzi do boksu :lol:

Za dwa tygodnie można będzie sterylizować, potem fryzjer (a może przed sterylką :roll:) i będzie można ogłaszać ;)

Posted

Kochani jak mi się uda, to jeszcze w okolicach weekendu umówię z Kamą do fryzjera. W przyszłym tygodniu sterylka. Nie ma na co czekać. Kama jest już niemal normalnym psem, maskotką, przytulakiem, sama wychodzi z boksu bez smyczy (zawołana), załatwia się poza (jeszcze wpadki sie zdarzają, ale jest coraz lepiej). Bez smyczy trzyma się człowieka. Tylko jak podejdziemy bliżej boksów i "złapie cug", nie zdążę jej przywołać to pędzi do siebie. Na początku spacerków jest obowiązkowe wymizianie, brykanka, podskoki... No maskotka po prostu z tej Kamy :loveu:
Udało mi sie uwiecznić spacerek już po wymizianiu, Kama bardziej zaaferowana trawką :cool3:

YouTube - MVI 1602

YouTube - MVI 1601